canım yeri tarif edim. ebebkten geliyosun . benim eve dönmek için ışıklardan aşağıya indiniz ya..canım sıfır olması gerekmez depremdne sonra olsun yeter. iyiymiş site içide. ben pek oraları bilmiyorum ama eşimin işe yakın giderken yasemini bırakabilir. sitenin adı ne aratsam internetten çıkar mı ki satılık ilanı
bende gidiyorum her aşıya yada kontrole
sağol şekkerim.
sueda da hiç sevmemişti hero bayby.bi daha denemedim.
vicks de alıyo morluğu şişmesinide engelliyo.
şirvan sen bana yazmışsın galiba sende gitseydin diye. demin alııntıda fark ettim ama ne kendiminkini nede senin yazını göremedim. o kdara da geri gitiim.neyse. bende gittim aşıya. bizim müdür kıldır biraz illa görünmek gerekiyo gözüne sabah bi göründüm sonra geçtim sağlık ocağına
hahahaa yok kız. ne bilsinler burda cettirdimi dermişim. yarında onun için mektup gelirmiş.
doğum sonrası izin için yazmıştım çok az avrupa standartına yükseltin diye.
o mümkün değilmiş de babalara da ücretsiz izin verilemsi, küçük bebek evlat edinenlere ücretsiz izin verilmesi ve süt izninin artırılması için uğraşıyolarmış.
melek çim egeye geçmiş olsun ya yürümelerini istiyoruzda insanın içi acıyor vallahi
o hazır sebze yemeklerini çok sıkıştığımda veriyorum yoksa çarşıyada çıksam ev oturmasına da gitsem evde yemeğini yaparım kavanoza koyar giderim
ne varkine yastık dikmekte ehehe:))
keşke gönderseniz
ay bu öksürük beni öldürücek yaa
önerisi olan var mı ?
ballı karabiber içtim yinde geçmedi
kızlar yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıom..yarın tüm gün patates yiycem..artık kilo vermem lazıımmm..10 kiloo vermeliyim..2 ay vaktim varrr..verebülürmüyümmmm??
Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, selinay2002, tugbiş123, sev_rey, ssengun+, NAVRIS+, DatluCadu, Ayshe, oslem1907, bursasu+, yaSelin, denizela
sevilay burdasın diye tekrar yazıyorum
face adresin varmı
canım yeri tarif edim. ebebkten geliyosun . benim eve dönmek için ışıklardan aşağıya indiniz ya..
inmiyorsunuz. direk karşıya geçiliyor. gerçi trafik kuralına bakarsan direk geçiş yokta. tarif için öyle dedim.
kısaca yan yolu takip ediyosun. siteler karşına çıkacak zaten..
ekşioğlu ufuk sitesi - cumhuriyet mahallesi - bulgurlu diye geçiyor.
sana demedim ki sen niye atlıyosun hemen..
esen dedim.
iiiyiii arttırsınlar baride ben 2. ona göre doğurrim..
hayırlısı olsun denizcim umarım gönlüne göre bir ev bulursun
ya kızlar akşama ne yemek yapacaksınız 1 saattir düşünüyorum ama ne yapacağıma karar veremedim
yazdığın şeyi bana mail atta bende o başbakan yaverlerine atım..
nede olsa kendisi okumaz..
çiçekçim sen naptın verdin kiloları demiii.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?