çiçek acıbademde muayne ne kadar cnm can için normal doktor kontrolu yani
ee biz sana çalışma dedik anlamadın şirvanım ...
güzelin gerçekten çokmuş. valla yazık günah..prof dr inci ayan aynı zamanda çocuk onkoloğu bu kadın 380 tl vizitesi. kuş mu konduruyolar hayır. deiştircem zaten
benim kocada acaip ilerleme var akşam gelio yemeiniiyo sonra canı uyutmaya o çıkarıyo uyuyana kadar da oynuyo zaten oğluyla. pazar bisikletini alıp belgrad ormanına gidiyoruz orda kahvaltı edioruz sonra yürüyüş yapıoruz oğluşumuzla.onun dışında ben söleniodum ot gibiyiz diye o yüzden haftada 1 gün arkadaşlarımızı ayarlıyo yemeğe gidiyoruz onlarla yada sinemaya götürüyo beni. aramız da fena değil şu sıralar allah bozmasın
aman maşalalhhh çiçekçim ee artık cocuklarda buyudu maşallah herşey daha guzel olur umarım allah hıcbırımızın agız tadını bozmasın ya çok zor huzursuzluk...
bu arada 380 çokmus gercekten ya ki sen çok çok memnun değilsin sanıyorum o parayı verdiğine değiyoırsa bilememde
en ıyısı sen gel bursaya ay ne güzel olur gerçektende öyle ya allah iyiki çıkardı sultanı karşıma herşeyım oldu dert ortagım sırdasım arkadaşım...
TuğbaCım biz aynı işyerinde çalışıyoruz
bana mail atmış cuma günü çocuğu alıcam
hazırla diye
öğleden sonrada eşyalarını aldırmaya birini yolla demiş
hala düzelir diyor musun ??
Beytepe'deydim şimdi yakınım şekerim
Öveçlerde oturuyırum Ocak sonu gibi taşındım...
Ben seni Arzuer le karıştırdım......
Bana uyar ama bu sefer herkes uyum göstersin de buluşalım gerçekten.....
Hey burdayım beni unutmayın Face falan pek bakamıyıorum ama beni de ekleyin Devrim ÖZDAL
Bir araya bi gelelim ben seni yeniden kullan diye ikna ederim
Geçmiş olsun minnoşa.....
Tez zamanda çıkar inşallah.....
Bu aşılar beni verem etti
Sabahtan beri hiç bir şey yemedi....
Sayesinde bende biraz önce yeni çayımı içebildim kahvaltı yaniiii
Mama yemiyor diye demiri eksik olacak değil ya. Baran maşallah gayet iyi bence.
Ben dr. kan aldıracakmıyız dedeim
Gayet iyi gözüküyır gerek yok dedi
Ya sizin dr. lar niye 15 ay diyo anlamadım. Biz dün sabah kızamık vs.. sağlık ocağında yaptırdıktan sonra akşam da dr da su çiçeğini yaptırdık böyle olacak dedi....dr.
Bizde bazen düzenli yemiyruz balıpı ama ısrarla böyle şeyler kullanmak yok dedi Ben de ona çok güvendiğimden almadım
Gerçekten güzel fiyatı da bir o kadar güzellllllllll.....
Her şey yoluna girer düşün düşün yapma. kafa biraz rahatlayınca daha mantıklı düşünülüyor Azcık zaman
Bence de niye sen gidiyosun ki kendisi gitseymiş...
Çocukla annenin evi de olsa zor oluyor...
olsun be şirvancım allah başımızdan eksik etmesin yinede geçemlerde annemın teyzesının oglu oldu 2 tane çocuğu var kızı nişanlı ayyy nasıl ağlıyorlar görmen lazım o çocukları eşi perişan olmuş kız diyor ben şimdi kime baba diycem babammmm diye ağlıyor eve geldim eşime sımsıkı sarıldım ne olursa olsun evimizin direği onlar ...
ahhhh şirvan ne dıyım ben sana 3 silahşörler olarak gezerdık biz hemen hemen hergün birlikteyiz sultanla o arabayı alıyo beni gezdiriyo ben arabayı alıyorum onu gezdiriyorum kafamızı dağıtıyoruz ki evimiz çok uzak olmasına rağmen bana bak bırdaha boyle bir teklif gelirse sakın hayır deme sende gel bursaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?