2009 Nisan Anneleri

valla sanırım bıkmıyorum elıf selen emekledığınden beri şarjlı supurge elime yapıştı sayılır :))

egeyle u akşam savaş verdm oturduk cerz v.s yemeye egeyede babası oo eti puflar varya onlardan almış hersey ondan bayılcaktım şazjlı süpürgee sagolsunnn

yaa ben çok zor ev süpürüyorum ela peşimde ya süpürgenin üzerine çıkıyo ya kabloyu boynuna doluyo 2 dk bıraksam öldürcek kendini tööbe tööbe..
bende yarın bakıcam bim e var mıdır ki hala...şansıma artıkın..

melek kaç tane yapsamki küçücük bunlar

canım ben iç egeye vermedim küçük oldugunu biliyorum yarın 1 tane verrrr istersen aman bee bırakın beni ben kaçtım sizlerde yatın cok konuşmayın oku oku bitmiyorr sonraaaaaaaaaaaaa

YATINNNNalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

iyi uykularr

valla öyle melek elıne bişi verdınmı mutlaka arkadan supurge sart kendı kendıne yemesını öğrensın dıye verıyorum sofra bezıde yayıyorum ama genede batırıyo zilli

ben de hiç vermedim müge ama bugün ilk kez ceviz verdim nasıl ezdiysem hepsi kakasından ööle çıktı inşalah işe yarayan kısımları girmiştir çocuğun vücuduna :)
ii geceler sehercim sanada

urla, ceyo16, croxilex, demirim, denizela, didem1981, eysan, roseberry, ssengun+, ŞıRVAN+

deniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
bizim burda biirsürüüüü
sen bi bak olmazsa ben sana alırım gelirsiniz bize kahveye hihihihiihii

bak denızcım belkı vardır ben elektrıklıyı sabah seloş uyurken açıyorum ama gun içinde şarjlı elımde genelde yoksa selende elektrık supurgesıyle boğuşuyo

ben veriomm mügee..2 tane kaynatıorumm..beyazını bizz yiyozz sarısını paşaa...

heh elif
Allah razı olsun yaaa
bende haşliyim bariii
kaynadıktan sonra 5 dk. mı o daa

kızlarrr kağan az önce kül tablasındaki sigara izmaritini yediiii..hemde 1 sn içinde aldııı yaaa..eşşekkk..bişey olumukii..yutmadan çıkardıkk agzındann..

saol mügecim yaa,bi süpürgeye gelir bu yoksa geleceği yok mu diyosun hehehe..saol cnm almış kadar oldun..
seher benimki kıl sağı solu belli olmaz uyurken açarsam bensiz süpürge çalışıyo diye duyar kalkar gelir hemen :))

Ben de cevizi rondodan çektim,pekmezle karıştırıp verdiğimde yiyor.Ama kahvaltıya koyduk,aannnem diyor,cevizler ağzına geldikçe takılıyor ve tek tek onları çiğnemeye çalışıyor,vee sonuç olarak kahvaltısını yememiş ogün.
Siz nasıl yaptınız cevizi,rondodan çekince birazcık tıkırlı oldu,havanda mı ezsem acaba?

sıbyan mektebimiii..anaokuluuu yaniiii..

evet ama adındanda anlasılacagı gıbı dını egıtımde verıyolar bende oglumun yasında baslamıstım ogrenmeye oda eksık kalsın ıstemıyorum nede olsa okula baslayınca egıtım sıstemı baska bı seye fırsat vermıyo o sıkıntılara gırmeden ogrensın bebem bıraz pahalıymıs ama ne yapalım karsılayacaz artık
egeyle u akşam savaş verdm oturduk cerz v.s yemeye egeyede babası oo eti puflar varya onlardan almış hersey ondan bayılcaktım şazjlı süpürgee sagolsunnn
benım salonu gorsenız acırsınız halıme esım gelmeden alıs verıs yapmıs buyuk oglum hepsını tasıdı buraya sonra halılaı kaldırıp cadır yaptı kendıne kucukte ona uydu ortalık karıstı
valla mugecım çocuklara alıyoruz ama ilk biz denıyoruz herhalde :))
bızde aynı alınca cocuk bıraksında oynuyalım dıye delırıyoruz onlar uyuyunca bız oynuyoruz esımle

..minicik yaa çok çabukk katılaşıooo..ama dikkat et mügecimmm mümkünse 5 günde filan bitirin yumurtayııı..çünkü çok çabuk bayatlıooo..tadı kötü oluyooo..

bu arada sevgi aradı bugün beni hala annesindeymiş çok gelen gden varmış..bizim hediyeyi de kargoya vermiş..hepinize selamı var daha gidemiyomuş evine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…