canım sorma valla orda bile canımı sıkmayı başardı. akşam kim bilir neler diyecek..evet kesin bakamadınız da
götürdünüz çocuğu hasta ettiniz de
ben size demedim mi
ben şimdiden diyeyimde sinirlenme babişine..
bence iyi yapıyosunuz şirvan. Alışsın sizin temponuza. Nazlandırdıkça nazlanıyolar.
canım c.tesi gecesi ateşlenmişti.canım çok geçmiş olsun bebişine sizin barışmanıza vesile oldu eşinle aranızın düzelmesine çok sevindim demekki bişeyler bitmemiş evlilikte inişler çıkışlar olmadan olomaz zaten inşallah birdaha yaşamazınız bu sıkıntıları
evet ya ömerde öyle uzun zaman dır biraz zorladığım zamanda kusuyor hepsini bende camda yediriyorum yemeklerini napiim bi kaşık bi kaşıktır diye
geçmiş olsun canım insan çok kötü oluyo geçen bende gözünün içine baka baka düşürdüm çocuğu ben koltuğa dayanacak zannediyordum hoppp o kaydı yana küttt içim parçalandı kendime kızdım ama napalım böyle bölle büyüycekler allah beterinden korusun
canım ateşi varsa ben bekletme derim düşse bile ilacın etkisiyledir asıl sebep içerde bekliodur doktara götürsen bugün gece faşlan ateşlenirse tekrar o satte bişeyde yapamazsın ben ateşten çok korkarımda sanada evham yaptırmış olmayayaım canım
evet diyetteler ben ömer gibi yesem dal gibi kalırım azar azar sık sık yedirmek lazım tabi bunada sabır lazım offfffffff
cnm benim sor sonuçta ben söyledim size....
cnm valla cuma çocuğu verdim, gidince daha ateşlenmiş
telde aradı flan sonra iyiydi, ctesi sabah kötülemiş
aradı dr.a götürelim diye annemden aldı
dr.a gittik orada eve geliyorsun dimi dedi
bende yok filan dedim gel konuşuruz dedi
öğlene anca eve geldik, çocuğu merak eden
annemler geldi, sonra onunkiler konu açıldı
biz gene tartıştık filan sonra terapiste gitmeye karar verdik
şimdi iyiyiz ama genede bir aile terapistine gitmek istiyoruz
iletişimsizlik vardı arada dünde dışarıya gezmeye gittik
yemek filan yedik bakalım unutabiliriz inş.geçmişi
tanıdık terapist varmı şirvan aile terapisti
37,5ateş çok değil die biliyorum ben yaana melek tam beni yazmış ..
ben geldim.
güzeldi. herşey.. yedik , içtik, gezdik.
son gece baran ateşlendi. bayağı bir korktum.
sabah 6 da yola çıkacaktık.
baran 3te bir baktım yanıyor. 37,5 , şurup verdik. kustu.
dedim eyvah ...
sonra fitil verdim. soydum yatırdım.
sabaha allaha şükür bişeyi yoktu.
7de yola çıktık. yavaş yavaş gezerekten eve geldik. 22:30
baran bey artık son 1-2 saat sıkıldı. sonrada yavru ceylan uyudu.. kaldı.
geçmiş olsun sevgi düzelnmenize de çok sevindimevet 3nm benim, evet düzeldi ama çocuk hasta olunca ateşlendi boğazı filan dr a götürdük ilaç verdiler 37.7 di havluya filan sardılar ilaç verdiler çocuğum ilk antibiyotik ve hastalığı geçirmiş oldu şimdi daha iyice düzeni bozuldu diye oldu sanırım.
cumartesi suedayı çok kötü düşürdüm kızlar. nazarmı değiyo benim beceriksizliğimmi bilmiyom. alnın morluğu hiç geçmiyo yavrumun.
kermes varmış oaraya gittik. bayanlar erkeklar ayırmışlar güya. oturduk mantı yedik bu masanın üstünde. kadınlar felan çok sevdiler. maşşlah diyen diyene. sonra kalktık arabaya koydum.kemeri bağlayacaktım bi arkadışı gördüm 1 sn ona bakmamla sıpayı yerde görmem bi oldu. nasıl huysuzlanır kendini yere atarsa. ayyy çok kötüydü. nasıl ağladı .gözümün önüne geldikçe içim eriyo. elim ayağım titredi. babsını arıyoz yok .neyse suutu. alnı kocaman şişti tabi. babsıda 15 dk sonra geldi. allahtan bişey olmadı.
omerın doğu gunu guzel gecmiiş allah gaha nıce yaslarını gösterdın
şirvan sızde gecmıs olsun ama guzel bı hafa sonu gecırmıssınız ne guzel
sevgı barısmanıza cok sevındım her sey unutulur ınşallah en kısa zamanda sızede gecmıs olsun bu arada
bılgecım senınkıyle enımkı anı ben dusur uyorum ama o koşarken bı yerını morartı yo sağolsun oğlan cocuğu gıbı
dun nısan vardıya iğrenct ya erkek arafını bı odaya tıktılar yanı bızı kız tarafı baska odada kızı anne babasından değil amcasından ıstedık kızda dahıl kımse yanımıza uğramadı ondan sonra kızın teyze kızları kahve servıs ettı sonra yuzuk takıldı kıı o kadar göruduk sadece anne babayıda eve gelırken kapıda görduk ığrenc bı geceydı
37,5ateş çok değil die biliyorum ben ya
geçmiş olsun cnm oh ne güzel gezmişsiniz
geçmiş olsun sevgi düzelnmenize de çok sevindim
geçmiş olsun bilgecim
herkese günaydınlar
ömerinde doğum günü çok güzel geçmiş
hele o 3 tane erkek ve 1 anne aile foroğrafına bittim maşallah
BOHÇA FELAN HAZIRLAMIŞTINIZ DMİ O KADAR. BİZM BURDA DA AYRI OTURULAR. BİZ EV GEZMELERİNDE BİLE AYRI OTURUYOZZZ.boshayallersmileomerın doğu gunu guzel gecmiiş allah gaha nıce yaslarını gösterdın
şirvan sızde gecmıs olsun ama guzel bı hafa sonu gecırmıssınız ne guzel
sevgı barısmanıza cok sevındım her sey unutulur ınşallah en kısa zamanda sızede gecmıs olsun bu arada
bılgecım senınkıyle enımkı anı ben dusur uyorum ama o koşarken bı yerını morartı yo sağolsun oğlan cocuğu gıbı
dun nısan vardıya iğrenct ya erkek arafını bı odaya tıktılar yanı bızı kız tarafı baska odada kızı anne babasından değil amcasından ıstedık kızda dahıl kımse yanımıza uğramadı ondan sonra kızın teyze kızları kahve servıs ettı sonra yuzuk takıldı kıı o kadar göruduk sadece anne babayıda eve gelırken kapıda görduk ığrenc bı geceydı
SAĞOL CANIM37,5ateş çok değil die biliyorum ben ya
geçmiş olsun cnm oh ne güzel gezmişsiniz
geçmiş olsun sevgi düzelnmenize de çok sevindim
geçmiş olsun bilgecim
herkese günaydınlar
ömerinde doğum günü çok güzel geçmiş
hele o 3 tane erkek ve 1 anne aile foroğrafına bittim maşallah
cumartesi suedayı çok kötü düşürdüm kızlar. nazarmı değiyo benim beceriksizliğimmi bilmiyom. alnın morluğu hiç geçmiyo yavrumun.
kermes varmış oaraya gittik. bayanlar erkeklar ayırmışlar güya. oturduk mantı yedik bu masanın üstünde. kadınlar felan çok sevdiler. maşşlah diyen diyene. sonra kalktık arabaya koydum.kemeri bağlayacaktım bi arkadışı gördüm 1 sn ona bakmamla sıpayı yerde görmem bi oldu. nasıl huysuzlanır kendini yere atarsa. ayyy çok kötüydü. nasıl ağladı .gözümün önüne geldikçe içim eriyo. elim ayağım titredi. babsını arıyoz yok .neyse suutu. alnı kocaman şişti tabi. babsıda 15 dk sonra geldi. allahtan bişey olmadı.
günaydınnn
ne oluyor bizim bu çocuklara hepsi diyetemi girdi(( elifte bişey yemiyor valla her yemek saatinde nasıl oyalasamda yemek yedirsem diye düşünmekten çıldırıcam
gülercim ben oyun yapmasam elif bir kaşık bile almıyor ama bazen oyuna dalıp yediği oluyor
selam herkese şirvan hoşgeldin ne güzel gezmişsin ohh.bu arada barana geçmiş olsun.sev-rey gözünaydın canım bi daha hiç bi sorun olmaz inşallah.güler kayrada 2 gündür hiç bişey yemiyo sabah bende kriz geçirdim aç geziyo resmen neden anlamıyorum hastamı olucak acaba yaa
sevgi biraz özel olacak ama..
ben merak ediyorum.
bunuda benden başka kimse olmaz .. ama herkes merak ediyordur.
barışma için ilk kim adım attı..
olanlar konuşuldumu yoksa üstüne kapak kapatılıp unutmaya mı alındı..
ailen ne dedi.. (en çok da on merak ediyom aslında)
ayyy ne yapım merak ettim.
selam kızlar
selen anneme gitmişken girip bi selam vereyim dedim bugün arkadaşımın nikahı var ona gidicem birazdan
öncelikle kutlayamadığım bütün kuzucukların doğumgününü kutlarım. saglıklı uzun ömürler diliyorum hepsine aileleriyle.
kızlar bikaç gün önce çok kötü bişey oldu. selen bu ara yürürken çok düşmeye başladı önceden daha güzel yürüyodu. neyse tam dışarı çıkıcaktık. selen kapının yanında bi düştü ağzını tahta koltuğuna çarptı. ben o anda bittim zaten. ağzı kan doldu. dişlerimi gitti noldu göremiyorum da. hemen annemleri aradım hastaneye gittik. dudağı patlamış. şişti baya. bi de damağı yarılmış gibi. ama diikş atmadılar.şimdi daha iyi
çok dikkatli olun kızlar. hala aklıma geldikçe o an içimden bişey kopuyo.
bu arada güzel ecrinimin de bugün doğumgünüymüş kutlu olsun bebeğim. güzel ailenle mutlu bi ömür diliyorum sana.
anacım topikte benden başka çenesi düşük yokki.Şirvannnnnnnnn şekerim gerçekten okuması kolay olacak sana......
Kimsecikler bi şey yazmamış yarın telafi edersn artık
jökerin fiyatları dışarıya göre biraz daha pahalı..Burda kimse yok mail... baktım
Joker in mailind chicco bye bye seyahat yatağı 199 geçiyor.
Ben aynısını 140 a aldım. Ne saçma bu fiyatlar her yerde farklı anlamadım
canım güle güle giysin. valla bende yaz için sandalat aldım 22 numara.. şuan 20-21 giyiyor.Bu arada Enes e converse ayakkabı aldım Çok şirin
Jokerden birikmiş paradan aldım
Bedava gibi geldi ama sonuçta o parayı da ben harcamıştım
Bi daha alıyım ama numarasını 20 yerine 22 alıyım diyorum.Kışa gelmeden o kadar büyürmü ki ayakları
Kullanamazsa büyük olur diye üzülürüm. Sizin bebişler kaç numara giyiyor?....
2 nci mayomuzda Kom oldu o da jokerden
anam nasıl oldu bilmiyorum ama bu resmi gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?