evet canım uyarlama yaptım..
saolun teyzoşlar..
anacım benim daha bir önceki çekiliş hediyesi gelmedi..
ben senin kocaya bir kafa atım .. odunum ya.. aklı başına gelir belki.
günaydın şekerlerr...
çok özledim sizi ama artık burdayım inşallah..
doğum gününü istemeyerek atladığım tüm kuzuların doğum günü kutlu olsun..
vee selenin alp demirin ve baranın da doğum günü kutlu olsunn....iyiki doğmuş kuzular...nice yıllara.
bu arada aysun hamile mi?? ben çok uzak kaldım..
kızlar doğum gününü hala kutlamayanlar için masaya bi önerim olucak..
patatesli civcivler ..biraz tipleri kaymış oraya gelene kadar ama çok şirinler
Eki Görüntüle 43016
doğum günü fotolarımızı daha ekleyemedim..1 rakamlarını tavandan misinayla saktıtmıştım..aralarınada yıldız koydum oda şık oluyo..bide bizim 1 yaş kurabiyelerimiz vardı..ee annesi yaptı oğluna tabi..
bu arada umutta aynen anlattığınız gibi..elinden bişey alınca gözyaşlarıyla ağlamaya başlıyo ama sabiha paktunanın tavsiyelerini uyguluyoyurm mesela o ağlarken biz babasıyla havadan sudan sohbet etmeye başlıyoruz bakıyo kendiyle ağlaması işe yaramamış hemen susuyo..
ve hala yürümüyoruz tembel oğluşum benim..1 ayı bulur heralde yürümesi..
canı isteyince koltuklara çıkıyo ama..
bu arada kızlar aşımızı hala olmadık bugün götürücem kıyamıyorum hiç napıcaz bilmiyorum anneannemizide götürücez ..ateş yapıyomu bu aşılar ??
ayy amma yazdım çok birikmiş..
orası öyle. biz şuan ev borcu ödeyip bir yandan da evin içini yapıtırıyoz. çok sıkıntıdayız. eşim , borç bitince bizde dilediğimiz gibi para harcayabilirmiyiz acaba diyo. bende hiç sanmıyom. o zamanda başka bi ihityaç buluruz merak etme diyorum. düşünün yani. biz çift maaşla ağlıyoz. sırf benim maaşımla geçinen arkadaşlar var.
günaydın şekerlerr...
çok özledim sizi ama artık burdayım inşallah..
doğum gününü istemeyerek atladığım tüm kuzuların doğum günü kutlu olsun..
vee selenin alp demirin ve baranın da doğum günü kutlu olsunn....iyiki doğmuş kuzular...nice yıllara.
bu arada aysun hamile mi?? ben çok uzak kaldım..
kızlar doğum gününü hala kutlamayanlar için masaya bi önerim olucak..
patatesli civcivler ..biraz tipleri kaymış oraya gelene kadar ama çok şirinler
Eki Görüntüle 43016
doğum günü fotolarımızı daha ekleyemedim..1 rakamlarını tavandan misinayla saktıtmıştım..aralarınada yıldız koydum oda şık oluyo..bide bizim 1 yaş kurabiyelerimiz vardı..ee annesi yaptı oğluna tabi..
bu arada umutta aynen anlattığınız gibi..elinden bişey alınca gözyaşlarıyla ağlamaya başlıyo ama sabiha paktunanın tavsiyelerini uyguluyoyurm mesela o ağlarken biz babasıyla havadan sudan sohbet etmeye başlıyoruz bakıyo kendiyle ağlaması işe yaramamış hemen susuyo..
ve hala yürümüyoruz tembel oğluşum benim..1 ayı bulur heralde yürümesi..
canı isteyince koltuklara çıkıyo ama..
bu arada kızlar aşımızı hala olmadık bugün götürücem kıyamıyorum hiç napıcaz bilmiyorum anneannemizide götürücez ..ateş yapıyomu bu aşılar ??
ayy amma yazdım çok birikmiş..
orası öyle. biz şuan ev borcu ödeyip bir yandan da evin içini yapıtırıyoz. çok sıkıntıdayız. eşim , borç bitince bizde dilediğimiz gibi para harcayabilirmiyiz acaba diyo. bende hiç sanmıyom. o zamanda başka bi ihityaç buluruz merak etme diyorum. düşünün yani. biz çift maaşla ağlıyoz. sırf benim maaşımla geçinen arkadaşlar var.
off ası derdıde bıttı yaptırdık geldık seloş ağlamadı ılk kez bende hayretler içinde kaldım bu duruma aman neyse bıttı ası derdıde
selen
baran ve alp demir doğum gününüz kutlu olsun kuzular...
sağlıklı güzel bi ömür sürün inşallah...
ohh ne güzel selende atlattı aşıyı
hiç mi ağlamadı seher ?
aferin ona
hoşbulduk cnmm..adresi veriyim:roflol:
hoş geldin gülşen. biz yaptırdık aşı çok yapmadı ateş. öncesinde ateş düşürücü vermiştik ayrıca.
valla halimize çok şükürler olsun. ne şartlarda geçinen insanlar var. allah yardımcıları olsun.
canım hoş geldin. yeniden sahalara dönüyormussun..
cicivlerin tariflerini ver bakalım..
şirvan sen sultanın aldığı pusetten mi alıcan?
bi de nerden bakıyosun pusetlere
demişsinya 240 a buldum diye
nerede buldun
hoşbulduk cnmm..
ateş yapmaması iyi aşının ama bi yerde aşıdan önce verilen ateş düşürücünün aşının etkisini azalttığını okumuştum
evet yeniden aranızdayım :))
civcivlerin tarifinde hiç bişi yok..haşlanmış patates ve birazcık z.yağ..ama bi gün önceden haşlarsan iyi tutuyo yoksa vıcık vıcık bişi oluyo..
görüldüğü üzere gözleri karanfil gagasıda havuç ..
seher 2 tanemi aşı yaptırdın
demirin tahlil sonuçları geldi
dr.unu aradm kanda biraz eksiklik varmış
yemeklerinde eti ve yeşil yaprıklıları çoğaltın dedi
üzüm pekmez yedirin dedi
mevsim alerjisi çıkmış bide inş. kışa bi daha çıkmaz çıkarsa
tedavi edicez dedi
seher 2 tanemi aşı yaptırdın
demirin tahlil sonuçları geldi
dr.unu aradm kanda biraz eksiklik varmış
yemeklerinde eti ve yeşil yaprıklıları çoğaltın dedi
üzüm pekmez yedirin dedi
mevsim alerjisi çıkmış bide inş. kışa bi daha çıkmaz çıkarsa
tedavi edicez dedi
ağlamadı zeynepcım
sırvan doktor koontrolu cumartesı ben asıyı sağlık ocağında yaptırıyorum
evet canım 2 ası bı bacaktan bı koldan vurdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?