2009 Nisan Anneleri

yusufa bugün aldığım kumandalı arabadan ödü kopuyor benim adamın işine yaradı salonda oynuyor..bi yusufa birde ona aldım zaten

yok canım ben hep kucuk yerlerde yasadım erzurumun ılcesınde artvınde sımdıde kars ama ınsan anne olunca en ıyısını ıstıyor oda burada yo malesef

arkadasım memleket yakın olunca anca masraf oluyo yok bırıkım falan zaten karsta yemeye verıyoz parayı burda kalıteyı anca pahalıya alıyosun baska ımkan yok

bıde ben alı samıyı sıbyan mektebıne vermek ıstıyorum karsta yok olan bı yere gıdecem artık
reha uyandı

AMan ayse ne o oyle icim kabardi
senin koca hakli ozaman
bosvercen stijiiiiii
kocisinin yaninda yap stajini heheheheeeee ::))))

GÖRDÜM HıHıHııHı,face i açtım hemen,oradan gördüm Sultan çok yakışmış canım.

ay o oyuncaklardan bendemi alsam
çocuk şimdiden alışsın :)
evlenince eşine yardım eder hihihihi

delikafaduldendelikafadulden :kedi: ısrar etmeyin ya çıkıyorum işteeeee....rüyanızda beni görün lülülülülülü lülülülülülü

çekıyo bıde ufak bı torbaya köpük koynuşar yere dokuyom süpürgede çekıyo selenden çok ben oynadım :)))

bıldırcın yumurtası veren varmııı
kaç tane vericez yaa aldım ben
nasıl yapıosunuz
normal yumurta gibi haşlanıyomu

Seher bıkmıyor musun bütün gün ev süpürmekten,bir de oyununu oynuyorsun hihiiii

ne güzelll yaa bende istiyommmm..valla benm oynayasımm geldiiii..gerçegini pekkk sememmm amaaaa..

iyi geceler melek ve gülşen
bende kaçarım bırazdan selen uyudu eşimde başladı hadı yatalım demeye:))

valla sanırım bıkmıyorum elıf selen emekledığınden beri şarjlı supurge elime yapıştı sayılır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…