ooooooo şirvan napıyosun cnm beyazları bile nadiren 60 da yıkarım ben onlar bile mahvoluyo...hele yeni aldın mı..
ben önyıkamasız 30 da yıkarım penyeleri..bi lekesi varsa oraya leke giderici deterjan döker bekletir ööle yıkarım..senin yaptığına penye mi dayanır..
ne demek şirvancım..ben beyazları ayrı yıkıyoruz ya iç çamaşırı işte onları 40 bazen 50 de yıkıyorum..
renkli hassas olanları 30 da..yine beyaz hassas olanları kazak penye gibi 30 da..nevresim çarşaf vs çok hassas olmayanları 40 da :)
anneminde arçelik cnm ve başta deterjanı alırken makina yumuşatıcıyı da alıyo maalesef oysaki sonlara doğru yumuşatıcı alıp durulaması lazım..sende çalıştıktan yarım saat sonra falan yumuşatıcısını koy..
insan eskiyi düşününce gülüyor haline ne salakmışım diyor elif....Daha önce yazmış mıydım bilmiyorum ama,
Yazın kaynımın düğün var,gelin Giresundan.Taaa Giresun a gideceğiz kız almaya.Bu sene baya atraksiyonlu geçecek yani.
Bir haftasonu Giresundan kız alma,orada kına
2. haftasonu Kırşehr de düğün
3. haftasonu eltimin kardeşinin düğünü.
4. haftasonu eltimin oğlunun sünneti.
Eşimin sadece 3 hafta izni var,ne ara tatile gideceksek???
Şu an için 3. - 4. hafta arasında gidip geri oraya dönmeyi planlıyoruz bakalım,inş başka birşey çıkmaz.
Kaynanam da şimdiden yok şöyle yaparsınız,düğünde kendinizi gösterin falan... demelere başladı,bazen düşünüyorum da,ne salak şeyler yapmışım zamanında,sırf sorun çıkmasın diye.Aman iyilikten birşey olmaz deyip...Bana diyor ki,D...( eltim ),mutfağa girer,R....( görümcem) evi temizler,ben de ortalık işlerine bakacakmışım,çay servisi gibi...Çocuğum var ya,kadın Allahtan düşünceliymiş yanii!!!
egeyi emzirdim şimdiii yatarak emzırdım sırtını döndü bana uyuyor bu arada hem uyuyor hem alkış yapıyor eheehe
duyadım adını ilk defa duyuyorumevet Melekçim gidiyorum,tören var,bu hafta öğlen hep bir kutlama vardı zaten.
Çeşme Süzer Sun Dreams e gideceğiz kısmetse.
eheheh sagol cnmmgece gece maşallah kalabalık
elıf yazdıklarını okududmda amanın ben senın yerıne yoruldum valla :)
allah sana kolaylık versın
elnın resımlerıne bayıldım denız ne guzel çıkmış tombişim
egede ılk 23 nısanını kutluck masallah ona
valla gecmıse bakamıcam fazlada yok
sadece elıften aldığım kopyayla yazayım bende beyazlarımı 90 da yıkarım on yıkamalı seloşun renklılerını 40 ta beyazlaarını 60 ta yıkarım nevresımlerı ve havlularımıda 90 da yıkarım sukur sımdıye kadar delınen bı seyım olmadı bazen ufalan oluyo :)
canım seın olabılır ama gece kuzuya al ince hırkalar yanına penyeden...Bu arada Alaçatı ya yakın olduğu için agentadaki serin olabilir demiş,sen ne diyorsun,üşüyecek kadar olmaz dimi?
Hava değişim fazla olmasın diye Çeşme diye düşündük,hem yakın,hem deniz güzel..Antalya çok nemli oluyor ya ,o açıdan,bir de Kırşehirin havası çok kuru,oradan gideceğiz büyük ihtimalle tatile,çok hava değişimi olsun istemedik.
ne demek her zamaniyi geceler kızlar....
melekcim davetin için teşekkür ederimmm
elif yazınız baya yoğun geçecege benziyo.
ben beyazları 40 da renklieri 30 da yıkıyorum
bi ara benimde deliniyodu kıyafetlerim
meğerse makinanın içine küçük bi demir parçası kaçmış
o yapıyomuş
benım tam oynak yabi müzik duymasın hemen alkış popo sallanır annem sen neden böylesin diyorumbazen hadi kız olsa neyse erkek yani biraz agır ol diyorumheheee bunu keremde çok yapıyor
emerken arada alkış yapıyo yarı uykulu yarı uyanık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?