2009 Nisan Anneleri

cnm onu bende düşündüm napıcam bilemiyorum
bakmasına bakar elinden gelir birde anneside olur
ama geri getirmeyebilir diye korkuyorum
hftsonu onlarda kalacak

ya kaçırmaz heralde kanlı bıçaklı ayrılmadınız sonuçta. ama ufacık bebek annesinden ayrı kalmaz o da bi gerçek. yatıya verme yinede

bencede ama beni dinlemiyorki çiçek
şimdi evdekilerde bir ton söylenir
sanki boşanmamız bitmiş gibi
tatil günlerinde bende diyor

işte herkesin kendine göre derteri var..
biz artık olayı relaxılıya vurduk .. yoksa olmayacak..

mesela örnek .. evi temizlediniz. ohh dediniz. dimi 1-2 gün temiz .. nerde akşamına birsürü kişi ..
ev gene eski halinde.

-- aygazı temizlediniz. yağ sçkücüden eliniz dellinmiş mesela. ocakta nargile közü yapıp gene leş gibi..
sonra yanan közü yere düşürüp halı yanıyor.

--- evin ortasında nargile içilir.. sonra kendine göre temizlerdi. ..allahtan o kalmadı. barandan ötürü..
-- evde bir sürü ıvıır zıvır var. .devamlı alıp gelen bir koca . hatılarlarsanız. tilki postu almıştı..
onun gibi gereksiz bir sürü kalabalık var evde..

aman ne bilim aklıma gellmiyor..
ama ben bunların hiç birini takmıyorum . ilk başlarda söyleniyodum. baktım olmuyor. bıraktım . ne hali varsa görsün..

cnm onu bende düşündüm napıcam bilemiyorum
bakmasına bakar elinden gelir birde anneside olur
ama geri getirmeyebilir diye korkuyorum
hftsonu onlarda kalacak

bencede ama beni dinlemiyorki çiçek
şimdi evdekilerde bir ton söylenir
sanki boşanmamız bitmiş gibi
tatil günlerinde bende diyor

bence çoçukla beraber dışarda görüşün ..
sonrada birlikte evinize dönersiniz. inş.

şuan kim bakıyordu çoçuğa.

canım ya sen de çalışıyorsun sonuçta bi haftasonun var zaten ne demek haftasonu bende. off çok sinir oldum. gece yatılı olarak sakın verme el kadar çocuk seni arar.
sizin aranız düzelir biz bu durumda kötü olmayalım

bencede bız burda mutlulugumuzuda paylasıyıorz uzuntumuzude kafa şişirmek ne demek sen kendini yıpratma bakmak zorunda oldugun bır bebegın var ve ister ıstemz sınırımz onlarada yansıyor hakkınızda hayırlısı cnm ama boşanmak bu kadar basitmı mailde ne demek ıyı kotu gunlerınız gecmıs ama su an oda ne yaptıgını bılmıyor evlılıgın ıcın cocugun ıcın uaztma bence cnm konusarak hersey yoluna gırer bı karlısıklı konustunuzmu düzgünce

Annem bakıyor cnm
hayatta kabul etmez öyle desem zaten alıcaz diyor
hazırlayın bakalım artık şu 2 günde bir geçsin
belki sakinler o zaman konuşabiliriz
şimdi konuşmaya çalıştığımda hakaret ediyor

o zaman ustune gıtme sevgıcım bıraz oda sakinleşsin emınımkı oda anlıycaktır hatasını benım esım cok sabırlıdr ama kızdımıda ne gozu gorur benı nede soyledıklereını kulagı duyar ama 2 gun sonra hatasını anlar ozur dıler yeterkı üstüne gitme ama üstüne gidersem düzelecepği varsada düzelmez daha kötü olur

Alp demir babaya aşırı düşkün yani çok rahat bakar
o yönden düşünmüyorum ama yani olgun davranmıyor
ona kızıyorum söyleyen sensin niye ters davranıyorsun
anlamıyorum yani...

eşin konuyu bitirmiş gibi konuşuyor..
allah yardımcının olsun ..

canım keşke elimizden gelen bir şey olsa...

istersen adresini ver biz toplu halde eşini dövmeye gelelim

evet bencede bi süre oluruna bırakın ama arayı fazla açarsanız soğukluk girer ayarında bırakın ayrılığı. sonuçta ortada 1 yaşında bir yavru var v e anasıyla babasıyla sağlıklı bir ortamda büyümek onun hakkı

canım tuğbanın dediklerine katılıyorum . sen bence alltan al derim.
bence bunuda gurur meselesi yapma..
herşeyden önemlisi alp

iki kişinin anlaşması çok zor tabi. ama bi süre sonra huyunu suyunu iyice öğreniyorsun öyle kabullenmek lazım eşleri. değişmek zor değştirmek zor.

benimkide aramış akşam işim var diyor..

gelde delirme.. annende kalırsın gelirim diyor..
valla dedim ben evime gidiyorum.
sende geç kalma..

çalışmaya başladığım günden beri evimin düzeni yok. otel gibi kullanıyız..

iki kişinin anlaşması çok zor tabi. ama bi süre sonra huyunu suyunu iyice öğreniyorsun öyle kabullenmek lazım eşleri. değişmek zor değştirmek zor.

bence kimse kimseyi değiştirmeye kalkmasın .. .
öyle bişey olmaz..
huylu huyundan vazgeçmez diye bir laf var..
bir iki sefer yapar istenileni . ondan sonra yeniden aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…