yarın forum istanbul üst kat e bebek standında sizi bekliyorum tonbiş birini görürseniz işte o benim hemen gelin 13.00 te ordayım yusuftan tanırsınız beni ...........
geçmiş olsun yusufa bişeyi yok dimi esra?
ilknur idil=tuğçe8 elifçim geçen gün burdaydı yine..:))
benimki ne güzel hepsi aynı :))))Heheheeee ne kotu yazmisim ozur dilerim bende okudum tekrar bende anlamadim::)))))))
Zaten madam karisti kim kimdir
kk da nick
face de nick
msn de nick
mailde nick
Hepsini karistirdimmmmm::((((((
Muhhhtaaarrrrrrr su ise bi el at bacim
kim kimdir listesini bi guncelleyemmmm::))))
şuna bak haberim yok diyor..heyyyyyyyyytt kim buluşuo yarın huleynnnnnnnnn benim niye haberim yoooooookkkkkkkkk
Çiçek yapma,daaa dün konuşuyordunuz ya,buluşma için))
Kaçmak yok!!!!!
ya bana söölemedi ki hainlerrrrrrrrrrrrr demin okduum bi de hain muhtar çiçeğe özellikle haber vermiyorum nasıl olsa gelmez yazmış yaa hainnnnnnnnnnnnnnn:)
canım yusufa bişey oldumu.. oo adam gelsin yarın ben ona sorarım...az önce benim akıllı kocam çocuğu düşürdü sinir oldum yaaa
gelmezzzzz boşuna beklemeyin.....kızlar ben gidiyorum bulaşıkları makinaya koyiim annem yusufla oynuyor kocişle bir sigara tüttüriyim adama çok bağırdım malum akşam yanında yatacam küs yatmayalım......
çiçek gelinmu kuuıııııııııııııızzzzzzzz????
ben senide tanırım şekerim...yarın forum istanbul üst kat e bebek standında sizi bekliyorum tonbiş birini görürseniz işte o benim hemen gelin 13.00 te ordayım yusuftan tanırsınız beni ...........
kucagında yada bebek arabalı ehehehhe forum şaşırsın yaaa şöyle desin cocugunu kapan gelmişalkisalkisalkisalkisalkisalkis
valla kızlarr nasıl olcak bilmiommda adam haklıı biraz yaaa..
yollarda çokk fecciiii..m.yazıcıoğluu göksun yolunda öldüüü..
daha bugün buranın bi servisi uçuruma uçmuşş..ve 9 kişi öldüü..ve çok kötü ölmşlerr..parçalanmışlarrr..
migrosa gittik geldik kendime bişeyler aldım karnımızı doyurduk geldik......fazla bişey yazmamışsınız hemen okudum geçmişi fakat yarın kimler gelecek bilmiyorum sanırım fazla katılım olmayacak allahtan bişey olmazsa ben geliyorum gülşencim mesajını aldım kayıt ettim yarın e bebeğin standı bekliycem sizi....
mügeninmiydi hatırlamıyorum iştahsız olan ben bu MARNYS diye bir şurup aldım çiçeğin kullandığını sordum bunu önerdi bende aldım ben iştahsızlıktan okadar çok çekiyorum ki alıştım üzmüyor artık deniycem faydasını görürsem yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?