2009 Nisan Anneleri

melek çim egeye geçmiş olsun ya yürümelerini istiyoruzda insanın içi acıyor vallahi

o hazır sebze yemeklerini çok sıkıştığımda veriyorum yoksa çarşıyada çıksam ev oturmasına da gitsem evde yemeğini yaparım kavanoza koyar giderim

ne varkine yastık dikmekte ehehe:))

canım yeri tarif edim. ebebkten geliyosun . benim eve dönmek için ışıklardan aşağıya indiniz ya..
inmiyorsunuz. direk karşıya geçiliyor. gerçi trafik kuralına bakarsan direk geçiş yokta. tarif için öyle dedim.

kısaca yan yolu takip ediyosun. siteler karşına çıkacak zaten..

ekşioğlu ufuk sitesi - cumhuriyet mahallesi - bulgurlu diye geçiyor.

sana demedim ki sen niye atlıyosun hemen..
esen dedim.

iiiyiii arttırsınlar baride ben 2. ona göre doğurrim..

bende öyle önceleri bir hevesle aldım . sebzeler duruyor, meyveleri yedirdi annem de..
yola iyi olur diye düşünüyorum.

gerçi oğlumu kebap yemeğe götürüyorz ama...

sıpamı özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

başlıyacağım böyle işe...

çalışsam canım sıkılmayacak.. ama iş yok.. durgun işer..

bende öyle daha ilk defa verdım kavonoz yemek oda dunden çorba vardı ama ben hergun taze yapıyorum içime sinmedi eceminde yemek saati geçiyordu hem pütürlü denemek istedim bundan sonra yemeklerinde blander kullanmıycam bakalım inşallah alışır

ay bu öksürük beni öldürücek yaa
önerisi olan var mı ?
ballı karabiber içtim yinde geçmedi

bal zencefikden şaşma derim.................................

kızlar yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıom..yarın tüm gün patates yiycem..artık kilo vermem lazıımmm..10 kiloo vermeliyim..2 ay vaktim varrr..verebülürmüyümmmm??

ay bende dün başladım bugün sebze günündeyim sabah tartıda 1 kilo azdım şok oldum su kaybıdır sanırsam................................

burdayım canım malesef kullanmıyorum...................................

şimdi sultan yazarken aklıma geldi.
türkan sorayın bir filmi varya sultan diye..
4 çoçuğu var.
muhtarın oğlu sulanıyor
çeşmenin başına bir güzel inmiş..

bebelere bıskuvi.

mazur görün kızlar canım sıkılıyor.

sehercim valla 15 mayısta bu evi boşalamız lazım..ama ne ev arıyoruz gidip ne eşya topluyorum :)
ee toplasam şimdi bi kışlıkları toplarım herşey kullanılıyo evde..sanırım hepsini 1 hafta içinde yapmaya çalışıcaz sadece netten ev bakıyorum dün iki tane beğenmiştim bugün yok tutulmuş

o da geldi aklıma ama ossun ya bana soruyosan cevapsız bırakmayım dedim

hayırlısı olsun denizcim umarım gönlüne göre bir ev bulursun

ya kızlar akşama ne yemek yapacaksınız 1 saattir düşünüyorum ama ne yapacağıma karar veremedim

çiçekçim sen naptın verdin kiloları demiii.......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…