- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
Öveçler 4.cd. canım Gökmar (yeni açılan) marketin bir alt sokağı.
Sen nerdesin......
bende 3 teyim canım yakın sayılırız.........................................senin ilk bebeğindi demi.......
4 aydır falan belki daha uzun süredir eşim ben kızım yalnız evde kalmadık. perşembe akşamı kayınvalide adanaya gidiyor. biz cuma sabahı yola çıkıcaz. yani perşembe çekirdek aile kalıyoruz. bakalım nasıl geçecek. ne kadar ilginç dimi????
Sayılır olurmu aynı semttedeyiz daha ne olsun...
Evet ilk bebeğim Allahtan bi şey karışmazsa başka istemiyorum zaten...
Senin 2 nciydi biliyorum....
Güzel olur güzel.....
Selinay niye çıktın ayol
2 lafın belini kıracaktık...
şirvan aileler uzak oldu mu da böyle tatillerde onlara gitmek zorunda kalıyorsun. benim gibi. uzak olsalar bi dert yakın olsalar. yine de mutluyum tabi annemleri göreceğim için
4 aydır falan belki daha uzun süredir eşim ben kızım yalnız evde kalmadık. perşembe akşamı kayınvalide adanaya gidiyor. biz cuma sabahı yola çıkıcaz. yani perşembe çekirdek aile kalıyoruz. bakalım nasıl geçecek. ne kadar ilginç dimi????
ecemde aynı cnm uyku tulumuyla rahat ettım pek kalında değil terletmıyorda gerçi artık gerekte yok yaz geldi
geldim geldim canım evet orası, iyi valla komşu çıktık bak.....................
uyku tulumu kullanmadık hiçç..
bu saatten sonrada almıyım diyorum.
havalar düzeliyor..
sonradan küçülecek..
ben büyük aldım şirvancım yani 2sene rahat giyer zaten onun geniş olması lazım rahat uyuması için aslında şimdi alsan seneyede kalır ben baya büyük aldım
yaz geldi kızlar ben uyku tulumu kullanmıyorum artık...........................
Eeee artık biz Ankara buluşmasından önce mini bir buluşma yaparız artık Ayıp olur yoksa bu kadar yakınken...
Ben de tuttum tuttum Şubatta aldım yine bayağı giydi sayılır.
Üstünü açtı derdim yok ama
Enes hiç sevmiyor tulumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?