2009 Nisan Anneleri

ya kızlar blki inanmayacaksınız ama egeyi gecen gün eltıye verdım nehır ablasıyla gezdırsınler diye ilerdeki abartmanlarda bi nihal abla var ege 2 günde bir görüyor onu bazen 1 hafta görmüypr eltıyle samimi kadın....

onların apartmanın baceye gıtmışler ben iş yapıyorum evdee
kadın 1.katta oturuyor balkoda konuşuyorlarmış....
bemimki nihal demiş neyse lti geldi ben inanmadım yani ddim yok size öyl glmiştir dermi caım

bugun pazarda kaıdını görmüş be daha görmemiştim nihal diye seslndiiii bi baktım nihal ablayla kızı geldiler yediler egeyi aa dedim nihal diyor eltı dıyor sen baa inanmamıştınn...

nehir ve zülalda diyor ehirrrle zülal diyor

ben pes dedim....

herseyi biliyor bunlar yaa

masallah egeye
senin çektiğin kamera görüntüsü hala gözümün önünde
ne güzel oynyodu

kerem alkış çok yapıyo
tvde falan alkış gördüğü zaman baslıyo alkış yapmaya
ama canı isterse oynuyo poposunu sallıyo

bende oynasın istiyorum
çok tatlı oluyolar çünkü popolarını sallayıp dans ederken

ben yatıyorum kızlar
kitabını okuyayım

elif gecen sormussun cnm
unutmustum yazmayı şimdi aklıma geldi
okudugum kitap kelebek
bi kürek mahkumunun hikayesi
gercek hayat
eski bi kitap
çok etkilendim ben kitaptan
okumadıysan tavsiye ederim

iyi geceler....

Melek aldım canım telini.Sağol.

Zeynep tşk ederim sana da,elimde bir sürü kitp var,aslında evde ben de pek okuyamıyorum da,okulda ilk derslerin 15 dk sını kitap okumaya ayırıyoruz,o zaman okuyorum.Benim kitabum da çok güzel,çocuğu olanların mutlaka okuması geek diye düşnüyüroum,okuldaki bütün öğretmenler okumuş geçen sene.yAPBOZ.Çok ünlü bir bölge savcısının 4-5 yaşlarındaki çocuğu tecavüze uğramış,ama kadın bunu sonradan öğreniyor tabi,onunla ilgili bir kitap,çok sürükleyici.

Maşallah,Ege ye,çabuk konuşacak demek ki,Miray o kadar çok kelime söyleyemiyor daha,ama o da her müziğe oynuyor,hatta kendi birşeyle oyalanırken TV de müzik çalıyor,o işi bırakıp tüm ciddiyetiyle başlaıyor oynamaya:-D

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, zeyno5, huzur84, ssengun+, didem1981, ceyo16

SAGOLUN KIZLAR HERHELDE lif bayaga bayaga konuşuyor sıpa anlıyorum artık dilindennn

önceleri ufakken derdımki bi misafılige gıttıkmi falan BeBek aglayınCa açıktı derlerdi yada altını pisletti aa diyodum nasıl anlıyor kadın acaba
şimdi diyorumki annelik........

ederım elifcim inşallah gelırsınızzz

bende yatıyorum ii gecler

Son düzenleme:
Ben de çıkıyorum

Bu arada hep unutuyorum söylemeyi.
Bir arkadaşım geçen çantasından sprey gibi birşey çıkarttı,biber gazıymış,bir çantasında bir yastığını altında tutuyormuş.O arada bir arkadaş da gördü,eşi polis,ona da eşi getirmiş,onlar da bulunduruyorlarmış,ben de polis olana sipariş verdim,bana da getirecek.Geçen haftalarda bizim okulda bir öğretmenin evine hırsız girmişti,ondan mı etkilendiler bilmiyorum.ıstanbul da özellikle kapkaç falan çok oluyormuş ya.Zararı yokmuş onun,olsa polis adam vermezdi karısına .

nuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, zeyno5, huzur84, ssengun+, didem1981, ceyo16

hekese bol uykulu geceler....

sabah nöbeti 7de

COCUKLARIMIZIN
23 NıSAN ULUSAL EGEMENLıK VE COCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.....
EHEHEHHEE

ne kadar ki ay bende alsammm ne kadaki ücretlimiii
buradda 3 eve gırmış bi gecede bnde korkuyorum eşimde geç gelıyor

bi kerede saat 10da gırmış eve eve kimse yokmuş ....

ay ay allah korusunnnn yaaa

günaydınnn..

kızlar show tv de bebek ve çecuklarla ilgili bi proğram var açın derim..

melekkkk yerim benn oo egeyiii..maşallahhhhh..aynı aynııı yaaa...kağan sıpasıdaa öylee..

az önce kapı çalıoo bizde eşimle duymamış gibi davranıyozz napacak diyee kapıya doğru gidiyor işaret ediyorr açç açç diooo..çokkkk fenalarrrrr zamana çocuğuuu üniversite bitirip de doğuyooo hehhehehe..

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
zeyno5

3 gün boş olur burası

tatil
hava güzelll

bizde yarın boluya gidicez
yegenimin düğününe
öğlen çıkıcaz yola

işyerleri kapalı bizde de iş olmaz pek

ehehe egedeaynı zil calınca benden önce o kapıda

evet annem hep de şimdikiler üniversıte bıtırıp çıkıyorlar ana karnından...

3 gün boş olur burası

tatil
hava güzelll

bizde yarın boluya gidicez
yegenimin düğününe
öğlen çıkıcaz yola

işyerleri kapalı bizde de iş olmaz pek

hayırlı yolculuklar canım
şirvanda nasıl okucam diyordu dün gecmişi gelince ben dedim ona pek yazan olmaz tatil havada güzel senın dedıgın gibiiii

bizde 23 nisana gitik geldik haıkaydı egenın eller hep havada
anaokulu cocukları hele süperdi tüm ülkeden canlandırma yapmışlar

zeybek oynadılar
cin
azerbaycan
abaci vardı süperlerdi egenin parmaklar zeybekte bi görseydınızz

allahım ddim o güzel günleri ve duguları banaa yaşattır oglum zeybek oynarken göreım

geldik uyudu sıpa camaşırları asdım yemek yapıcam

byeee

bizde tv den izledim bende aynen senin gibi dusundum melek benim buyuk oglan varya ben azicik daha erken tadacagim o duygulari bakalim cok merak ediyorum rabbim guzel gunlerinide gormeyi nasipetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…