maşallah oku oku bıtmedı
sevgıcım üzüldüm ama kısmet,bencede şımdıden el kadar çocuğu babaannesıde bakacak olsa verme,zaten eşın kendınce planlarını yapıyor gıbı,hııç canınıda sıkma,herşeyı zamana bırak,belkıde hatasını anlar,ınşallah yanı
şırvancım antep yolları taştan yolunuz açık olsun ıstersen uğra bıze çok memnun olurum
tuğbacım teşekkür ederım,devrımcım teşekür ederım geçmış olsun dıleklerınıze
ankara selınay ve devrım bende ankaraya gelınce öveçlere gelıyorum kayınvalıdemler orda oturuyor çağdaş marketın arka sokağı bu ay gelecez haberleşıp buluşalımmı
kıs şırvan seçemedın ha pusetı hahahaha,azıcık sınır edeyım demı
eeee unuttum
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ege uyamak üzere bakayım dedimmm
ege kafasını bi vurdu sabah 1 saat agladı mosmorrrrrrrrrrrrrr anlının sag tarafı lasolın sürdüm hmennn ama cok büyük bir morarık var nasıl agladı nasıl agladıııı
kıyamam yavrummmm
hava yagmurlu yagmur yagdı ben yazlık kışlık ayarlıyom dolabım buyuk yazlıklar altta kışlıklar üsttee kazak lar kalı bu mevsimlik uzun penyeler gıyılır artık az kaldı sabahtan beri...
hasta olanlara gecmişler olsun
dogum günü olanlar varsada dogum günleri kutlu olsunn
şirvan hayırlı yolculuklar canım
selinay(SEVİLAYYYYYYYYYYYYYYYY)
FACEBO.... adresin varmı canım
3 hafta sonrada egenın dolap düzenlenir...
aynen egede açıyor ayaklarıyla hemdeeee
bende merak ettım ya bi sorun yoktur umarımmm
maşallahh demiree
gde sokata elini tuturmuyor kendisiyürğücekmiş ama heme pat düşüyorr
ege yıyor ama bazende oyun haline getırıyor ekmegın içini verdım mi agzından cıkartıyor yumuşuyor ya avcunla sıkıyor parmaklarının arasından çıkıyor delüü velet
egede günde 1 paket cubuk kreker yıyorr stokluyoruzzzzzzzz
öyle olur zaten ne zaman bı yere gidilse uyurlar uyanmazlar
maşallahh kızımaa egede kapıya gider anahtarı eller cıkalımmışş diye ıh ıh derrr
yerım ben onuuu ya maşallah seleneeeee
egede bayılıyor baba ogul cok sevıyorlarr
annemler aşıya götürdü meriç i ..
çok ağlamış yavrum..
hahahaa yok kız. ne bilsinler burda cettirdimi dermişim. yarında onun için mektup gelirmiş.
doğum sonrası izin için yazmıştım çok az avrupa standartına yükseltin diye.
o mümkün değilmiş de babalara da ücretsiz izin verilemsi, küçük bebek evlat edinenlere ücretsiz izin verilmesi ve süt izninin artırılması için uğraşıyolarmış.
Ayşe,kumru mu yiyordu Melek,ayyy çok severim,ama İzmirden olacak!
İzmir de Bostanlı daydı galiba,orada yemiştim,bir daha da öyle güzel kumru yemedim,orası da meşhur bir yermiş zaten,öyle demişlerdi.
mekik bende çekemiyorum..
çok zor ya...
sevilayla devrim sizde yakınmışsınız bana.
bende hoşderede oturuyorum.
1yaşından sonra koldanda yapılabiliyomuş
keremle yerde yuvarlanırken başımı koltuğa geçirdim of nasıl zonkluyo beyin kanamsı geçirmem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?