2009 Nisan Anneleri

hepde unuturum öyle şeyleri.

geçmiş olsun gülfeme. Ona gülüyodum ne yaramaz diye. Sued da onu aratmayacak hale geldi. Yaramazlığın bini bin para

Gülfeme geçmiş olsun ......

Aslında bende convers aldım ne de olsa bi açık ayakkabı bi de sandalet alıyım. Ama doğru düzgün plaj ayakkabısı da görmedim bir yerde

Enesi yedirip bir Armada yapıyım
Ankaralılar gelirseniz beraber gidelim

bende sinir oluyorum öyle şeylere kayınvalidemlerde de öyledr herşey erkeklere hazırlanır onlar yer gerisini kadınlar yer çok kez tartıştım bu ne biçim şey kadınlar 2 .palnda biz insan değilmşyz ölemiyiz kardeşim bak yine sinirlendim uyuz oldum oh ii yapmışsın

canım biz daha önce ateşlenmediğimiz için biraz korktuk..
bu arada saol canım..

ömerin doğum günü kutlu olsunda bir resimleri göremediğimiz için yorum yapamıyorum .

saol tatlım

bende kendi derdimden d.günlerini kutlayamadığım bütün bebişlerin d.günleri kutlu olsun.
ÖmerCim hep gülsün sırtı yere hiç gelmez nede olsa 2 tane yakışıklı abisi var, ecrinede uzun ve mutlu yıllar dilerim

valla bılmıyorum sırvan zorlada alınmıyo kız ama sınır oldum butun gece selende durmuyo bı tek bebek oydu
ayy canım oda sıkılmıştır tabii.

canım siizn ateş kaçtıda gittiniz. hastaneye.
biz koltuk altından ölçtük 37,5 çıktı...

kolanyayla sildik. . üstünü çıkardık badisiyle kaldı bir süre. sonra yatarken aitına ince bir pijama giydirdim.

BOHÇA FELAN HAZIRLAMIŞTINIZ DMİ O KADAR. BİZM BURDA DA AYRI OTURULAR. BİZ EV GEZMELERİNDE BİLE AYRI OTURUYOZZZ.boshayallersmile

SAĞOL CANIM

malesef benim eşimin tarafı öyled.. bayramlarda uyuz olurum o yüzden..
erkekler kadınlarla tokalaşmazlarda gözlerine bakmaz. kafa eğik.
aman bir bayramdan bayrama görüyorum oda 1 saat bile değil..
banane ne halleri varsa görsünler.

hayret damatla aynı odaya nasıl izin vermişler.

uyanık seni. bilyon dimi şirvan gelip soracak diye :))

aminnnnnnnnnnn

canım yola çıkacam diye endişelendim.
birde biz ilk kez ateşlendik.

ayy yavrum .. çoçuğun ayağını nasıl sıkıştırdın. sen öyle...

sağolun arkadaşlar.
sorma bilge gülfem artık yaramazlıkta yeni çığırlar açıyo.ağzımız açık kalıyo.yok artık diyoruz inan.anlamadığım azıcık uyku azıcık yemek bu enerji nerden geliyo.

anlamdım ki şirvan.hiç olmayacak iş.ama öyle debeleniyo ki öyle şeyler yapıyo ki bulmuştur bi yolunu cadı

afiyet olsun
ben de azıcık temizlik yapim açığım sohbete dahilim arkadaşlar.konuşun yaw.kaç gündür kimsecikler yok zaten.

cnm bizim ateş 37,5 idi hstde dr 37,7 ölçtü düşün ona rağmen ilaç ve
havlu ile kompres yaptılar evde de çok dikkat edin sürekli ölçün dedi
ama bizim boğaz ve kulakta kızarıklık varmış
belki ondan öyle davranmışlardır.

ama sizde de vardır belki üşütme filan hava değişimi
çünkü durup dururken ateş çıkmaz diye biliyorum

1 yaş aşısını naptın cnm biz çrşb yaptıracaktık
ama dr 1 hft dursun toparlansın dedi.

valla bır sürü alıntı yaptım ama gıttı ışte,aklımda ne kaldıysa artık özür atladığım olursa
ömerın doğum günü tekrar kutlu olsun fotolar harıka,maşallah çok güzel bır tablo rabbım bozmasın,maşallah maşallah
şırvvan hoşgeldın canım,sensız tadı yok be buraların,kımse darılmasın valla
bebekler hasta,bızde sakarlık değıl dıkkatsızlık ama kaşla göz arasında oluyor herşey tuğba sende sıkma canını
bızde bı gezmeye gıttık kızım ıkı gündür huysuz,bebekler sevılıyor ışte yaptıklarıda sevvdırıyor hadı çırkın ol,hadı korkut bakıım nasıl bakıyor,senı gıdı senı yap derken enerjı fazla gelıyor ışte,sonrada bız üzülüyoruz,benım kolundakı bıleklık nazar boncuklu ama almıyor yetmıyor ışte,babam artık gezme yok bu çocuğa dedı dün akşam,ne yapalım eve mı hapsedelım zaten hep evde
yemek konusuna gelınce valla oyunla moyunla yedırıyorum zaten ben ben öyle yedırmesem hııııç hıssetmeyecek ve ılaçlarımız var yanı,mıdesı hıçbışey vermesem şurupla damlayla dolu,yemek konusunda kendı bıldığımı yapacam yoksa aç kalır,bugün ıshal şakır şakır 4 sefer yaptı dengeyı tutturamadık bır türlü

Gülercim sen ev işini naptın işbaşı seninde yaklaşıyor
kim bakacak gülfeme bu zayıflar daha yaramaz oluyorlar galiba
bizimkide poponun üstüne oturmaz şöööle kucağımızda otursa yok
illa gezecek

selam kızlarr....

selen,sueda ve gülfeme geçmiş olsun....
selene olan keremede 1 hafta önce olmuştu..
üst damagı patlamıstı.
insan öyle kan içinde görünce cidden çok kötü oluyo.

sevgicim barısmanızıa sevindim.zamanla halledersiniz.

şirvan ohh ne güzel kebapları tatlıları götürmüşsünüz...
afiyet olsun...
baranada geçmiş olsun...

semra fotolar çok güzel.
mutlulugunuz daim olsun..

demire geçmiş olsun....

bizim düğünde güzel geçti..
bi oynadım bi oynadım ki naca bu kadar olur.
kerem gece 11.30a kadar uyumadı
resmen inat etti uyumamak için
en sonunda halay çekenleri izlerken uyuyakaldı babasının kucagında...

aksam kalıdık boluda dün öğlende geldik ankaraya.
halalar kuzenler falan güzel geçti..

kızlar eşim 1 de eve gelmese tüm gün burda sizlerle muhabbet yaparız ama birazdan gelicek yemek falan aman evde erkeklerin olmasıda zor oluyo bizim bu gün aşımız var öğlenden sonra aşıya gidicez sonrada ben diyetisyenden randevua aldım oraya gidicez bakalım faydası olacakmı birde yüzmeye gitmek istiyorum eşim destekliyo ama ben denizi seyretmeyi severim korkarım suya girmekten becerebilirsem yüzmeyede gidicem zayıflamak için bildiğiniz biryer varmı kızlar

ohhh iyisin gezdin geldin.......

gecmiş olsun barışmanızada sevındım hayırlısı...

nazar nazar gecmiş olsun

döktün kurtlarını .....

gülfeme gecmiş olsun
aysuın faceye gecen gün girmiş... benım rsımlerden bir tanesını begenmiş...

bende bahcemı toplayım ege uyuyrken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…