2009 Nisan Anneleri

bıraz dınlenmek ıstemıstır sanırım moralı cok bozuktu en son ınsallah bıseyı yoktur
sorma tuğba burdada hava berbat bu gun nısan bohcası hazırlancak hıc evden cıkasımda yok

evet ya ev benim evim mi annem mi sahiplendi ben bişi anlamıyorum

çok şükür neyse yaza kadar taşınacaklar inşallah hep yalnız kalıcaz geceleri.
şirvan sizin oralarda satılık dikkatini çeken olursa haber ver. 3+1 180.000 en fazla.

ay demir baya baya yürüyo yaa maşallah maşallah maşallah artık duvarlara tutunmuyo
ama bu sferde hep peşinden koşmak zorunda kalıyoruz özellikle gitmek
istediği bi yer varsa
koşa koşa gidiyo sıpaaa

tşkler arkadaşlar
Allah sağlık versin böyle olunca insan kendini çok kötü hissediyo ya
bide öksürük başladı gecede burnum tıkanıyo
neyseki bugn terlemeye başladm sanırım atlatıyorum

ah geceler sensiz geceler:jeyyar:
bıraz dınlenmek ıstemıstır sanırım moralı cok bozuktu en son ınsallah bıseyı yoktur
sorma tuğba burdada hava berbat bu gun nısan bohcası hazırlancak hıc evden cıkasımda yok

nisan bohaçası ne için sengün

sağolun teyzoşları
bende demr yürümez diyodum birden başladı
acele etmeye gerek yok 14. aya kdr yürür

ay demir baya baya yürüyo yaa maşallah maşallah maşallah artık duvarlara tutunmuyo
ama bu sferde hep peşinden koşmak zorunda kalıyoruz özellikle gitmek
istediği bi yer varsa
koşa koşa gidiyo sıpaaa

maşallah demire

nısanımız var hafta sonu dun alısverıs yapıldı bu gun toparlanıcak onlar hazırlanıcak falan bılgecım
oh ben yurume ısını atlattım sukur en azından peşinden koşmuyorum artık 2 ay ıcınde sızlerınkıde tam anlamıyla duzelır

günaydınn kızlarr..

mügecim geçmiş olsunnn..tühh istanbulda gezecektin..hiç ii olmamışş..

sağolun teyzoşları
bende demr yürümez diyodum birden başladı
acele etmeye gerek yok 14. aya kdr yürür

çocuğuna yürüyemez diyenin çocuğu yürümeye başlıyo. bende deyim bari. sueda yürüyemeyecek galiba.:umursamaz:

ecem birara baya niyetine girmişti 4 5 adım atıyodu ama şimdi elinden tut yürüt oturuyo aglıyor emeklıycekmiş

kağanda çok güzel yürüyorrr..

kurulmuş gibii..sabah uyanıoo yürümeye başlıoo gece yatana kada..çok yoruluyorr..

gece yatmadan ayaklarına mutlaka masaj yapıom..bide dinlenmeyii bilmiyor yaa..yanıma oturtup şarkı filan söylüom dinlensin die..yoksaa hiçç oturmıycaaakk:)))

kızlar sizin bebeler kaşar yiyomuuu??

2 gündür yaklaşık 50 gr kaşar yiyo..ölee eline veriomm kıt kıt yiyorr..normal peynir yemiyor ama..

eh kimin nişanıysa hayırlı uğurlu olsun . allah tamamına erdirsin.
günaydınn kızlarr..

mügecim geçmiş olsunnn..tühh istanbulda gezecektin..hiç ii olmamışş..

hoş geldin ayşe

tugbaa iyi olmuş ecemin o resmini kaldırdığın yaa..mıhtarımm sölemişş..maşallahh oyuncak bebek gibi duruyorduu..nazar değecekk güzeleee..

tşkler ayşecim
inşallah sehercm sen daha deneyimlisin tabii

hihihi ilhi bilge çok güzel bişy ama yorucu oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…