hazırcı:dilcikar:
kız benim kocada biber dolması nı sevmiyor.dolma vardı ama eşim pek sevmiyor offf valla hergün deli olucam ne yapsam diye düşünmekten
canım bende anlamadım.. birden oluverdi.ya yürümek istiyor ama sert basmıyo tay tay duruyo en fazla 2 adım sonra dizlerini büküyor küt düşüyor dengesiz çocuğum:)
baran nasıl yürümeye başladı kız tembel deyip duruyoduk çocuğa utandırdı biizi
saol canım .. evdeki sebze kavonozları deniyeceğim.ehehhe adamı da uyuttuumm..sabah 6 sa kalkmıştıı..azcık kestirsinn aşkımm..
şirvanımmm..
bak çorbaa şöyle yapıloo..tereyağı ocaga koyuyomm..eriyince içine biraz un kat kavur..sonra o püreyi ekliomm azcık ta onla kavuruom kokusu çıkana kadar..sonraa içine et suyumu koyyom..kaynayınca şehriye ekliom pişince kuzuya yediriom..benim kuzu sevio..barancıkta yer inşalllahh..
akşam yemeği benide düşündürüyor tugbacımm..
2 seçenek var aklımda karar veremiyorum..
kabak dolması(şirvanın yazdığı kıymalı olandan)
patates yemeğii
dün ne güzel mantı yaptım azcıkk..çok güselldiii..bugünde kolay bişey yapsam diomm..ama yarın diyet yapıcam o yüzden kabak dolması yapıp yemesem ölürümmmm..
çok güzelmiş site şirvan ben beğendim ama bakalım 1. kat var sahibinden satılık internette buldum
benim boyum 1:58boyun kaç kuzum
alın sizee uykudan uyanmışş bi canavarrrr:)))
zencefil vardı evde onu içtim inş. geçermügee..
canım benim bademciğim vardı(artık yokk)..
çok boğazım ağrır ve öksürürdüm..hep zencefil tozu yutar bolat şekeri alırdım ağzıma..2 güne kalmaz geçetrdi..bunuda zaten dr önermişti..antibiyotikten bıkmıştım..
bolat şekeri aktarda oluyo..hani limon tuzu varya onun daha büyük parçası ama tatlıı..
kuşburnu zencefil ve ıhlamur içiyorum bol bol sağol cnmelinin altında varmı bilmiyorum ama, kuşburnu,zencefil,ıhlamur,kabuk tarçın bunları kaynatıp balla karıştır iç
evet bencede geçmeliler ama yemiyo napiim aç kalmasındansa böyle yemesi iyimaşallah enese de devrimcim..
evet müge gerçekten öyle çabuk yiyordu böylesi 45 dk 1 saat sürüyor..
bide yürüyor ya hepp peşinde gezerek yediriyorum..ama işte epeydir öyle yemioo kağan..hemde artık normal kahvaltıya geçmeliler bencee..hepp bulamaç nereye kadarrr:
sağol burcucummerhaba herkese geçmişe azcık bakabildim müge çok geçmiş olsun hala düzelememişsin demirede maşallah.aysun napıyoki gerçekten inşallah iidir.şirvan memlekete gidiyomuş hemde benim memlekete ben gitmeyeli 12 sene olmuş yaabende hala kahvaltısını karışık veriyorum öbür türlü pek sevmedi daha .bide ben kayraya herşey veriyorum artık akşam ne yemek varsa yiyo maşallah kuzum.
valla muge ıstahsızlık var ama böyle olunca en azından kendı yıyo karı doyuyo
yesın ayse masallah kağana
evet 55 benim ideal kilom.gerçi yüzüm çok zayıflıyo o zamanda ama olsun.55 kilo iyi olur bencede sana benim boyum 169 58 kg yum
alın sizee uykudan uyanmışş bi canavarrrr:)))
napiim şirvann..diyete başlayınca mantıı yokk..vedalaşımm dedim hihiiii..
yooo güneş mi var nerde.. biz hasret kaldıksaol teyzesiii..pencereden içeri giren güneşi görmüşsündür şirvann..
havadaçok çokk ii evimde çok sıcakk.
kızlar ben kaçar mıhtar o ters 10 fark olayını düzelt bakiim hemen eheheh bi eşitle ilk önce en azından boyla kiloyu
bende öyle yazdım zatenevet 55 benim ideal kilom.gerçi yüzüm çok zayıflıyo o zamanda ama olsun.
gözlere bak şişmiş. :1hug:
benim canmda bu aralar acayip mantı istiyo ama kim yapacak.
şirvan boyum 58 kilom 68 demek istedin demi
ay bi sallansa o kilo çiçeeemm
kalça gidecek :))))
odanın dağınıklığı neden canavar dediğimi açıklıoo sanırım..daha uyanalı 10 dk oldu oda bu halee geldiii..
şu anda ağzıma zorla çıbık kraker sokuyoo..korkarım gözümü çıkarcakkkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?