2009 Nisan Anneleri

alemsin valla şirvan :))

ama kocanda haklı ya
onunla güzel teras keyfi yapılır

aysenin dediği gibi filmde izlenir

ıştahı pek yok gibi.Ben de hiç üstelemiyorum,acıkmıyor da demek ki.bu da dönemsel birşey mi acaba?Ama hasta olduğu zamandan iyi yine de.

olabilir şekerim ben bile bazen kendime gıcık oluyom.alınma huyum yoktur.

herekeze iyi akşamlar arkadaşlar. ben kactımö. byeee

geçmiş olsun sultan ıyı yaptın sağlık ocağına götürmekte ecemınde pronomokok 1 tane daha var yarın gotururum belkıde bende

şirvan koltuk çok güzel cnm eşin çok ii düşünmüş bence:))

benim acilennnnnnnnnn eve ihtiyacım var eşyalarım eskişehirde kaldı yaa ((
tamam ev bulmuyosunuz bari piyasayı söyleyin
3+1 ev için ne kadar kira makuldur??

canım en az 1000 verirsin bu semtlerde. bi de sıkışık daraşmalık sokaklar ben pek sevmem mecidiyeköyü. mesela dikilitaş var beşiktaşa bağlı. çok merkezi yerde hem de güzel ama oralarda en az 1500 isterler.

ikisinide koldan yaptı elif..
bu arada istanbulda yaşam ne kadar zor gerçekten kiralara bak şu an benim evimi az çok biliyosunuz en fazla bu semtte 550 olur kirası

Oooooo bu ne ya ne kadr pahalı ıstanbul.Taşı toprağı altın dedikleri bu olsa gerek

Bursa da da önceden pahalıydı biraz daha ,ama şu krizden dolayı baya düştü kiralar,hatta evsahipleri kirada indirime gittiler artık.

Aaa bizimkilerini bacaktan yaptı?ama birinden duymuştum ben de bacaktan yapıldı diye,ondan sormuştum

evet cidden öyle

selinin dediği gibi sokaklar çok sıkısık evler büyük falan degil.
ama merkezi yer diye fiyatlar çok pahalı
dikilitaş güzel yer ama fiyatı ona göre daha fazla

Kızlar konularla hiç alakası yok,ama bir kitap okuyorum,adı YAPBOZ.
Kesinlikle tavsiye ederim şiddetle,mutlaka okuyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…