2009 Nisan Anneleri

kerem yürüme girişiminde bulunmuyormu sultan...

ya yürümek istiyor ama sert basmıyo tay tay duruyo en fazla 2 adım sonra dizlerini büküyor küt düşüyor dengesiz çocuğum:)

baran nasıl yürümeye başladı kız tembel deyip duruyoduk çocuğa utandırdı biizi

tamam canım 10 güne kalmaz yürür büyük oğlum 13 aylık yürüdü,bu küçük hızlı çıktı 11 aylık olmadan yürüdü.....

ehehhe adamı da uyuttuumm..sabah 6 sa kalkmıştıı..azcık kestirsinn aşkımm..

şirvanımmm..

bak çorbaa şöyle yapıloo..tereyağı ocaga koyuyomm..eriyince içine biraz un kat kavur..sonra o püreyi ekliomm azcık ta onla kavuruom kokusu çıkana kadar..sonraa içine et suyumu koyyom..kaynayınca şehriye ekliom pişince kuzuya yediriom..benim kuzu sevio..barancıkta yer inşalllahh..

bende bi ezogelin çorbası yaptım bize yaptığımız gibi keremede ondan yedircem başkada bşey yok valla yakınımda ne market var ne bişey alıyorum sonra yapılmıyo bozuluyo

akşam yemeği benide düşündürüyor tugbacımm..

2 seçenek var aklımda karar veremiyorum..

kabak dolması(şirvanın yazdığı kıymalı olandan)
patates yemeğii

dün ne güzel mantı yaptım azcıkk..çok güselldiii..bugünde kolay bişey yapsam diomm..ama yarın diyet yapıcam o yüzden kabak dolması yapıp yemesem ölürümmmm..

kıss sultann..yiyomu kerem ezogelini.hani mercimekli yaa..kağan hala yiyemiyorr..çok fena gaz yapıyor..sanırım benim kuzum epey bi süre mercimek yiyemiycek..nasıl da seviyor yavrumm..

çok güzelmiş site şirvan ben beğendim ama bakalım 1. kat var sahibinden satılık internette buldum

buldum sonunda beşamel soslu patates yanına ya köfte yada buzluktan bişey çıkarıcam cnm istedi

ayyy bi yürüsün görürüm seniii..çok fenaaa oluyoo pıtt pıtt heryere gidioo..az önce babası banyoda yakaladııı..kapılarıı hepp kapalı tutmak lazımm..

mutfak dolaplarım pesss ettiii..aç kapaaaa..

ayyyhh uyandıııııı..azcık kafayı dinliycektimm yaaaa((

bende 60 adüştüm. hedefim 55 şu spor bi başlasaydı.

buda benden :))

hay ağzın bal yesin selinay hadi inşallah:))
sıkılıyo otur otur yapçak bişey bulamıyo çocuk

hadi inşallah bakalım............................

bende aynı diyeti yapıyorum dedim ama okumadın sanırım,1 kilo vermiş görünüyorum bugün dün başladım ......................

bi dahaki hamileliğe baştan sıkı tutucam maksimum 10 kilo alcam inşallah

inşallah hayırlısı bakalım............................

senin taşınma işin ne oldu sultan
taşıncaz mayıs sonuna kadar bakalım

kıss sultann..yiyomu kerem ezogelini.hani mercimekli yaa..kağan hala yiyemiyorr..çok fena gaz yapıyor..sanırım benim kuzum epey bi süre mercimek yiyemiycek..nasıl da seviyor yavrumm..

ilk defa yicek kırmızı mercimek balık çorbasına katıyorum mercimek çorbasındada yiyor bizde gaz yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…