2009 Nisan Anneleri

urla, bursasu+, ceyo16, chveneburi, cicekcicek, croxilex, eysan, gulshenidil, Oakley, roseberry, ŞıRVAN+

Küçük yerde olmak avantaj mıdır dezavantaj mı,
Bir taraftan küçük yerde masraf az olur,para biriktirirsin
Bir taraftan da alışveriş bile yapacak bir yer bulamazsın,Betül ün dediği gibi çocuklarını oynatacak oyun parkı bile yoktur,ömrünün en genç,en verimli dönemleri öylece geçip gider..
Ben de 3 yıl ıç Anadolu da bir ilçede çalıştım da ,zor yaniii
Ooff o günlerim aklıma geldi.

yarın forum istanbul üst kat e bebek standında sizi bekliyorum tonbiş birini görürseniz işte o benim hemen gelin 13.00 te ordayım yusuftan tanırsınız beni ...........

slmmmmmmmm

adam bekledi bekledi beni uyudu egede anca yattı koişle şöyle güzel vakit gecirelim dedik.çççççç

anam ege izin vermedi.......

egenin agzından sular akıyoryaaa (salya) akarken hup cekıyor tekrar gül gül öldük....

ohh ne güzel buluşun baklaımmm

yarın forum istanbul üst kat e bebek standında sizi bekliyorum tonbiş birini görürseniz işte o benim hemen gelin 13.00 te ordayım yusuftan tanırsınız beni ...........

kucagında yada bebek arabalı ehehehhe forum şaşırsın yaaa şöyle desin cocugunu kapan gelmişalkisalkisalkisalkisalkisalkis

betül ilk erkek arkadaşım savcıydı o zaman bende i.ü iktisatta öğrenciydim tayin olayı var diye çok sevdiğim halde evlenmedim iyiykide evlenmemişim sanki istanbul dışında yaşayam gibi geliyor okula gelince hiç istemeyerek girdiğim bir bölümdü 3.yıl bıraktım hiç pişman olmadım sadece istemediğim bölümde 3 senem geçti................

valla kızlarr nasıl olcak bilmiommda adam haklıı biraz yaaa..

yollarda çokk fecciiii..m.yazıcıoğluu göksun yolunda öldüüü..

daha bugün buranın bi servisi uçuruma uçmuşş..ve 9 kişi öldüü..ve çok kötü ölmşlerr..parçalanmışlarrr..

bursasu+, chveneburi, croxilex, demirim, ebalperen, eysan, gulshenidil, Oakley, roseberry, ssengun+, ŞıRVAN+

Heheheeee ne kotu yazmisim ozur dilerim bende okudum tekrar bende anlamadim::)))))))

Zaten madam karisti kim kimdir
kk da nick
face de nick
msn de nick
mailde nick

Hepsini karistirdimmmmm::((((((
benimki ne güzel hepsi aynı :))))

Muhhhtaaarrrrrrr su ise bi el at bacim
kim kimdir listesini bi guncelleyemmmm::))))

arkadaşlar bugünden itibaren listeyi yapmaya başlayınnn... kimkimdir topiğine...
didem karıştırmasın..
ayrıca.i.yuksel ne zamandır girm,yor canım...

heyyyyyyyyytt kim buluşuo yarın huleynnnnnnnnn benim niye haberim yoooooookkkkkkkkk
şuna bak haberim yok diyor..
ananla gelecektin hani....

Çiçek yapma,daaa dün konuşuyordunuz ya,buluşma için))
Kaçmak yok!!!!!

güzelim bu kaçar.... bak ben size söylüyorum...

ya bana söölemedi ki hainlerrrrrrrrrrrrr demin okduum bi de hain muhtar çiçeğe özellikle haber vermiyorum nasıl olsa gelmez yazmış yaa hainnnnnnnnnnnnnnn:)

haber verimiyorum demiyorum.. gelenlerin listesine yazmıyorum dedim..
az önce benim akıllı kocam çocuğu düşürdü sinir oldum yaaa
canım yusufa bişey oldumu.. oo adam gelsin yarın ben ona sorarım...
gelmezzzzz boşuna beklemeyin.....

ben senide tanırım şekerim...

kucagında yada bebek arabalı ehehehhe forum şaşırsın yaaa şöyle desin cocugunu kapan gelmişalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bu sefer o kadar kalabalık olmayacak... sadece 4 kişiyiz...

kız ağzını hayra kıçını bayıra aç allah korusun..

evet cnm bendim bende bugün seven sean aldım
çocuk balık koktu :)
ama ne hikmetse yedi maşallah bugün
işe yaradı sanırım babaklım yarın napıcak

misafirlerim gittiiii
bulaşıkları yerleştirdim geldim
buluşuyomusunuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzz

dönuyo elıfcım pılle çalışıyo süpürgede çekıyo çok güzel yani
sultan sacların guzel olmuş canım
aman ayşem ya allah kaza bela göstermesin inşallah
offfffff bende eşimi sınava götürücem yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…