2009 Nisan Anneleri

cnm benim ne güzel yazmışsın ben de yok böyle yetenek....
Baranın ve seleninde d.günü kutlu mutlu olsun allah büyüdüklerini
bizlere göstersin....

Rabbim banada Alp Demir' i vermiş şükürler olsun ki....

bizde doğum günü yaptık ama o kalabalıkta resim az çekilmişiz
akrabaların da çektiklerini istedim.atsınlar bendekilerle koyarım

benim arkadaş da hala doğurmamış az az sancısı vardı hastaneden de bırakmıyorlar. bakalım hayırlısı

yasemin de biz bakmayınca yürüyor. biz bakınca pat yere düşüyor heyecan yapıyor. ama direk mutfağa doğru yürüyor yandık. 15 adım falan attı dün

yok cnm bugün
ben cvp vereyim,
selen,Alp Demir ve Baran aynı gün doğdular...

bugün doğan bütün bebişlerin doğum günü kutlu olsun kızlar......................................

egehanda koltuklara çıkıyo bide ayağa kalkıyo aklım çıkıyo düşer diye,sokakta elimi tutup yürümek istiyo artık,anne,baba,dede,al,ver,gitti diyebiliyo,baybay yapıyo büyüdü iyice sıpa...............

dün akşam doğum sancıları başlayan arkadaşın yanına gittim. hafif sancıları var ama hastane de duruyor ilk bebeği
sevilay sendin sanırım evde sancının iyice artmasını bekleyen dimi. çok şaşırmıştım o zaman ama ikinciyi doğurursam ben de senin gibi evde çekerim bir kısmını sancıların.

Son düzenleme:
doğum gunumuzu kutlayanlara tesekkur ederıız alp demır ve baranında doğum gunu kutlu olsun

günaydın kızlarr
umarım herkes iyidir
ben fena şekilde bahar yorgunuyum uykum varrrr

alp demir,baran ve selen'in doğum günü kutlu olsun
iyiki doğmuşlar iyiki varlarrrrr

evet canım 5 dakikaya inene kadar bekledim evde,6cm açıklıkla gittim hastaneye ,erken gidince suni sancıyla fln hızlandırmaya çalışıyolar çok zor oluyo ilkinde öle olduğu için ikincide uyanık davrandım hehe.........

günaydın kızlarr
umarım herkes iyidir
ben fena şekilde bahar yorgunuyum uykum varrrr

günaydın dozkancım.....................

selam kıslarr

şirvan ide odunum dersin . ne kadar güzel yazmışsın. iyiki doğmuş BARAN.nice güzel yıllara

bende 1 aydır inek sütü veriyorum müge
bizimkide oynuyo kutu falan gereksiz şeylerle de ben bişey öğrenemicek die korkuyorum boş vakit geçiriyo sanki
ilahi burassu. o bizm gibi değilki. gördüğü herşey onun için bi yenilik. bi oyun. bi keşif. önemli olan ona bu keşfinde düzgün rehberlik edebilmek.

günaydın fıstıklar
kapalı bir havaya uyandım bugün
burnumda akıyor.başımda ağrıyor hastamı olcam ne ya

geçmiş olsun

aman nasıl ağlıyo görsen sanki dövdük. ama sahte gözyaşları. dilediği olunca hemen muzip muzip gülüyo.

arkadaşımın doğumu başlamış kızlar dua edin bende iş çıkışı bir yanına uğrayacağım. bana heyecan bastı.

yaptımı doğum arkadaşın.

ıyı akŞamlar kızlar...
Umarım bebekler ve anneler ıyıdır..
1 hafta aĞrılarım fazlaydı, kanamamda Çoktu! ıltahap olmuŞ!
ılaÇ tedavısıyle daha ıyıyım Şımdı..

geçmiş olsun aysun.

sağol canım. allah esirgesin hepsini

maşallah ıRFANA. ıYıKı DOĞMUŞ. NıCE MUTLU YILLARA

ohh ne güzel eğlenmişsin.

ay bizim okuldaki erkeklerde öyle . başlar eğik. günaydın bile diyemiyon. sanki gözüme baksalar ben onları ayartacam. sinir oluyom.

ya bizde hala kahvaltıyı bulamaç yiyoruz
tek tek yedirenler neler yediriyolar nasıl yediriyolar
bi anlatsalarda bizde denesek bakalım becerebilecek miyiz

deniz fotolarınızı yeni gördüm ne yakışıklı olmuş irfan maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…