2009 Nisan Anneleri

benden günah gitti. çalışmaya çalışıyom ama bilgisayar izin vermio ne yapabilirm:sm_confused:

bende bugün şu çiçeğin dediği kraliyet oturağı varya ona bakıcam internette pembesi vardı burda bulursam alıcam yazın başlamayı düşünuyorum

şirvan yeğenin tuvalete yapmayı öğrendi mi ki bu lazımlıkla..ben almam cnm bunu zaten çook pahalı :) bi de 2 gün sonra yüzüne bakmama riski var

şirvan yeğenin tuvalete yapmayı öğrendi mi ki bu lazımlıkla..ben almam cnm bunu zaten çook pahalı :) bi de 2 gün sonra yüzüne bakmama riski var

yok canım banyolarında öyle duruyor..
Gerçi benim kardeşim çalıştığı için fazlada vakit ayıramıyor olabilir..

tuğbiş yazın erken değilmi canım.........................................tuvalet eğitimi için........................

bilmıyorum sevilaycım yavaş yavaş başlıycam ama öyle baskı olmuycak tabiyki havalar sıcak oluyor hemde kışa kadar alışır diye düşünuyorum ama tabi istemz ağlarsa falan ertelerim

tşkler sevilaycm

ne zmndır sorucm unutuyorum
emziren anneler göğüslerinizin üstüne yatıyomusunuz?
ben korkuyorum 2 senedir yüzüstü yatamıyorum ya :))

tşkler sevilaycm

Ben korkuyorum 2 senedir yüzüstü yatamıyorum ya :))

ben bazen yatıyorm . Ama acıyor.
Birde kocaman olduklarından rahat edemiyorum.

Sen niye korkuyosun ki anlamadım ?

tşkler sevilaycm

İLK AYLARDA YATAMIYODUM . SÜT AKIYODU HEP. AMA ŞİMDİ YATIYOM. GERÇİ SIPA ISIRDIĞINDAN YARA OLDU SON ZAMANLARDA. DEĞİNCEK BİLE ACIYO AMA KATLANIYOMsenağlama

günaydın bayanlar...herkes idir umarım müge geçmiş olsun iileşin artık.şirvan hazırlanmışsın iyi yolculuklar sadana.tuğba canım daha erken değilmi tuvalet eğitimi için tabi yinede sen bilirsin.hava çok güzelll bizde öğlen uykusundan sonra çıkarız dılşarı forum istanbula gideriz.

saol canım . Sizede iyi gezmeler, küçük beyle....

yok cnm dedimya daha tam olarak başlamıycam yani o isterse asla zorlamam zaten bu konuda daha çok minikler...

orayı çok merak ediyom ya. oğluşumla bi istanbul yaptığımızda orayı gezmeyi istiyom. gez gelde bi rapor ver bakıyım

orayı çok merak ediyom ya. oğluşumla bi istanbul yaptığımızda orayı gezmeyi istiyom. gez gelde bi rapor ver bakıyım

canım bize çok yakın orası ben daha öncede gittim çok seviyorum ben orayı tüm markalar var e-bebek mağzasıda var bide ikea ve praktikerede geçebiliyosun ordan gez gez bitmez:)

günaydın slmmmmmmmmmmmm

hava harıka burdadda bizde gezicek saat 1 gibi cıkıcaz pazar var dolaşıcazzz
akşam üzeri annemlr gelıcekler......

kız bu saatte yatılırmı hiç utanma kalmamış bide koca beni bekliyo diyo yaa :))

eheheh ne utancam kız sultannnn:):):)

sarıldım yattım özlemmmmcim ama ege 1-2 saat aglayınca kalktım

dileklerinin hepsi seni mutlu edevek şekilde gerckleşsin cnmm

günaydın.ayşecim allah kolaylık versin cnm..herşey istediğin gibi olsun ve bu yaz tüm nisan anneleri çok güzel tatil yapsın hepimiz hakettik artık fazlasıyla
ay ay evet hak ettıkde benım canavarla bi yere gıdılmıyorrrr

kahve içmeye gittik geldik kadının evi talan oldu topladım gelsim valla tüm oyuncaklar yerlerdeee

tşkler sevilaycm

yok cnm arada yatıyorum rahat edmıyorummmmmm

yok cnm dedimya daha tam olarak başlamıycam yani o isterse asla zorlamam zaten bu konuda daha çok minikler...
erkek cocukları tuvalete daha cabuk alışıyorlarmış büyükler öyle diyor yıne bılmemdeee

bende evi toplayım ege yeni uyudu

canım bize çok yakın orası ben daha öncede gittim çok seviyorum ben orayı tüm markalar var e-bebek mağzasıda var bide ikea ve praktikerede geçebiliyosun ordan gez gez bitmez:)

ben oranın dev havuzuyla, çocuk oyun alanını merak ediyom. Giriş ne kadar

merhabalar

Müge geçmiş olsun Demir de üşütmemitir umarım.

Hava da iyi bir yığın işim var nerden başlıycaam onu bilmiyorum
Süpürge tutsam bin nazla uyuyan oğlum kalkar
yemek yapsam dışarı çııp bir şeyler almam lazım
akşama misafir var aksi gibi canım hiç bir şey yapmak istemiyor.
üfffffffffffff.

neyse bi kalkıyım yerimdenn...

şirvan anneme dün baktığımız evi(annenlerin oturduğu sitedeki 1. kat) gösterdim. çok beğendi. hadi hayırlısı tatil sonu bir bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…