2009 Nisan Anneleri

saolun kızlar..bazen geliyolar bana..inşallah hepimizin tüm dilekleri gerçekleşir hayırlısıylaa..

denizz gerçekten hepimiz tatili hakettikk..çok çok zor bir yıl geçiriyorum...allahım hemen 1 temmuz olsun biz tatile gidelimmmm.

bilgeee..okulöncesi öğretmenliği okuyorum son senem yaaa...

bi senecik kalmış ayşe. Okul öncesinde çok açık var. Atanırsın hemen inş

karı öyle azimli ki ..
maraştaki staj yetmiyormuş gibi evde de staj görüyor.

elifin olmadığını biliyorum . hemen atlamayın(yaver sözün sana)
gelince okur...
o okur cevap verirde.. ben pazartesi geldiğimde okadar sayfayı nasıl okurum bilmiyourm...

işim ne okurum canım.... yorgun halimle..

selin . eşin çamlıcada - kısıklı civarında çalışıyor ya..
ferah mahallesinede bakabilirsiniz.
b.çamlıcanın alt tarafı oluyor.
ama orda site tarzı ev varmı bilmiyorum.

arkadaşlarda hep aynı şeyi söylüyor..sen azimlisin yaparsın filan..benden çok şey beklioyolar..eşimde öyle dioo sen çalışmasanda yaparsın diee..ben küçücük b i ayşeyim yaa..etim ne buudum nee..diomm benden beklentilerinizii kesinn bu yıll sınıfta kalıcam dieee..bu baskıda beni bıktırdııııı..

bilgee..

senin okuldaki anasınıfı öğretmeni kaç puanla atanmışş..

bu yıl atanmam lazım.seneye eşim tayin istiycek bursaya..benim bu yıl atanıp burada doğu hizmetini yapıp stajerliğimin kalkması lazımm..

eğer atanamazsam yüksek puan alıp bursaya atanmaya çalışıcam kii o da çokkkk zorrr..(

pööf ela 40 dk uyudu kalktı ve ben o 40 dk da ancak deli gibi dağıttığı evi toplayıp yemek koydum ocağa ve tam bilg. başına oturuyordum ki kalktı ühühühü

sınav sonuçları açıklansaa ona göre çalışıcamm..zatıf olan derse ağırlık veriyim barii diomm beklemedeyimm..

nagihan niee girmiyorrr yaaa..demirbaşlardandııı..

ne kötü oluyo yaa..tam hevesle otur sıpaa uyansın..şimdi benim de ayaklarımdaa uyuyoo..yerine koysam uyancakkk..öleee oturuomm saff safff...

kolay gelsin cnm

okursun okursun... tatılye pek giren olmaz......

pööf ela 40 dk uyudu kalktı ve ben o 40 dk da ancak deli gibi dağıttığı evi toplayıp yemek koydum ocağa ve tam bilg. başına oturuyordum ki kalktı ühühühü
benımde cok oluyor öyle hadi uyuyrken işlerımı yapayım diyorum bıtıyorr yemegi koyuyorum glıyorum butaya aglamaya başlıyor emdırıyorum belki uur dıye acıyor gözleri offfffff

selam kızlar....

ayşecim inşallah herşy gönlünce olur...

deniz cidden sinir bozucu bi durum...
evde yapılacak bi sürü iş var...
bazılarını aylar var yapmıyorum...
kerem uyanırda yarım kalır diye....
sevmiyorum başladıgım işin yarım kalmasını...

ne zamandır küçük odadaki dolabı düzenlemem lazım
elime ne geçtiyse tıktım
neler çıkacak kimbilir içinden

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, zeyno5, resolve31, sev_rey, Ayshe, denizela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…