saolun kızlar..bazen geliyolar bana..inşallah hepimizin tüm dilekleri gerçekleşir hayırlısıylaa..
Denizz gerçekten hepimiz tatili hakettikk..çok çok zor bir yıl geçiriyorum...allahım hemen 1 temmuz olsun biz tatile gidelimmmm.
Bilgeee..okulöncesi öğretmenliği okuyorum son senem yaaa...
şirvan anneme dün baktığımız evi(annenlerin oturduğu sitedeki 1. kat) gösterdim. çok beğendi. hadi hayırlısı tatil sonu bir bakarız
saolun kızlar..bazen geliyolar bana..inşallah hepimizin tüm dilekleri gerçekleşir hayırlısıylaa..
denizz gerçekten hepimiz tatili hakettikk..çok çok zor bir yıl geçiriyorum...allahım hemen 1 temmuz olsun biz tatile gidelimmmm.
bilgeee..okulöncesi öğretmenliği okuyorum son senem yaaa...
kolay gelsin cnmmerhabalar
Müge geçmiş olsun Demir de üşütmemitir umarım.
Hava da iyi bir yığın işim var nerden başlıycaam onu bilmiyorum
Süpürge tutsam bin nazla uyuyan oğlum kalkar
yemek yapsam dışarı çııp bir şeyler almam lazım
akşama misafir var aksi gibi canım hiç bir şey yapmak istemiyor.
üfffffffffffff.
neyse bi kalkıyım yerimdenn...
okursun okursun... tatılye pek giren olmaz......elifin olmadığını biliyorum . hemen atlamayın(yaver sözün sana)
gelince okur...
o okur cevap verirde.. ben pazartesi geldiğimde okadar sayfayı nasıl okurum bilmiyourm...
işim ne okurum canım.... yorgun halimle..
benımde cok oluyor öyle hadi uyuyrken işlerımı yapayım diyorum bıtıyorr yemegi koyuyorum glıyorum butaya aglamaya başlıyor emdırıyorum belki uur dıye acıyor gözleri offfffffpööf ela 40 dk uyudu kalktı ve ben o 40 dk da ancak deli gibi dağıttığı evi toplayıp yemek koydum ocağa ve tam bilg. başına oturuyordum ki kalktı ühühühü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?