şirvan yeğenin tuvalete yapmayı öğrendi mi ki bu lazımlıkla..ben almam cnm bunu zaten çook pahalı :) bi de 2 gün sonra yüzüne bakmama riski var
tşkler sevilaycm
ne zmndır sorucm unutuyorum
emziren anneler göğüslerinizin üstüne yatıyomusunuz?
Ben korkuyorum 2 senedir yüzüstü yatamıyorum ya :))
tşkler sevilaycm
ben korkuyorum 2 senedir yüzüstü yatamıyorum ya :))
günaydın bayanlar...herkes idir umarım müge geçmiş olsun iileşin artık.şirvan hazırlanmışsın iyi yolculuklar sadana.tuğba canım daha erken değilmi tuvalet eğitimi için tabi yinede sen bilirsin.hava çok güzelll bizde öğlen uykusundan sonra çıkarız dılşarı forum istanbula gideriz.
günaydın bayanlar...herkes idir umarım müge geçmiş olsun iileşin artık.şirvan hazırlanmışsın iyi yolculuklar sadana.tuğba canım daha erken değilmi tuvalet eğitimi için tabi yinede sen bilirsin.hava çok güzelll bizde öğlen uykusundan sonra çıkarız dılşarı forum istanbula gideriz.
orayı çok merak ediyom ya. oğluşumla bi istanbul yaptığımızda orayı gezmeyi istiyom. gez gelde bi rapor ver bakıyım
kız bu saatte yatılırmı hiç utanma kalmamış bide koca beni bekliyo diyo yaa :))
yaşlımı peh dılek ya,sen kaçlısın bılmıyorum ama ben 77 lıyım yınede demıyorum ama bende yetışemıyorum doğru söylüyorsun,gözümden uyku akıyor valla bende kaçacam tatlı rüyalar öpüldünüz çok
melek yat anacım yat,sarıl sarıl yatkaydirigubbakcemile2
dileklerinin hepsi seni mutlu edevek şekilde gerckleşsin cnmmgünlük palnlarımı yazdım yükledimm..
kızlar bazenn çok bunalıomm yaa..şu 2 ayda geçermi..??
ben sınıfımı geçermiyimm??
kpss yi kazanırmıyım..??
hayatım düzene girermii..bıktım öğrenciliktennnnn...çok zorrrr yaa..
tatile gitmek istiom..geldiğimde evime yakın bi okulda kdarolu veya sözleşmeli işe başlamak istiomm..hayal gibii geliooo..derss çalışamıyorummm...offffffffffffffffffffffffff...
zaten karnım ağrıyorrrr..hala yatamadımmmmm...(((
ay ay evet hak ettıkde benım canavarla bi yere gıdılmıyorrrrgünaydın.ayşecim allah kolaylık versin cnm..herşey istediğin gibi olsun ve bu yaz tüm nisan anneleri çok güzel tatil yapsın hepimiz hakettik artık fazlasıyla
yok cnm arada yatıyorum rahat edmıyorummmmmmtşkler sevilaycm
ben korkuyorum 2 senedir yüzüstü yatamıyorum ya :))
erkek cocukları tuvalete daha cabuk alışıyorlarmış büyükler öyle diyor yıne bılmemdeeeyok cnm dedimya daha tam olarak başlamıycam yani o isterse asla zorlamam zaten bu konuda daha çok minikler...
canım bize çok yakın orası ben daha öncede gittim çok seviyorum ben orayı tüm markalar var e-bebek mağzasıda var bide ikea ve praktikerede geçebiliyosun ordan gez gez bitmez:)
ben oranın dev havuzuyla, çocuk oyun alanını merak ediyom. Giriş ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?