2009 Nisan Anneleri

geç kaldın çiçeekk :))) almiyim ben oraya gidince insan kendini kaybediyo
yakında adam batacak hihihi
iyiki hergün çıkmadım dışarıya
yarın toparlanıyorum akşama doğruda lise arkadaşıma gidicem
c.tesi erkenden çıkıyoruz yola

Ben iyice abartıp beyazları 90 da yıkıyorum,ön yıkamalı.
Nevresimleri havluları 60 da ön yıkamalı.
Mirayın beyazlarını 60 da ön yıkamasız
Mirayın renklilerini 40 hassas yıkamada.
Ama 90 da yıkadıklarım bile hiç delinmedi,bence senin makinada birşey var ,ya da başka yere taktırıyorsun,Şirvan.Benim de Arçelik,annemin Bosch,makinam bozulsa kesin bir dahakini Bosch alırım,yeterince beyaz yıkamadığını düşünüyorum 90 da bile.
Bide Deniz benim makinamda yumuşatıcıyı erken alıyor,ama ilk zamanlarda öyle değildi,ben bozuldu diye öyle oldu sanıyordum,makinanın özelliği mi acaba?
Ben de o yüzden nöbet tutuyorum başında makinanın yumuşatıcı koymak için.Normalde zaman ayarı var makinanın,geceden koyup sabah hazır oluyordu önceden,ama sırf yumuşatıcı derdinden her an yıkayamıyorum çamaşır artık:-((

90 da yıkayınca tek sorun bazı penyeler tüylenebiliyor,ben de hep o markaya bahane buluyorum,adiymiş diye)
Chicco nun bodyleri mesela hiiiç tüylenmemişti,ama Mothercare tüyleniyor,60 da bile.

Şirvan,okur musun bilmiyorum da,yine yazarım olmazsa.Ben oraya bakmıştım netten,sonra eşimin işyeri bir agentayla anlaşma yapmış,o da oradan Çeşme de başka bir otel bulmuş,gerçi daha rezerve yaptıramadık,ama oraya gideceğiz gibi.

Daha önce yazmış mıydım bilmiyorum ama,
Yazın kaynımın düğün var,gelin Giresundan.Taaa Giresun a gideceğiz kız almaya.Bu sene baya atraksiyonlu geçecek yani.
Bir haftasonu Giresundan kız alma,orada kına
2. haftasonu Kırşehr de düğün
3. haftasonu eltimin kardeşinin düğünü.
4. haftasonu eltimin oğlunun sünneti.
Eşimin sadece 3 hafta izni var,ne ara tatile gideceksek???
Şu an için 3. - 4. hafta arasında gidip geri oraya dönmeyi planlıyoruz bakalım,inş başka birşey çıkmaz.

Kaynanam da şimdiden yok şöyle yaparsınız,düğünde kendinizi gösterin falan... demelere başladı,bazen düşünüyorum da,ne salak şeyler yapmışım zamanında,sırf sorun çıkmasın diye.Aman iyilikten birşey olmaz deyip...Bana diyor ki,D...( eltim ),mutfağa girer,R....( görümcem) evi temizler,ben de ortalık işlerine bakacakmışım,çay servisi gibi...Çocuğum var ya,kadın Allahtan düşünceliymiş yanii!!!

mügecim aldıklarını güle güle giy......

elif çeşmeye gelıyorsunuz yani nereye hangi otel...

insan eskiyi düşününce gülüyor haline ne salakmışım diyor elif....

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, gulshenidil, didem1981, ceyo16, zeyno5, dozkan+

elif yarın okula gidiyomusun

23 nisan ya ondan sordum biz buraya gıdecegız yakın 100 metre falan ege izlesin ogluma yengesi bugun bayrakta aldı

evet Melekçim gidiyorum,tören var,bu hafta öğlen hep bir kutlama vardı zaten.

Çeşme Süzer Sun Dreams e gideceğiz kısmetse.

Bu arada Alaçatı ya yakın olduğu için agentadaki serin olabilir demiş,sen ne diyorsun,üşüyecek kadar olmaz dimi?
Hava değişim fazla olmasın diye Çeşme diye düşündük,hem yakın,hem deniz güzel..Antalya çok nemli oluyor ya ,o açıdan,bir de Kırşehirin havası çok kuru,oradan gideceğiz büyük ihtimalle tatile,çok hava değişimi olsun istemedik.

gece gece maşallah kalabalık
elıf yazdıklarını okududmda amanın ben senın yerıne yoruldum valla :)
allah sana kolaylık versın
elnın resımlerıne bayıldım denız ne guzel çıkmış tombişim
egede ılk 23 nısanını kutluck masallah ona
valla gecmıse bakamıcam fazlada yok
sadece elıften aldığım kopyayla yazayım bende beyazlarımı 90 da yıkarım on yıkamalı seloşun renklılerını 40 ta beyazlaarını 60 ta yıkarım nevresımlerı ve havlularımıda 90 da yıkarım sukur sımdıye kadar delınen bı seyım olmadı bazen ufalan oluyo :)

egeyi emzirdim şimdiii yatarak emzırdım sırtını döndü bana uyuyor bu arada hem uyuyor hem alkış yapıyor eheehe

iyi geceler kızlar....

melekcim davetin için teşekkür ederimmm

elif yazınız baya yoğun geçecege benziyo.

ben beyazları 40 da renklieri 30 da yıkıyorum
bi ara benimde deliniyodu kıyafetlerim
meğerse makinanın içine küçük bi demir parçası kaçmış
o yapıyomuş

evet Melekçim gidiyorum,tören var,bu hafta öğlen hep bir kutlama vardı zaten.

Çeşme Süzer Sun Dreams e gideceğiz kısmetse.
duyadım adını ilk defa duyuyorum

eheheh sagol cnmm

benımde olur yfaan ama delinmedi:)):):)

canım seın olabılır ama gece kuzuya al ince hırkalar yanına penyeden...

alaçatı çeşme aynı zatende ilk önce alaçatı sonra ceşmee

ya kendi arabanızlamı gelırsınız otobüslemi....

şayetki kendi arabanızla gelırseniz URLA gişelerının ordan gecrken beni düşün mutlu ol ehehehhheh

şaka şaka görüşelim ama benım alaçatıya gelme imkanım olursa görüşelim....

zaman ne gösterır bilemem

ehhhe ben hep kocaya derim beni düşün mutlu ol diye ordan geldi aklıma

bak benim tel no degıştııı faceden atıyoum şimdi kaydet ararsın bakalım sende yaz bende ararım görüşme imkanımız olursaa

ne demek her zaman
heheee bunu keremde çok yapıyor
emerken arada alkış yapıyo yarı uykulu yarı uyanık
benım tam oynak yabi müzik duymasın hemen alkış popo sallanır annem sen neden böylesin diyorumbazen hadi kız olsa neyse erkek yani biraz agır ol diyorum

gecen gün ıktık dışarı ya

eltıyle tuttuk elinden belki 100 metre yürüdü artık yoruldu bacaklarıma sarıldı onu kucagıma alayım diye o sıradada gülben rgenin kandıramazsın beni calıyor bi arabada hemen sustu oynamaya başladııı yolda gül gül öldükkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…