bizim sıpada çatala batırıp yicekmiş ben batırıyorum o ağzına götürüyor. bide kendi çatalını sevmiyor bizimkilerle yapacakmış kendi gözünü değilde benimkini çıkaracak yakında..
barana da maşallah. iyi gitmiş mutfağa kadar en merak ettikleri şey çöp kutusu zaten. az kaldı şirvan senin su sebilini de keşfeder yakında bi güzel yıkar kendini
çok iyi yapmışın bi saf benmişim 0 açıklık ve sancıyla yatan hastaneye neyse akıllandık artık
valla su gibi geldi geçti ben doğurmuştum cnm 10:47 de
9:10-20 geçe gibi girdim d.haneye dr.az daha evde doğuracakmışsınız
bende diyorum ki bilseydim epidural yapmayacaksınız evde doğururdum
10 cm de doğuyor ya , dr helal olsun dedi çok dayanıklıymışsın
eşine çok cesur karın var diycem demişti,eşimde doğuma girmişti
şu anda dikişlerimi dikiyorlardı of offfff
günaydınn kızlar
selen baran ve alp demirin doğum günleri kutlu olsunn ömürleri bereketli olsun hayırlı evlat olsunlar inşallahhhh
ortak zevkleri . çöpp kutusu karıştırmak.
kızlar. anneler günü mayısın 9 umu oluyo
evet canım..
ben eşime dedim anneler günüde geliyor diye..
ses çıkarmadı ..
anladımı acaba, yoksa işine mi gelmedi..
gerçi bişey alacağını zannnetmiyorum.
evle - araba aldıktan sonra bana ..
sana bundan sonra hediye yok hepsini toptan ödedim demişti... :çok üzgünüm:
bizim sıpada çatala batırıp yicekmiş ben batırıyorum o ağzına götürüyor. bide kendi çatalını sevmiyor bizimkilerle yapacakmış kendi gözünü değilde benimkini çıkaracak yakında..
ortak zevkleri . çöpp kutusu karıştırmak.
kızlar. anneler günü mayısın 9 umu oluyo
evet canım..
ben eşime dedim anneler günüde geliyor diye..
ses çıkarmadı ..
anladımı acaba, yoksa işine mi gelmedi..
gerçi bişey alacağını zannnetmiyorum.
evle - araba aldıktan sonra bana ..
sana bundan sonra hediye yok hepsini toptan ödedim demişti... :çok üzgünüm:
helal olsun sana helal olsunalkisalkisalkis,ıyıkı doğdu baran,güzel bır ömür onun olsun,bugün kardeşımın doğum günü aynı zamanda kaanla tanışma yıldönümümüz ne güzel bır gün,bu ay bızım ıçın bır çok güzellıkle dolu olduğu ıçın kuzumun ısmı Nisan zaten,ayrıca çok güzel yazmışın şırvancım(alıntıda olsa uydurmuşun ışte kafıyelı yanı çaktırma)Rabbim seni korusun, melekleriyle sarsın! .
İçinin güzelliği yüzündedir okunur
İyi ki doğdun baranım, iyi ki varsın!
Merhaba kar çiçeğim
Nemrut dağında kardelenim
Bahardan önce gelenim
Donmuş toprakları delenim
İyi ki doğdun iyi ki varsın bebeğim
Herkese yüzü gülenim
Ay parçam ela gözlüm benim
Sen ki benim en büyük dileğim
Yüreğimin ağrısı diğer yarısı
Doğum Günün Kutlu Olsun BEBEĞİM...
ıyıkı doğdular,mutlu,sağlıklı,her açıdan zengın bır ömürlerı olsun sevdıklerıylebilmiyorumkismileyok cnm bugün
ben cvp vereyim,
selen,Alp Demir ve Baran aynı gün doğdular...
canım doğum gününüz kutlu olsun,mutlu büyüsün mınıklerımız ben nerde olsa kutlayacamya bizim :-((
Allah bır avazda kurtarsın selıncım,ne heyecan ya çok güzel çokbenim arkadaş da hala doğurmamış az az sancısı vardı hastaneden de bırakmıyorlar. bakalım hayırlısı
kolay gelsın canımherkese merhaba...
yoğun yoğum yoğun işler....
bende karıştırıyorum valla,bısküvı,yumurta sarısı(beyazını ayrı yıyor)pekmez,peynır,sadece kahvvaltıyı böyle yıyor yemekte rahatız çok şükür,yoğurt ve sütü sevıyor çok şükürya bizde hala kahvaltıyı bulamaç yiyoruz
tek tek yedirenler neler yediriyolar nasıl yediriyolar
bi anlatsalarda bizde denesek bakalım becerebilecek miyiz
bıızmkıde ılla mıncıklayıp bı el atacak çatal meraklısı ama korkuyorum ben çok ,zaten kendınden çok bıze yedırıyor,genelı aynı şeylerı yapıyor farkındamısınız,besleme olayı,ağlayıp ısteme,ınat,kızım mahsuscuktan bağır dedığım zaman nasıl bağırıyor ağlar gıbı ınanamazsınız bıde gülüyor kandırıyorlar bızı ışte,tımsah gözyaşı o kadar ağlamaya tek damla yok,oyuncaklarla alakası zaten yok arada bebek görünce hemen doyurma ve ağzını sılme görevı bırde kukusunu sılıyor ıslak mendılle,elektırık süpürgesıyle ılla bı dolaşacak,sonra vıleda tutacak(kaan çok çalıştırıyorsunuz kızımı dıyor,çekıp yolladım ona vıdeo olarak)anlat anlat bıtmez hıkayelerı dımı,ıyıkı doğmuşlar :lepi:sueda cumartesi kaşıkla pilav yedi. çok meraklı çatala kaşığa . bizden görüyo. bende babsına ver eline bakalım kendi yesin dedim. küçük kaşıkla doldurdu babsının yardımıyla götürdü ağzına. nasıl seviniyo. bu bahaneyle epey bi bulgur pilavı yedi.
allah ıyılığını versın senın sende ıyıkı varsıncanım ben hala odunum..
ama hırsız odun..
çaldım bir yerden kendimize uyarladım..
heee heee
kolları ıslak şıpır şıpır sebıle yapışıyor bır basıyor ben gıdene kadar sucuk gıbıyızbizim sıpada çatala batırıp yicekmiş ben batırıyorum o ağzına götürüyor. bide kendi çatalını sevmiyor bizimkilerle yapacakmış kendi gözünü değilde benimkini çıkaracak yakında..
barana da maşallah. iyi gitmiş mutfağa kadar en merak ettikleri şey çöp kutusu zaten. az kaldı şirvan senin su sebilini de keşfeder yakında bi güzel yıkar kendini
maşallah ne kalabalık var 13 yerli 3 misafir
hiç eskimedi bizim topik negüzelllllllllllll
hep yüksek reytingi
yok anacım bizim topik zengin topiği. kendime uygun bi topic arayım. ortadirek topiği mesela.
SELEN, BARAN VE ALP DEMİR İYİ Kİ DOĞDUNUZ... NİCE YILLARA....
Şirvan şiir çok duygusaldı ama okuyunca gördüm ki uyarlama yapmışın. Olsun Barana da yakışmış...
Denizcim d.günü fotolarınız çok şirin. Avatardaki resminden zayıf gözüküyor İrfan....
Aynısı bizde var koca çatalla yemek istiyor ıh ıh diye gösteriyor verincede tabağa batırıp ağzına götürüyor. Sonra da beni beslemek istiyor...
Evet canım...........
saolun teyzoşlar..Selen, baran ve alp demİr İyİ kİ doĞdunuz... Nİce yıllara..
anacım benim daha bir önceki çekiliş hediyesi gelmedi..o almazssa biz alalım şeker.
bide anneler günü çekilişi yapalım desem ağırmı olur size kızlar.
fikir sadece
ben senin kocaya bir kafa atım .. odunum ya.. aklı başına gelir belki.biz onuda görmüsenağlamayoz
anacım bizde orta direğiz işte..öyle olmazsa çalışırmıydık..
şu bir gerçek ne kadar eve para giriyorsa o kadar da gidiyor.
biz eskiden çok güzel para biriktirirdik. artık biriktiremiyoruz. hepsi gidiyor..
baksan abir bebek arabası alacağım . 10 haftadır arıyorum ..
ama sonunda bir yerde 289 arabayı 240 buldum.
bugün eşm alacak.. tabii geçen seferki gibi geç kalmazsa
al artık şırvan yoksa gerek kalmayacak ha baran yürümeyede başladı tutabılene aşk olsun olacak yanı,bu arada benım yazdıklarımı yürütecınde yapıyor yoksa hala ayakta duramıyoruz ama böylede halladıyor yanı,hızlanıp kaymakta en büyük zevkı,hepımız sayesınde spor yapıyoruzanacım bizde orta direğiz işte..öyle olmazsa çalışırmıydık..
şu bir gerçek ne kadar eve para giriyorsa o kadar da gidiyor.
biz eskiden çok güzel para biriktirirdik. artık biriktiremiyoruz. hepsi gidiyor..
baksan abir bebek arabası alacağım . 10 haftadır arıyorum ..
ama sonunda bir yerde 289 arabayı 240 buldum.
bugün eşm alacak.. tabii geçen seferki gibi geç kalmazsa
kardeşinin doğum günü sizinde tanışma yıldönümünüz kutlu olsun canım. nice yıllara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?