ok tamadır:))deniz yeni geldi geçmişi okudu :)
bizimde 2 aşı oldu ikiside bacaktan elifin dediği gibi farketmiyo demekki
Sultan sen de şekerli ekmek çiğne de koy kafana,şişmesin)
off çok kötü yarabbim Allah yaşatmasıncnm kadın çocuğunu görünce sakın atlama derken elleriyle kendi saçlarını tutuo..çocuk düşünce şok geçirmiş ve ellerini çektiğinde tüm saçları elindeymiş..
Ay ben de hiç anlamamşım,ilk okuduğumda anne çocuğun saçlarını tuttu,çocuğun saçları elinde kaldı sandım.Sonra bir daha okuduğumda ,kadın çocuğa saçlarını tutsun diye uzattı,çocuğun elinde kaldı sanmıştım.
Eee beni de mazur görün,taaa 2. kattan düşmüşüm)
harıkaydı vallaaaabenim canımda patates salatası istedi...
yemıyorum canım çünkü çalışmıyorum calıştıgım yerın karsındaydı acmalar boyozz yıyorummmneresi zor kız allah seni.......................
açmaları poğaçaları yiyonmu yine melek ,yesende kilo vermişsin maşallah.................
boyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzsevilay 5 gün sonunda yazalım ne kadar kilo verdiğimizii..hem birilerii belki bizim sayemizdee gazaa gelirr..
ayy melek hepp etli bişey yerdii..izmirin neyiydii yaa..pağaça gibiii??
ehehehhhhheheeetamam canım ztn ii kilo verirsem haftayada devam aynı diyete............................ay ne bilim ya melek ne yemzdiki hamileyken heheh......................
sagol cnmmmmEge ye geçmiş olsun,bundan sonra dışarı çıkmalar arttıkça daha da olacak morlukla malesef:-((Benim de küçükken diz kapakalrım hep yara içindeydi..
Müge sana da geçmiş olsun,havalar bir düzelemei gitti,bugün de hep yağmurluydu sabahtan.
hatta bu hafta 23 Nisan için kutlamalar yapıyoruz okulda,bugün üptal edildi yağmurdan dolayı.
kumrucu şevki olabilirmiiiAyşe,kumru mu yiyordu Melek,ayyy çok severim,ama İzmirden olacak!
İzmir de Bostanlı daydı galiba,orada yemiştim,bir daha da öyle güzel kumru yemedim,orası da meşhur bir yermiş zaten,öyle demişlerdi.
off canım tatlı itedi yapsammı acabaaGeçen Pazar arkadaşlara gitmiştik akşam,bir tatlı yapmış,belki biliyorsunuzdur,çok kolay:
2 Paket Eti Kakaolu bisküviyi (Siyah pakette olan)2 paket çırpılmış krem şantiyle karıştırıyorsun,
İçine iri çekilmiş fındık,damla çikolata,ekleyip karıştırıyorsun,uzun kek kalıbına boşaltıp dondurucuda bekletiyorsun.Üsütne servis yaparken çikolata sos dökebilirsin(Kalorisi az ya,çoğalsın diye)
coktan kapandı cnmmbıngıldak olayını ben anlamıyorum ya
küçükken yumuşaktı
şimdi öyle bi yumuşaklık yok
kapanmış mı oluyo yani
bende esya sevmem cokk yayıntı hele hiçççbende evde fazla eşya sevmem şirvan...
eşinin aklına nerden gelmiş ki onu almak
hoş çok rahat bişeye benziyo
ege daha üstüne cıkartırken anladıda aglamaaya başladıMiray da hiç ağlamazdı aşıda,ama bu sefer kontrol edilirken bile ağladı:-((
bacak kol farketmıyormuş bu aşıda bende sordum tamamennmi soyayım diye sen bilirsin dedi ama 2sini koldan vurulım dediiiAaa bizimkilerini bacaktan yaptı?ama birinden duymuştum ben de bacaktan yapıldı diye,ondan sormuştum
yerim onu bennn canavar bilimli bunlarrbiraz önce komşum oğlunu uyutuyo kucağında ee ee ee diye ..elanında yaşgününde gelen bi erkek bebeği var bende onu verdim kucağına adı ege :) elanında bebeği sımsıkı tutup bi uyutuşu var ki o da ee ee yapıyo ama nasıl bağırarak gören de uyutuyo değil öldürüyo sanır ..2 haftadır ne yaparsak aynısını yapıyo ne dersek tekrar ediyo zaten çok değişti koca kız gibi oldu..bi kardeş yapsam yardım eder mi acaba
allahım koruyor işte mahsum kuzularıııKızlar biliyor musunuz,ben 2-3 yaşlarındayken 2. kat balkonundan düşmüştüm,düşünsenize annemin yaşadığı korkuyu,o anda arkadaşı vamış ennemin yanında,annem bakammaış bile,arkadaşına demiş ben gidip alamam,sen al,sonra kadın bir getiriyor,bende hiçbir şey yok,şişmemiş bile bir yerim.Bahçe yarı toprak yarı betonmuş,kafam toprağa,bacak kısmım da beton kısma gelmiş.Baya sağlammışım yani,anlayacağınız
Şaka bir yana,annemin düştüğü durumu düşünüyorum da,Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi,Miray doğduğundan beri daha bir düşünür oldum bu anıyı:-((
yavaş yavaş yukarı doğru geliyoruz belki o da olur elifcim :)
dün banyoda çıktım bi geldim saç havlumu kafaya dolamış sonra çıkardı benim gibi koca tarakla olmayan saçlarını taradı..kaseden kaşıkla bana yemek yedirişini görseniz..küçük deniz oldu tam :))
aynen telefonu alıyorrr alo diyor bıdı bıdı konuşuyor ev telefonum yok benı baglatmadık annemlere gıttıkmi onları telefon alıyor ses gelıyorya ordan dinliyor bide annemlerin boş tel var kablosuz ondan ses gelmiyorya ilgilemiyor nasıl bişey bunlar aaa,Miray da hemen tarak görünce alıp saçına götürüyor,telefonu da kulağına.Anlamıyorlar falan deyip ciddiye almıyoruz bazen,ama her şeyi kaydediyorlar beyinlerine.
benc cokda lazım degıl tabi sizlr bılırsın oyuncak haline glecek blkide şişini kakasını yapmıcakhttp://www.minikbaby.com/pinfo.asp?pid=893
bende şimdi bunu gördüm süper bişey ama çook pahalı..neler yapmışlar ya..kafam karıştı şimdi bu çocuğu ödüllendiriyo oraya oturdu diye..iyi bişey mi yani bi bilene sormak lazım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?