sevgide ben altta ismini görmemiştim o yüzden yazdım .çocuklu olunca umulmadık aksilikler çıkıp insanın ağzının tadı kaçabiliyo. ama sizinki güzel geçmiş sevindim.
sevrey sevgi değilmibilmiyorumkismile
sende benim gibi ön yıkamacısın anlaşılan.Ben iyice abartıp beyazları 90 da yıkıyorum,ön yıkamalı.
Nevresimleri havluları 60 da ön yıkamalı.
Mirayın beyazlarını 60 da ön yıkamasız
Mirayın renklilerini 40 hassas yıkamada.
Ama 90 da yıkadıklarım bile hiç delinmedi,bence senin makinada birşey var ,ya da başka yere taktırıyorsun,Şirvan.Benim de Arçelik,annemin Bosch,makinam bozulsa kesin bir dahakini Bosch alırım,yeterince beyaz yıkamadığını düşünüyorum 90 da bile.
Bide Deniz benim makinamda yumuşatıcıyı erken alıyor,ama ilk zamanlarda öyle değildi,ben bozuldu diye öyle oldu sanıyordum,makinanın özelliği mi acaba?
Ben de o yüzden nöbet tutuyorum başında makinanın yumuşatıcı koymak için.Normalde zaman ayarı var makinanın,geceden koyup sabah hazır oluyordu önceden,ama sırf yumuşatıcı derdinden her an yıkayamıyorum çamaşır artık:-((
90 da yıkayınca tek sorun bazı penyeler tüylenebiliyor,ben de hep o markaya bahane buluyorum,adiymiş diye)
Chicco nun bodyleri mesela hiiiç tüylenmemişti,ama Mothercare tüyleniyor,60 da bile.
Şirvan,okur musun bilmiyorum da,yine yazarım olmazsa.Ben oraya bakmıştım netten,sonra eşimin işyeri bir agentayla anlaşma yapmış,o da oradan Çeşme de başka bir otel bulmuş,gerçi daha rezerve yaptıramadık,ama oraya gideceğiz gibi.
anam ben almadan herkes aldı.. bende bugün verim bari siparişi artık..selam kızlar........
gerçekten bugün hava çok güzeldi bizde gezdik bakırköye gittik sahile indik güzel geçti şimdi anneme geldik .........
dün narbebe den chicco lite way puset sipariş etmiştim sabah geldi çok rahat hiç yormuyor.........
canım izmit otobanına girdin mi dümdüz gidiyosun. ankara ya karışık değil.seher ve güler sağolun canım çocuklar büyünce arabada durmak istemiyorlar puset ne kadra rahat olursa iyi oluyor........
haftaya cuma eşim geliyor pazar günü bizi alıp ankaraya gidicez eşim araçla gidelim diyor ama ankaraya araçla nasıl gidicem bilmiyorum yol haritalarına bi bakayım..
bende ondan aldım gerçekten rahat ama öününden geçen kemer kalın olsaymış daha iyi olurmuş
oo hadi ii olmuşş
saol gülercim
şu bi haftadır 1 kere yemek yaptım hep dışardaydık dünde gece 4 yattık ve 7de kalktım
çok yorgunum gez babam gez
sultan benle aynısın güzelim.iyi akşamlar herkese
bizde arkadaşıma gittik
özlemişiz birbirimizi 7 sene oldu
demiri sevdi ve çocuk yapmaya karar verdi :))))
sabah 6.30 da yola çıkıyoruz
bodrumdan görüşmek üzere
iyi geceler bol uykular
çok saolun kızlar inş.tekrarlamaz da huzurumuz bozulmaz allah kimsenin ağız tadını bozmasın....
Şirvancım yutkunurken filan zorlanıyormu bizde ateşle gittik işte boğaz ve kulakta hafif kızarıklık var dedi dr şimdide çok terliyor uyurken ... anlatsana nasıl geçti nerelerde kaldınız baran huysuzlandımı bizde mayısta biryerlere kaçalım diyoruz kafamızı dinleyelim diye...
canımm allah esirgemiş gene çok geçmiş olsun insanın içi eriyo yaacumartesi suedayı çok kötü düşürdüm kızlar. nazarmı değiyo benim beceriksizliğimmi bilmiyom. alnın morluğu hiç geçmiyo yavrumun.
kermes varmış oaraya gittik. bayanlar erkeklar ayırmışlar güya. oturduk mantı yedik bu masanın üstünde. kadınlar felan çok sevdiler. maşşlah diyen diyene. sonra kalktık arabaya koydum.kemeri bağlayacaktım bi arkadışı gördüm 1 sn ona bakmamla sıpayı yerde görmem bi oldu. nasıl huysuzlanır kendini yere atarsa. ayyy çok kötüydü. nasıl ağladı .gözümün önüne geldikçe içim eriyo. elim ayağım titredi. babsını arıyoz yok .neyse suutu. alnı kocaman şişti tabi. babsıda 15 dk sonra geldi. allahtan bişey olmadı.
saol canım değişiklik oldu valla..selam herkese şirvan hoşgeldin ne güzel gezmişsin ohh.bu arada barana geçmiş olsun.sev-rey gözünaydın canım bi daha hiç bi sorun olmaz inşallah.güler kayrada 2 gündür hiç bişey yemiyo sabah bende kriz geçirdim aç geziyo resmen neden anlamıyorum hastamı olucak acaba yaa
yordukk birazcık ama alışsın sıpa..doğum gününüz kutlu olsun
yormuşun çocuğu yavrum heheh........................geçmiş olsun.......
geçmiş olsun canım.................
cumartesi suedayı çok kötü düşürdüm kızlar. nazarmı değiyo benim beceriksizliğimmi bilmiyom. alnın morluğu hiç geçmiyo yavrumun.
kermes varmış oaraya gittik. bayanlar erkeklar ayırmışlar güya. oturduk mantı yedik bu masanın üstünde. kadınlar felan çok sevdiler. maşşlah diyen diyene. sonra kalktık arabaya koydum.kemeri bağlayacaktım bi arkadışı gördüm 1 sn ona bakmamla sıpayı yerde görmem bi oldu. nasıl huysuzlanır kendini yere atarsa. ayyy çok kötüydü. nasıl ağladı .gözümün önüne geldikçe içim eriyo. elim ayağım titredi. babsını arıyoz yok .neyse suutu. alnı kocaman şişti tabi. babsıda 15 dk sonra geldi. allahtan bişey olmadı.
suedada öyleydi. Cumartesi tüm gün temzilikle uğreştım hiç ilgilenemdim. Emzirmedimde. öğlen bi acıkmış. Banyoyu temziliyodum babası iki tas çorba içirmiş. Nasıl acıkmışki. Böyle yapacan bu sıpaları. Peşlerinde dolanınca yemiyolar. (bende tam cadı anne oldum haa)günaydınnn
ne oluyor bizim bu çocuklara hepsi diyetemi girdi(( elifte bişey yemiyor valla her yemek saatinde nasıl oyalasamda yemek yedirsem diye düşünmekten çıldırıcam
gülercim ben oyun yapmasam elif bir kaşık bile almıyor ama bazen oyuna dalıp yediği oluyor
sağol canım. Hemde nasıl. Abartsısız yarım saat elimin titremesi geçmedi.canımm allah esirgemiş gene çok geçmiş olsun insanın içi eriyo yaa
yutkunurken zorlandığını dikkat etmedim hiç
sadece burdayken biraz öksürüğü vardı. Pedi... şurup veriyordum.
Orda da birden ateşlendi. çarşamba bakalım ne diyecek dr.
Yolculukta..
Giderken akşam yola çıktığımızda baran uyudu hiç bir zorluğu olmadı.
Ortamıza yatak yaptım kuzuma uyuyarak geldi.
-antepde benim akrabalarım vardı.
Teyzem - halam - kuzenim- ilyasın yakın arkadaşı falan filan.
Ama biz kuzenimde kaldık .
Ilk gün çarşısını gezdik.
Baharat -- salça - kuruluk - tatlı - fıstık . V.s gibi bişeyler aldık . (alışveriş yaptık paso - yemek için ama)
sonradan da kebapçılardaydık hep - ordan çıkıp tatlıcılar falan gittik.
çok büyük bir hayvanat bahçesi var, orda onu gezdik. Burç ormanın içinde.
O kadar yemişizki teyzemlere giderken hepimizin elinde bir soda şişesi vardı..
--
eve dönüş yolunda da gündüz olduğu için baran la oyunlar oynayarak geçti hep ..
Son saatler sıkıldı artık.
BilgeCim çook geçmiş olsun alışıcaz ama düşüncede kötü oluyoruz annelik işte...
Şirvan maşallah sanada sanki sırf yemek için gitmiş gibi olmuşsun
inş.barancıkta birşey çıkmaz....
Baran gerçekten çok uslu bir bebek senin tempona ne güzel ayak uyduruyor.....
Valla hastalıktan bizimki de hiç yemedi desem yeridir
ama dr zorlamayın yemek için su meyve suyu çorba
gibi şeylerle bu dönem geçecek dedi...
saol canım değişiklik oldu valla..
Yordukk birazcık ama alışsın sıpa..
Anası yoruyor, ananesi dinlendirir onu bol bol ..
Canım çok geçmiş olsun. Allah esirgemiş valla..
bilgecim çook geçmiş olsun alışıcaz ama düşüncede kötü oluyoruz annelik işte...
şirvan maşallah sanada sanki sırf yemek için gitmiş gibi olmuşsun
inş.barancıkta birşey çıkmaz....
Baran gerçekten çok uslu bir bebek senin tempona ne güzel ayak uyduruyor.....
Valla hastalıktan bizimki de hiç yemedi desem yeridir
ama dr zorlamayın yemek için su meyve suyu çorba
gibi şeylerle bu dönem geçecek dedi...
suedada öyleydi. Cumartesi tüm gün temzilikle uğreştım hiç ilgilenemdim. Emzirmedimde. öğlen bi acıkmış. Banyoyu temziliyodum babası iki tas çorba içirmiş. Nasıl acıkmışki. Böyle yapacan bu sıpaları. Peşlerinde dolanınca yemiyolar. (bende tam cadı anne oldum haa)
sağol canım. Hemde nasıl. Abartsısız yarım saat elimin titremesi geçmedi.
maşallah barana. Ben sudea ve eren ikilisiyele uzun bi yolculuk düşünemiyom. Bizim kız yozgat yolunun yarısında çıldırıyo.
Bu arada yediğn kebaplarla 70 oldun heralde.
deniz duymasın ama.. Sırf yemek için gittik diyebiliriz.
Gitmişkende eve erzak aldık işte..
Gelirken araba baharat kokuyordu. Düşünün.
Baran da allahıma şükürler olsun. Nazar değmesin. Zor bir çoçuk değil..
Iste geçen ateşi çıkınca korktum . Ateşi düşmezse nasıl yolda gidecem diye..
Aklıma bin türlü şey geldi.
Valla ateşi düşmeseydi. Ben uçakla geri dönerdim. Herhalde....
Akşam şimdi babamdan fırça yiyecez ama..
çoçuğu hasta ettik diye ..
canım çok geçmiş olsun bebişine sizin barışmanıza vesile oldu eşinle aranızın düzelmesine çok sevindim demekki bişeyler bitmemiş evlilikte inişler çıkışlar olmadan olomaz zaten inşallah birdaha yaşamazınız bu sıkıntılarıçok saolun kızlar inş.tekrarlamaz da huzurumuz bozulmaz allah kimsenin ağız tadını bozmasın....
Şirvancım yutkunurken filan zorlanıyormu bizde ateşle gittik işte boğaz ve kulakta hafif kızarıklık var dedi dr şimdide çok terliyor uyurken ... anlatsana nasıl geçti nerelerde kaldınız baran huysuzlandımı bizde mayısta biryerlere kaçalım diyoruz kafamızı dinleyelim diye...
evet ya ömerde öyle uzun zaman dır biraz zorladığım zamanda kusuyor hepsini bende camda yediriyorum yemeklerini napiim bi kaşık bi kaşıktır diyegülfemin kahvaltı saati.benimse sinir krizi saatlerim.ağzını törenle bile açmıyo.zorlamıyorum hiç ama bi tarafımda bu çocuk alması gereken şeyleri yemeden nasıl alacak da büyüyecek diyo.
Allahım ne zormuş ya.uyutmak dert yedirmek dert
geçmiş olsun canım insan çok kötü oluyo geçen bende gözünün içine baka baka düşürdüm çocuğu ben koltuğa dayanacak zannediyordum hoppp o kaydı yana küttt içim parçalandı kendime kızdım ama napalım böyle bölle büyüycekler allah beterinden korusuncumartesi suedayı çok kötü düşürdüm kızlar. nazarmı değiyo benim beceriksizliğimmi bilmiyom. alnın morluğu hiç geçmiyo yavrumun.
canım ateşi varsa ben bekletme derim düşse bile ilacın etkisiyledir asıl sebep içerde bekliodur doktara götürsen bugün gece faşlan ateşlenirse tekrar o satte bişeyde yapamazsın ben ateşten çok korkarımda sanada evham yaptırmış olmayayaım canımyutkunurken zorlandığını dikkat etmedim hiç
sadece burdayken biraz öksürüğü vardı. pedi... şurup veriyordum.
orda da birden ateşlendi. çarşamba bakalım ne diyecek dr.
yolculukta..
giderken akşam yola çıktığımızda baran uyudu hiç bir zorluğu olmadı.
ortamıza yatak yaptım kuzuma uyuyarak geldi.
-antepde benim akrabalarım vardı.
teyzem - halam - kuzenim- ilyasın yakın arkadaşı falan filan.
ama biz kuzenimde kaldık .
ilk gün çarşısını gezdik.
baharat -- salça - kuruluk - tatlı - fıstık . v.s gibi bişeyler aldık . (alışveriş yaptık paso - yemek için ama)
sonradan da kebapçılardaydık hep - ordan çıkıp tatlıcılar falan gittik.
çok büyük bir hayvanat bahçesi var, orda onu gezdik. burç ormanın içinde.
o kadar yemişizki teyzemlere giderken hepimizin elinde bir soda şişesi vardı..
--
eve dönüş yolunda da gündüz olduğu için baran la oyunlar oynayarak geçti hep ..
son saatler sıkıldı artık.
günaydınnn
ne oluyor bizim bu çocuklara hepsi diyetemi girdi(( elifte bişey yemiyor valla her yemek saatinde nasıl oyalasamda yemek yedirsem diye düşünmekten çıldırıcam
gülercim ben oyun yapmasam elif bir kaşık bile almıyor ama bazen oyuna dalıp yediği oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?