bizdede yok yok eşimin tarafındada yok öyle kadına 2. sınıf vatandaş gibi davranmak hep birlikteeeŞirvan iyi gezmişsiniz valla ne güzel!
Sevgi durumunuzun düzelmesine çok sevindim,eskileri de çok deşmemek lazım,unutmak en iyisi.
Şirvan sen hani 1 rakamı yaptırmıştın ya arkadaşalrına,aklıma geldi ,üzerine değişik kalıpta kağıtlar kesip renkli raptiyeler var,onlarla dilek ağacı gibi yapsan,gelenler de küçük notlar yazsalar üzerlerine,sonra onları toplarsın ,Baran a hatıra olur,olmaaaa mıııı)
İrfan ın da doğumgünü güzel geçmişe benziyor,daha nicelerini kutlamak nasip etsin Allah!
Haremlik selamlık oturmaktan bahsedilmiş,bizim tarafta da yoktur öyle şeyler.Ama eşimin tarafında var malesef,ama onlardaki adetleri anlatsam çok komik ve saçma gelir hepinize.Kadın olmak 2. sınıf,gelin olmaksa 3. sınıf yani,o kadar!!!Şimdiki yeni nesil üniversite okuyor da,pek uygulamıyorlar o ayrı.Mesela karı koca büyüklerin ynında birbirlerinin isimlerini söylemiyorlar,çocuklarının isimlerini söylemiyorlar,gelin erkek büyüklerin yanında yemek yemiyor..falan falan....
merak ettık seni off gecmiş olsunİyİ akŞamlar kızlar...
Umarım bebekler ve anneler İyİdİr..
1 hafta aĞrılarım fazlaydı, kanamamda Çoktu! İltahap olmuŞ!
İlaÇ tedavİsİyle daha İyİyİm Şİmdİ..
egede taragı aldımı saclarını tararhoşgeldin aysun merak ettik bizde seni..
yelizin kızı elifin fotolarını gördüm nasıl besliyo bebeği aferin ona
geçen keremde benim saç tacımı almış başına takmaya çalışıyordu :))
aynen cnm bide ege cok inatttttttttt aşırı mesela balkona cıkıyoruz içeri girerken kucagımda balkonda kalmka istıyor ya kucagımdayken yılan gibi kıvrılıyor kucagımda sıkı tutmasam kolarımdan sıyrılıp inecek.... o kadar inat aglıyorBen de onlara bakıyordum az önce,Elif in maşallahı var,geçen bir fotoda da şu dizilen halkalar var ya,onları takıyordu,ben onları takmama kalmadan Miray özenle tersyüz ediveriyor:-D
Bide şey soracağım,sizinkiler de birşeyi istediği zaman vermeyince ya da o alamayınca hemen ağlıyorlar mı?Miray hemen başlıyor ağlamaya,hem de gözyaşıyla.Veriyoruz istediğini,hemen hmmmm deyip alıyor oynuyor,sanki 2 sn önce ağlayan o değilmiş gibi.
evet ege emerken sacımla yüzümle oynar beni cok mutlu dıyor o durum aglarım ara sıra.....sabiha paktuna doktorum programında şöyle demişti
0-3 yaş çocuklar için en güzel oyuncak annesi
annesinin yüzü ,mimikleri,elleri .
dünya dolusu oyucak almayın
onunla ilgilenin sevin yeter.....
yeım onu ben maşallahhh bizde deniyoruz ama sonuc oumsuz dahaaz once selen hoşgeldı meraba yapmaya başladı elımızı tutup meraba dıyoruz toka yapıyo :))
öp deyınce egede öpüyor muah diye ses cıkarda cıkardaaaselende aynı baybay yapıyo hıııııı dıyo bızı korkutuyo göz kırpıyo öp deyınce öpüyo şap şap yapıp vuruyo sımdıde merhaba yapmaya basladı her gun bsey oğrenıyolar
evet ya büyüdüler herseyi biliyorlarrmasallh kuzucuklarımıza
büyüdüler
dediğiniz gibi hergün bişey öğreniyolar
kerem son günlerde bişeyler yedirmeye baylıyo
ekmeği küçücük parçalar halinde koparıp ağzıma götürüyo
ben yiyincede çığlıklar atıp seviniyo sıpa
aksamda babasına muz yedirdi
bi kendi yiyo bi babasına yediriyo
Günaydın...günaydın fıstıklar
kapalı bir havaya uyandım bugün
burnumda akıyor.başımda ağrıyor hastamı olcam ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?