2009 Nisan Anneleri

slmlar herkeslereee

tşkler melekcim daha güzelleri sizin olsun inşallah
egeye kocaman bi maşallaahhhh

uyurkn gndüz yaptıklarını demr bazen tekrarlıyo
bi bakıyorum baba baba diyo alkış yapıyo
bazende dans ediyo :)))

demrde aynı kapı çalınca yada açılınca heyecanlı heycanlı koşuyo :))

bende vlizi toparladm biraz yarın sabah
7.30 da gemideyiz
önce bursa sonra bodrum Allah nasip ederse
yarın akşam evimdeyim oohhhhh

masallah egeye melekcım
mugecın zeynep sızlerede hayırlı yolculuklar
3 gun pek uğrayan olmaz dıye dusunuyorum
yelız senın gıbı bende evdeyım temızlık yapıcam hazırlık yapıcam pazar gunune hava cok guzel baba kızı sahıle sepetlıcem bırazdan gezsınler dıye bende ıslerıme bakıcam

sagol cnm
oh rahat rahat temızlık ne güzel........

ege uyandı bizde makete gıdecegızz byee

öksürük nöbetleri geçriyorum
ne biçim bi hastalıkmış bu yaa
gıcık tutuyo dün gece öldüm ciğerilerim çıkıcaktı nerdeyse

tşkler sehercm kolay gelsin

Selammm
Melek netten alan arkadaş dedi 5 TL imiş.

Zaten artık hırsızlar gece girmiyorlarmış,akşam saatleri millet misafirlikteyken griyorlarmışş.Geçen arkadaşlar 11 e doğru eve geliyorlarmış,bakmışlar balkon kapısı açık,hırsızla karşılaşmamak için zile basmışlar,onlar girene kadar kaçmış hırsız,daha yeni girmişler ki,sadece ortalıktaki birkaç şeyi alabilmişler.Dedik,keşke polisi arasaydınız,emin olamadık dediler,kapıyı biz mi açık bıraktık diye.
Geçen de eşimin arkadaşının evine akşam 7 gibi girmişler,evin çocuğu kapıyı bir açıyor,hırsızla karşı karşıya kalmış,hemn kaçmış dışarı tabiii.
Benim halamın kızının evine o 8 aylık hamileyken girmişti,polis tam geliyor,kaçma derken,ateş açıyor,hırsız ölmüş,şimdi o polis de hapiste.

ah müge gecenlerde be öyleydim hele yataga yatınca daha cok öksürüyordum ne alakaysa...

ey elif allah kousun karşılaştırmasın allah..........

evde olanlarda girmiyor hava güzel ya tabi sultan tugba digerleri hu gezentıler nerdesınızzzzzzzzz

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, denizela

kimseler ugramamış
ne sesiz bir cuma günü.....

bende geçmişi okuyayım dedim azıcık yazılmış...hadi ben yavaş yavaş ev topluyorum size ne oluyo işiniz yoksa yazın işte
herkes dışarda tabi bu hava da ne işleri var evde..
şirvan da yola çıkyo bugün iyice sessizleşmiş burası..
elifcim bana sorarsan çeşme çook estiği için akşamları dışarıdaysan soğuk oluyo ama siz bursalısınız belki size sıcak gelir bilemem..denizide soğuk zaten..

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, geda

maşallah ege ye... bizimkiler ege yöresi bebeleri oldunu belli ettiler yanı:) bizimki de öyle....
anne baba nene dede kaa (kaan) aba (abla) abi ayı (dayı) emee(emel) dedaat(sedat) babi babi (bebek)... aklıma gelenler... ve oyun da cabası popo diyo ve başlıyo sallamaya:):)
Rabbim kuzularımızı aklıyla bir yaşatsın inşallah........

sizlerin düşündüklerini ben de düşündüm bugün gösterileri izlerken... acaba pın pın ın o günleri hemen gelcek mi? ben o zaman kendi okulumda mı olcam yoksa napcam vs vs........ güneşte beklemekten başıma ağrılar girdi..... hepinize iyi akşamlar bu güzel havada evdeyiz "miskin kocam saolsun"

benımki aradı yemege balık yemeye gidelim diye bende onun sevdıgı etli enginar yapmıştım olsun ddi yarın akşam yerız enginarı 1 saat sonra burda ben hazırlanıcam byeeeeeee

sahilde balık egede durur inşallahhhhhhh

kızlar iyi akşamlar.sabah beri dışardayız.gülhaneye gittik.sultanahmette gezdik dolaştık geldik.
sizler naptınız nasılsınız?

kuzularımızın 23 nisanları kutlu olsun

biz ise odun eşimle tartıştık.. yani tartışmadık da bana akşamüstü dışarı çıkalım dedi uyuşuk uykusundan fedakarlık edemedi ben de surat yaptım şimdi bi öfkeyle kalktı iyi hadi gidelim dedi pın pın ı giydirdi sırf çıkmış olmak için parka gidecek:) geliyo musun dedi ben de hayır dedim... akşam akşam sinir etti aldı pın pın ı çıktı................. odun işte........

ohh ne güzel... güzel havanın tadını çıkardınız yani.. biz az önce yazdığım gibi evde tıkıldık bu konuda çoook şanssızım....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…