2009 Nisan Anneleri

istanbulda çoğu insanın yaptığı gibi ben dahil anadolu yakasında oturup avrupa yakasında çalışacaksın. zaten eşip gelip gidicek yolu o çekecek.

keremle yerde yuvarlanırken başımı koltuğa geçirdim of nasıl zonkluyo beyin kanamsı geçirmem inşallah

gecmıs olsun sultan hem sana hem keremşantının ığnelerı bıtmıs ona
elif hoş geldın sende
şirvan koltuğu gule gule kullan
ayse kağana maşallah
bızde sonunda bohcaları hazırladık o derte bıttı yarın bursaya gıdıcem buyuk ıhtımalle

kız hala kafam zonkluyo gerçekten kötüymüş yani:)
evin içinde dolaştırıyorum bazen sevdi bisikletini

slm kızlar
oh ben biraz daha iyiyim üstümden ağırlık kalktı
halsizliğimde geçti
burun akıntısı devam ediyo

kociş geldi
demirle ilgileniyo çook özlemiş babasını
halbuki 3 kat aşağıda duruyo
abimde geldi şimdi yemek yeriz
dışarı çıkamıyoruz tabiii
yarın iyi olursam bi istinye park yapmak istiyorum

bende çıkmak istiyoruuumm bi yoklama alıyım :))

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KK Pro Üye bursasu, denizela+, zeyno5, demirim+, oslem1907, gulfemim, resolve31, KK Pro Üyetugbiş123+, Ruveydax+

ruveydax ayşeydi yanlış hatırlamıyorsam doğumdan sonra bizi terkeden kızlardan biri...
güler de bugün pek yazmadı
denizinde sesi çıkmıyo

deniz yeni geldi geçmişi okudu :)
bizimde 2 aşı oldu ikiside bacaktan elifin dediği gibi farketmiyo demekki

köfte yapmam lazım ela uyurken yapayım hemen ..komşuma gittim zaten 2 kişi vardı görüştüğüm :)
taşınıcam ya çok üzüldü onunda 7 aylık bebeği var ama ben hiç üzülmedim :)

4.CD. Öveçler çağdaş marketse bana yakın
Neden olmasın buluşalım tabi ki

Geçmiş olsun çiğnenmiş ekmek basmakta alır derler morluğu

annemler aşıya götürdü meriç i ..
çok ağlamış yavrum..

1 yaş aşıları hep ağlattı kuzucuklarımızı

Sueda ya da geçmiş olsun. Aferin kız sana.

Ayşe,kumru mu yiyordu Melek,ayyy çok severim,ama İzmirden olacak!

İzmir de Bostanlı daydı galiba,orada yemiştim,bir daha da öyle güzel kumru yemedim,orası da meşhur bir yermiş zaten,öyle demişlerdi.

Kumrucu Şevkiydi heralde Ankarâ'dan önce İzmir Karşıyakadaydım.Gerçekten güzeldi

mekik bende çekemiyorum..
çok zor ya...

sevilayla devrim sizde yakınmışsınız bana.
bende hoşderede oturuyorum.

Evet canım Dilekle konuşmalarınıza şakacıktan sitem yazmıştım ama okumadınız ikinizde heralde.......

1yaşından sonra koldanda yapılabiliyomuş

Geçmiş olsun Kereme de......

keremle yerde yuvarlanırken başımı koltuğa geçirdim of nasıl zonkluyo beyin kanamsı geçirmem inşallah

Sana da şekerim dikkat etde şişmesin.

biraz önce komşum oğlunu uyutuyo kucağında ee ee ee diye ..elanında yaşgününde gelen bi erkek bebeği var bende onu verdim kucağına adı ege :) elanında bebeği sımsıkı tutup bi uyutuşu var ki o da ee ee yapıyo ama nasıl bağırarak gören de uyutuyo değil öldürüyo sanır ..2 haftadır ne yaparsak aynısını yapıyo ne dersek tekrar ediyo zaten çok değişti koca kız gibi oldu..bi kardeş yapsam yardım eder mi acaba

Kızlar biliyor musunuz,ben 2-3 yaşlarındayken 2. kat balkonundan düşmüştüm,düşünsenize annemin yaşadığı korkuyu,o anda arkadaşı vamış ennemin yanında,annem bakammaış bile,arkadaşına demiş ben gidip alamam,sen al,sonra kadın bir getiriyor,bende hiçbir şey yok,şişmemiş bile bir yerim.Bahçe yarı toprak yarı betonmuş,kafam toprağa,bacak kısmım da beton kısma gelmiş.Baya sağlammışım yani,anlayacağınız
Şaka bir yana,annemin düştüğü durumu düşünüyorum da,Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi,Miray doğduğundan beri daha bir düşünür oldum bu anıyı:-((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…