2009 Nisan Anneleri

yavaş yavaş yukarı doğru geliyoruz belki o da olur elifcim :)
dün banyoda çıktım bi geldim saç havlumu kafaya dolamış sonra çıkardı benim gibi koca tarakla olmayan saçlarını taradı..kaseden kaşıkla bana yemek yedirişini görseniz..küçük deniz oldu tam :))

deniz yeni geldi geçmişi okudu :)
bizimde 2 aşı oldu ikiside bacaktan elifin dediği gibi farketmiyo demekki
ok tamadır:))

Sultan sen de şekerli ekmek çiğne de koy kafana,şişmesin)

ehehe kesin şişçek bugün bi sakarlık vaar bende az önce de mutfak dolabına çarptımkafamçokkarıştı
bende fırın poşetine koydum patates ve tavukları soya sosu baharat karıştırdım inşallah güzel olur soya sosu daha önce kullanmmaıştım

aay çok kötü yaa..benim de bi arkadaşım 5. kattan düşmüş o kadar küçükken ..annesi bakkala gitmiş bunu evde yanlız bırakmış ama balkon kapısını açık untmuş bu da çıkmış balkon demirlerinin dış kısmına..kadın eve gelmiş heryere bakmış yok bi görmüş çocuğu orda saçlarını tutmuş sakın bırakma derken ellerini bırakmış bizimki..kadının tüm saçları elinde kalmış..sonra bi bakıyolar melih aşağıda bi kum yığınının tepesinde hemde poposunun üstünde oturuyo :) ama anne nasıl ne zaman düzeldi onu bilemem aay allah korusun..

Miray da hemen tarak görünce alıp saçına götürüyor,telefonu da kulağına.Anlamıyorlar falan deyip ciddiye almıyoruz bazen,ama her şeyi kaydediyorlar beyinlerine.

Ayyyy,Deniz o daha da kötüymüş yaa,saçları elinde mi kalmışşşş
Offfffff Allahım çok kötü,içim acıdı valla.

Sultan güzel olur inş,ben de denemedim hiç,köri falan koyuyorum da.
Bide Maggie nin galiba,hazır tavuk sosu var,o da güzel,şu sıra reklamlarda da çıkıyor.

aynen elif ben hiç bişeyi öğrensin diye sürekli tekrar etmiyorum sadece aklıma geldikçe ediyorum..ama o zamanı gelince çıkarıp kullanıyo hemen..el salladı cmrtsi herkese ama ben toplasan 3 kere el sallatmışımdır ela ya..demekki dikkatini çekiyo..

ay deniz hikayeyi anlamadım ya kim kimin saçından tutmuş kafamı çarptım ya aptallık var kusura bakmayın :d

cnm kadın çocuğunu görünce sakın atlama derken elleriyle kendi saçlarını tutuo..çocuk düşünce şok geçirmiş ve ellerini çektiğinde tüm saçları elindeymiş..

ela geç uyudu ve hala uyuyo 12 de mi uyuyacak artık pööf aydında çk düzenliydi ama bi orası bi burası düzen falan kalmadı yaprak dökümünüde zor izletir bana

alıcam cnm aklımda..yeni eve artık..hala arada götürüyorum ben girerken yanımda çiş diyorum gülüyo

Ay ben de hiç anlamamşım,ilk okuduğumda anne çocuğun saçlarını tuttu,çocuğun saçları elinde kaldı sandım.Sonra bir daha okuduğumda ,kadın çocuğa saçlarını tutsun diye uzattı,çocuğun elinde kaldı sanmıştım.
Eee beni de mazur görün,taaa 2. kattan düşmüşüm)

Ben de baktım da,çok süslüler,müzikliler var,bir de sade olanlar.
ılk etapta Fisher Price ın falan var,oyuncak gibi,onlara baktım,sonra onları çocuklar oyuncak sanıyormuş,dikkatleri dağılıyormuş falan diye duydum.Karar veremedim de,ondan sordum.

bilmem ki elif çok araştırmadım ama sanki bizimki gibi şarkısız türküsüz olsa daha mı mantıklı..dediğin gibi oyuncak gibi yapıp sonra sıkıldım istemem demesin..

cnm kadın çocuğunu görünce sakın atlama derken elleriyle kendi saçlarını tutuo..çocuk düşünce şok geçirmiş ve ellerini çektiğinde tüm saçları elindeymiş..
off çok kötü yarabbim Allah yaşatmasın

iyikide sormuşum bak tamam hadi senide affettik::))
sen de rapunzelden esinlenmişsin tövbe tövbe :))

off 12

sayfa okudum ne cok yazıyorsunuzz bee

benim canımda patates salatası istedi...
harıkaydı vallaaaa

neresi zor kız allah seni.......................

açmaları poğaçaları yiyonmu yine melek ,yesende kilo vermişsin maşallah.................
yemıyorum canım çünkü çalışmıyorum calıştıgım yerın karsındaydı acmalar boyozz yıyorummm

sevilay 5 gün sonunda yazalım ne kadar kilo verdiğimizii..hem birilerii belki bizim sayemizdee gazaa gelirr..

ayy melek hepp etli bişey yerdii..izmirin neyiydii yaa..pağaça gibiii??
boyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
etli yemzdim kız yanlış hatırlıyorsunnn

yada ben hatırlayamadım döner yıyordummm
tamam canım ztn ii kilo verirsem haftayada devam aynı diyete............................ay ne bilim ya melek ne yemzdiki hamileyken heheh......................
ehehehhhhheheee

sagol cnmmmm

bizde CUMA günü 23 nisana gidecegız allah nasip kısmet ederse okul yakınnnn
nehir ablası yengesi ben ogluşum...
hava güzel olursa tabi...

Ayşe,kumru mu yiyordu Melek,ayyy çok severim,ama İzmirden olacak!

İzmir de Bostanlı daydı galiba,orada yemiştim,bir daha da öyle güzel kumru yemedim,orası da meşhur bir yermiş zaten,öyle demişlerdi.
kumrucu şevki olabilirmiii

kumruda yerdim bide kumpirr yerdimmmm
off canım tatlı itedi yapsammı acabaa
yaprak dökümüde vbaşlıcak ay sus kızzz
bıngıldak olayını ben anlamıyorum ya
küçükken yumuşaktı
şimdi öyle bi yumuşaklık yok
kapanmış mı oluyo yani
coktan kapandı cnmm
evet sert oluncaa
bende evde fazla eşya sevmem şirvan...
eşinin aklına nerden gelmiş ki onu almak
hoş çok rahat bişeye benziyo
bende esya sevmem cokk yayıntı hele hiççç
Miray da hiç ağlamazdı aşıda,ama bu sefer kontrol edilirken bile ağladı:-((
ege daha üstüne cıkartırken anladıda aglamaaya başladı

Aaa bizimkilerini bacaktan yaptı?ama birinden duymuştum ben de bacaktan yapıldı diye,ondan sormuştum
bacak kol farketmıyormuş bu aşıda bende sordum tamamennmi soyayım diye sen bilirsin dedi ama 2sini koldan vurulım dediii

yerim onu bennn canavar bilimli bunlarr

ege ismi heee :):):)

allahım koruyor işte mahsum kuzularııı

Miray da hemen tarak görünce alıp saçına götürüyor,telefonu da kulağına.Anlamıyorlar falan deyip ciddiye almıyoruz bazen,ama her şeyi kaydediyorlar beyinlerine.
aynen telefonu alıyorrr alo diyor bıdı bıdı konuşuyor ev telefonum yok benı baglatmadık annemlere gıttıkmi onları telefon alıyor ses gelıyorya ordan dinliyor bide annemlerin boş tel var kablosuz ondan ses gelmiyorya ilgilemiyor nasıl bişey bunlar aaa,

annem der hep şimdiki cocuklar üniversite bıtırmış ...
benc cokda lazım degıl tabi sizlr bılırsın oyuncak haline glecek blkide şişini kakasını yapmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…