2009 Nisan Anneleri

aman burcucum haklısın allah nazarlardan saklasın ben her zman derim bir tane olsun tam olsun dostum

bu arada aysun nerelerde kızlar hiç girmıyor ya bişeymı oldu acaba

valla doğru diyosun şekerim..

ama ne yapım bende sultan gibi bir arkadaş bulsam çalışmam..

aksi takdirde evde de canım sıkılıyor.

bu sefer eşime daha çook sarıyorum..
ayy canım benim ben hepinize yeterim eheheh:))

maşallah maşallah dilini ısır kız.))

en ıyısı sen gel bursaya ay ne güzel olur gerçektende öyle ya allah iyiki çıkardı sultanı karşıma herşeyım oldu dert ortagım sırdasım arkadaşım...
canım benim ya utandııııııııııııııııııımm
aynı şeyleri bende senin için düşünüyorum:1hug:

sevginin eşinede kıl oldum daha boşanmadan ne diye çocuğu istiyor haftasonu bu ne cürret alsanaalsanasmile

hişşşşşşşt çiçeeeeenk canın sıkılıyosa can canın doğum günü fotolarını yüklede göreeeeeeeeeeeeek

sevgıyı okuyunca çok uzuldum ınsallah guzel sonuclanır hakkında hayırlısı olur ne zor bı durum
valla aklımda kalanla olmadı pek okuduklarımdan
sirvan hala puset derdınde anladığım kadarıyla :)
muge ıstanbuldan sıkılmış
gulerın babası gelıp gıtmıs allah kavustursun
sultanla tuğba dostluğunu allah bozmasın ınşallah
çiçek bu gun sıkıntılarda sanırım lodostan
elıf dıcektım yok o da altta gözukuyo
denızde gırmıs bu gun
aliyeye gecmıs olsun boğazı ağrıyomus

Selammmm

Sevgi çok üzüldüm anlattıklarına,durum baya ciddi anlaşılan.Ne hayallerle evleniyorsun,hayatıı değiştiriyorsun,bambaşka şeyler düşünürken insanın başına bunların gelmesi çok kötü malesef.Düzelse bile izleri unutulmayacak malesef:-((
Eğer eşin bu şekilde devam ederse sen de daha planlı programlı hareket et derim,ne demek ya 1 yaşındaki çocuğu haftasonu bana ver ,demesi,offfffffff sinir oldum vallaaaaaaa

Ben gündüzleri giremiyorum pek,Sultan ve Seher merak etmişler sağolsunlar,Miray erken uyudu da öyle bakabildim.

Sultan fotoları merak etmiştim ben de,değmiş beklediğime,çok güzel olmuş herşeyiniz,Allah ağız tadınızı bozmasın!

Ay,şirvan senin de eşinle ilgili yazdıklarına da çok güldüm,tilki postu almış ya)Bide temizlediğin evi batırmasına)Bide Baran ı da al,hava alsın demesine)
Benim eşim de bakar eder,ama çabuk sıkılıyor,erkek çocuğu gibi güreşiyor çocukla,hiç doğru düzgün oyun oynattığını,birşeyler anlattığını görmedim daha)
Ama hakkını yemeyeyim,akşamüstü ya da haftasonları alır pusetiyle gezdirir,zaten benim eşim çok sever market alışverişi yapmayı,çocuğu da fena alıştıracak

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, TugbaEcrin, cicekcicek

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aman ne yoruldum bugunnn ev harman olduuu
saat 5,30 da gıtıler
eltıye dedım al egeye bak bıraz ben evı toplayım heryer degaıldıııı

herkes gıttı süpürdüm evi bulaşıklar yıkandı yerleşti.... yerler silimdi yemegi sabahtan yapmıştım ege sokakta ellerıını tuturmamış yengesine kendi yüreyecekmiş bey efendi heryerı tozz olmuş
hemen aldım banyo yaptırdım 8de uyudu kuzum misler gibi olduuu

bende yarın yazlık kışlık cıkarcammm
her gün aynı şeyler evde kalınca iş iş işşş öffffffffffffffffffff

sevgicim üzüldüm umarım düzelir hayırlısı neyse o olsun................

selinay sende hoşgeldin canımmmmmmm

facen varmı selinayyyyyyyyyyyyyy

Ben de düşünüyordum yazlıkları çıkarmayı,ama hava yine bozdu burada,yağmurlu,şu Nisan çıksın hayırlısıyla.Zaten içimden yazlıkları da çıkarmak gelmiyor hiç,ne güzel iyi geçiniyorduk biz,uzun hırkalarımla kalın kazaklarımla)

Kansızlık mevzusu konuşulmuş da,yüzün rengiyle hiç alakası olduğunu düşünmüyorum kan olup olmadığının,ne pembe yanaklı insanlar gördüm,aşırı kansız çıkan.Ya da solgun olup da kanı iyi çıkan.Tamam hareketleri falan belki belli eder ama,yüzün rengi kesinlikle değil.
Ben şahsen bir kere aldırmakta fayda görüyorum,başka hastalıklar da çıkabilir,kan tahliline göre...

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, tugbiş123

sevgi Allah hayırlı olanla karşılaştırsın yorum yapmıcam bu konuda yalnızca bebeğini verme haftasonu...gelsin görsün yada dışarda buluşup görsün...birşey yapacağından değil ama demir henüz anne kuzusu anneden ayrı kalamaz/kalmamalı....
herkese iyi geceler idil yeni uyudu umarım uyurda dinlernirim....öperim çocuklarınızı:))

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, geda

iyi bol uykulu gecleerrrrrrrrrrrrr

günaydın hanımlar. suedanın bugün aşısı var. babsı götürdü. çağırsın bende gidcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…