2009 Nisan Anneleri

selam herkesee bugun sabahtan beri hiç girip bakamadım arkadaşlarım bendeydi aa neler olmuş yaa inşallah herşey yoluna girer arkadaşım ama her ailede olur tartışmalar bence biraz sakinleşin inan düzelir herşey o evde yanlız kalsın boşluğunuzu ööle bi anlarki hemen boşanma falan olurmu zaman herşeyin ilacı

şirvan seninde zor herkesin bi derdi var işte. neyse bu aralar bizimki biraz daha ilgili kızıyla. eve geliyor tv başına geçiyor. iki top atıyor kızına o kadar. çok kızıyordum şimdi biraz daha ilgili gibi. inş. bozulmaz

beynim çatlıyor ben çıkıyorum yarın daha mutlu haberlerle görüşmek üzere hoşçakalın

benim kocada acaip ilerleme var akşam gelio yemeiniiyo sonra canı uyutmaya o çıkarıyo uyuyana kadar da oynuyo zaten oğluyla. pazar bisikletini alıp belgrad ormanına gidiyoruz orda kahvaltı edioruz sonra yürüyüş yapıoruz oğluşumuzla.onun dışında ben söleniodum ot gibiyiz diye o yüzden haftada 1 gün arkadaşlarımızı ayarlıyo yemeğe gidiyoruz onlarla yada sinemaya götürüyo beni. aramız da fena değil şu sıralar allah bozmasın

aman maşalalhhh çiçekçim ee artık cocuklarda buyudu maşallah herşey daha guzel olur umarım allah hıcbırımızın agız tadını bozmasın ya çok zor huzursuzluk...

bu arada 380 çokmus gercekten ya ki sen çok çok memnun değilsin sanıyorum o parayı verdiğine değiyoırsa bilememde

en ıyısı sen gel bursaya ay ne güzel olur gerçektende öyle ya allah iyiki çıkardı sultanı karşıma herşeyım oldu dert ortagım sırdasım arkadaşım...

prof dr inci ayan aynı zamanda çocuk onkoloğu bu kadın 380 tl vizitesi. kuş mu konduruyolar hayır. deiştircem zaten
güzelin gerçekten çokmuş. valla yazık günah..
millet o parayla bir ay geçiniyorlar. ,onlar 10 dak alıyorlar. haksızlık bu yaa..

aminn..
allah kimsenin yuvasını bozmasın.. ,

aminnnnnnnnnnnnnn

aaa lütfen benim kocada çok ilgili oğluyla..

mesela dün akşam yemekten sonra annemi eve bırakıcam..

baranı da al. çoçuk biraz hava alsın dedi..

tamam dedim. baran araba havası alsın.. sen de rahatca yat

en ıyısı sen gel bursaya ay ne güzel olur gerçektende öyle ya allah iyiki çıkardı sultanı karşıma herşeyım oldu dert ortagım sırdasım arkadaşım...

valla bişey diyimmi.
geçen sene kültür okullarının sahibi eşime iş teklif etmiş ti .
gel burda çalış diye..

ben biraz gaz versem bizimki kabul edecekti.

valla şuan şu teklif gelse hiç hayır demem..
gelirim.

bıktım artık aileler arasında dolanmaktan ..

diçeksiniz kızım sen salaksın..
ama gerçektende aileler yakında iyi değil uzakda..

olsun be şirvancım allah başımızdan eksik etmesin yinede geçemlerde annemın teyzesının oglu oldu 2 tane çocuğu var kızı nişanlı ayyy nasıl ağlıyorlar görmen lazım o çocukları eşi perişan olmuş kız diyor ben şimdi kime baba diycem babammmm diye ağlıyor eve geldim eşime sımsıkı sarıldım ne olursa olsun evimizin direği onlar ...

öveçlerin neresi bende öveçlerdeyim.....

ahhhh şirvan ne dıyım ben sana 3 silahşörler olarak gezerdık biz hemen hemen hergün birlikteyiz sultanla o arabayı alıyo beni gezdiriyo ben arabayı alıyorum onu gezdiriyorum kafamızı dağıtıyoruz ki evimiz çok uzak olmasına rağmen bana bak bırdaha boyle bir teklif gelirse sakın hayır deme sende gel bursaya

ne güzel tuğba nazar değmesin böyle anlatıp kıskandırma bizi bizimde alt katta iki komşu var o kadar samimilerki araları 10 gün olan kızları var bide kızlarıda kardeş gibi büyüdü benim arkadaşlarım çook uzaklardalar evlendiler uzağa gittiler çok üzülüyorum.

öyle tabii canım.. allah eksiklerini göstermesin..

bu saatten sonra biraz zor gibi.. kısmet tabii.
zamanın neyi göstereceği belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…