günlük palnlarımı yazdım yükledimm..
kızlar bazenn çok bunalıomm yaa..şu 2 ayda geçermi..??
ben sınıfımı geçermiyimm??
kpss yi kazanırmıyım..??
hayatım düzene girermii..bıktım öğrenciliktennnnn...çok zorrrr yaa..
tatile gitmek istiom..geldiğimde evime yakın bi okulda kdarolu veya sözleşmeli işe başlamak istiomm..hayal gibii geliooo..derss çalışamıyorummm...offffffffffffffffffffffffff...
zaten karnım ağrıyorrrr..hala yatamadımmmmm...(((
yarında daha zor bi günn..gerçi artık bugün olmuşş..
bide diyet yapacamm..yemeyince çok sinirli oluyomm ühühühühh(
burayıda günlük gibi kullandım biliom kızlar kusuruma bakmayın ama patladım yaa..kitap okumak istiom roman filann nerdee..
mesela eliff YAPBOZ dedii..nasıl ilgimi çektii..bayılırım kitap okumayaa ama hiçç vaktimm yokkk..
hele bugün buradada tam lak lak yaptım..tüm işler biriktii öffffffff...
neyse yatıyım barii...haftanın planını da cuma günü hazırlıycamm..
iyi geceler kızlar
demiri emzirdim
emerken memeden sürekli ağnı çekip öksürdü
yatırdım bi kaç kere daha öksürdü
şifayı kaptımı acaba ya burnundan hırıltılar geliyo
eşim mevsimseldir diyo inş. hasta olmaz
bnm burnum kurudu artık akmıyo atlattım çok şükür
yarına bişyim kalmaz sanırım
inş. demirde biran önce iyileşir
Kızlar biliyor musunuz,ben 2-3 yaşlarındayken 2. kat balkonundan düşmüştüm,düşünsenize annemin yaşadığı korkuyu,o anda arkadaşı vamış ennemin yanında,annem bakammaış bile,arkadaşına demiş ben gidip alamam,sen al,sonra kadın bir getiriyor,bende hiçbir şey yok,şişmemiş bile bir yerim.Bahçe yarı toprak yarı betonmuş,kafam toprağa,bacak kısmım da beton kısma gelmiş.Baya sağlammışım yani,anlayacağınız
Şaka bir yana,annemin düştüğü durumu düşünüyorum da,Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi,Miray doğduğundan beri daha bir düşünür oldum bu anıyı:-((
yavaş yavaş yukarı doğru geliyoruz belki o da olur elifcim :)
dün banyoda çıktım bi geldim saç havlumu kafaya dolamış sonra çıkardı benim gibi koca tarakla olmayan saçlarını taradı..kaseden kaşıkla bana yemek yedirişini görseniz..küçük deniz oldu tam :))
4.CD. Öveçler çağdaş marketse bana yakın
Neden olmasın buluşalım tabi ki
Geçmiş olsun çiğnenmiş ekmek basmakta alır derler morluğu
1 yaş aşıları hep ağlattı kuzucuklarımızı
Sueda ya da geçmiş olsun. Aferin kız sana.
Kumrucu Şevkiydi heralde Ankarâ'dan önce İzmir Karşıyakadaydım.Gerçekten güzeldi
Evet canım Dilekle konuşmalarınıza şakacıktan sitem yazmıştım ama okumadınız ikinizde heralde.......
Geçmiş olsun Kereme de......
Sana da şekerim dikkat etde şişmesin.
Kızlar konularla hiç alakası yok,ama bir kitap okuyorum,adı YAPBOZ.
Kesinlikle tavsiye ederim şiddetle,mutlaka okuyun.
keremle yerde yuvarlanırken başımı koltuğa geçirdim of nasıl zonkluyo beyin kanamsı geçirmem inşallah
bunlar ne aşısıydı kızlar ben sormayı unuttum. bizimde bir bacak diğeri kol.Aaa bizimkilerini bacaktan yaptı?ama birinden duymuştum ben de bacaktan yapıldı diye,ondan sormuştum
günaydın.ayşecim allah kolaylık versin cnm..herşey istediğin gibi olsun ve bu yaz tüm nisan anneleri çok güzel tatil yapsın hepimiz hakettik artık fazlasıyla
ayy o benim en çok yaptığım şeydir ehuuu ehuugünaydın sanırım ilk günaydın benden
ayşecim plan demişsin de ne planı artık bilgisayar çıktısı planlar elde mi yazdırıyorlarr
kpss için dileklerine gelince inşallah atanırsın.. ömürboyu sınav çilesi çekiyoruz.. o derdi bende yaşadım 2007 de girdim kpss ye
o sene sınav yaklaşırken bir gün yumurta yapıyorum...
yumurtayı çöpe kırdım kabuğunu da tava ya atmışım :))
işte böyle bi stress
allah yardımcın olsun
bugün NARVİS hanım yok
kim demiş.. ...
kafanımı dinlemeyi düşünüyordun şeker.. sempatiksalakcinni
ohhh ohhh. biz burda çatlayıp ölek.ohh tatil var.ama bizde plan yok henüz.
yanlız bu ara çok planlarımız var..
26 nisan.......................tiyatro
1 mayıs....................dans dersi
2 mayıs.....anadolu ateşi gösterisine gidilecek
8 mayıs..............derneğin yemeği
ama 3 gün tatilde bir plan yapamadık.neyse akşama bir bakalım.
ay evet ya dışarıda mis gibi bir hava var öğleden sonra atarım kendimi sokaklara ....
ay ne şeker ya ela,keşke bursaya taşınsaydınız taşınmışken)
amma salam karıymışsın ..kızlar biliyor musunuz,ben 2-3 yaşlarındayken 2. Kat balkonundan düşmüştüm,düşünsenize annemin yaşadığı korkuyu,o anda arkadaşı vamış ennemin yanında,annem bakammaış bile,arkadaşına demiş ben gidip alamam,sen al,sonra kadın bir getiriyor,bende hiçbir şey yok,şişmemiş bile bir yerim.bahçe yarı toprak yarı betonmuş,kafam toprağa,bacak kısmım da beton kısma gelmiş.baya sağlammışım yani,anlayacağınız
şaka bir yana,annemin düştüğü durumu düşünüyorum da,allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi,miray doğduğundan beri daha bir düşünür oldum bu anıyı:-((
ayy şeker şey maşallah ona;yavaş yavaş yukarı doğru geliyoruz belki o da olur elifcim :)
dün banyoda çıktım bi geldim saç havlumu kafaya dolamış sonra çıkardı benim gibi koca tarakla olmayan saçlarını taradı..kaseden kaşıkla bana yemek yedirişini görseniz..küçük deniz oldu tam :))
aay çok kötü yaa..benim de bi arkadaşım 5. Kattan düşmüş o kadar küçükken ..annesi bakkala gitmiş bunu evde yanlız bırakmış ama balkon kapısını açık untmuşbu da çıkmış balkon demirlerinin dış kısmına..kadın eve gelmiş heryere bakmış yok bi görmüş çocuğu orda saçlarını tutmuş sakın bırakma derken ellerini bırakmış bizimki..kadının tüm saçları elinde kalmış..sonra bi bakıyolar melih aşağıda bi kum yığınının tepesinde hemde poposunun üstünde oturuyo :) ama anne nasıl ne zaman düzeldi onu bilemem aay allah korusun..
baranda tel kulağına götüryor.miray da hemen tarak görünce alıp saçına götürüyor,telefonu da kulağına.anlamıyorlar falan deyip ciddiye almıyoruz bazen,ama her şeyi kaydediyorlar beyinlerine.
evet güzel oluyor. Annem yapıyor. Bim de fiyatı 1 tl miş.ayyyy,deniz o daha da kötüymüş yaa,saçları elinde mi kalmışşşş
offfffff allahım çok kötü,içim acıdı valla.
Sultan güzel olur inş,ben de denemedim hiç,köri falan koyuyorum da.
Bide maggie nin galiba,hazır tavuk sosu var,o da güzel,şu sıra reklamlarda da çıkıyor.
http://www.minikbaby.com/pinfo.asp?pid=893
bende şimdi bunu gördüm süper bişey ama çook pahalı..neler yapmışlar ya..kafam karıştı şimdi bu çocuğu ödüllendiriyo oraya oturdu diye..iyi bişey mi yani bi bilene sormak lazım :))
http://www.bebefix.com/x_boon-boon-...run-_33245.php?k_id=1714&kn=tuvalet+e%f0itimi
ben de bunu buldum,bunun da wc kağıdı koyma yeri var
(hay allah nerden çıktı bu karu. )
yo ne demk canım hoş geldin.olumunekankayizsmile yarın yolculuk varya , hazırlıkk felanmı yapıyon acaba demiştim. :1rolleyes:
şirvan uyku tulumunu denedinmi
tuvalet eğitimi için 18 ayı beklemek gerekiyo di mi?sabiha paktuna öyle demişti
günaydın kızlar dün çıkmk zorunda kaldm
demr uyandı ağladı uyanınca
illa beni görmek istiyo kim kucğına alırsa alsn durmuyo
bana gelşince hemen uyuyo
gece boyunca hırladı burnu resmen horladı ya
ama şimdili bişyi yok çok şükür
acaba hava değişikliğinden dolayımıdır
öksürük yok ateşi yok sadece burnu tıkalı
sabah burnunu çektm kocaman bi mümük geldi :)
hava güneşli ama mis gibi olduğunu söyleyemicm
resmen egsoz kokuyo bide e-5 in önünde oturuyoruz
bizde öğlene doğru çıkıcaz bi sahil yapıcaz inş. kendimi iyi hissederim
gerçi sadece öksürüyorum bide burnum tıkalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?