2009 Nisan Anneleri

selam canlarım hasta sıpalara çok geçmiş olsun
şekerlerim fikrinize ihtiyacım var seneye çocuklarıma bakıcı tutmak istiyrum ama bunu bütcemize yük olmaması için ek bi iş yapmam lazım
fikrim kız çocuklara özel gün elbiseleri dikmek ama emin değilim varsa bana yardımcı olacak fikirleriniz memnun olurum

bende geldım,10 sayfam var,okıım geleyım bu sayfada gördüm şenay ek ış dıyorsun hemde dıkış süpersın sana dıyecek başka lafım yok allahım esırgesın,keşke elımden gelsede bende yapsam,bızımkı durmadan başka ış bakma ofıslenecez zaten otur yıne kendı ışının başında dıyor,bekle bekle yaşlandım ınankı çok sıkıldım bu adamı beklemekten,tövbe,tövbe,hem söylüyorum hem pışman oluyorum söyledığıme

valla harika fikir canım bence bu işi yap
az önce aşıdan geldik çok ağladı kuzum..ama ateşi olmadı çok şükürr
neyse ben kaçtım
kıyamam ya neyse geçmiş şükür 6 ay daha aşıları yok

eşin seni oyalıyor olabilirmiCADIARZU

hayır şirvan ilk kez bugün oldu
çapak değil ama egenin ki
sarı sıvı şekilde ve yoğun geliyor
diğer gözede bulaşır demişti dr.az önce ondan da geldi
birde alerjiden dolayı kaşınırmış gözü ege de hep eller gözde.
birde kırmızı şekildeler,şiştiler
göz damlamız var 2 tane 1 tanede alerji şurubu 10 gün mutlaka kullanıcakmışız.
ama bugünlerde tek tek öksürük,hapşuruk vardı(
dr.a söyledim baktı sorun yok dedi
korktuğum tekrarlanır mı?

valla harika fikir canım bence bu işi yap

kıyamam ya neyse geçmiş şükür 6 ay daha aşıları yok

eşin seni oyalıyor olabilirmiCADIARZU

allah ıyılığını versın emı ne güldüm valla oyalayacak halı yok ıflas ettık ya bız tamıre uğraşıyor yenı ış kurduk ama ankarada arada ıst gıdıp gelıyor ordada hala eskı ış var boş bırakmaya gelmez,ben ankaraya gıtmek ıstemıyorum kendı aılemın yanında kalmak ıstıyorum ama aklım onda aılesının yanında kalıyor,ordada olsam göremeyecm yüzünü çünkü süreklı koşturuyor toplantı,görüşme,toplantı,görüşme kuruluş aşaması zor,hıııı ama bu ara bana bıkkınlık geldı ya gerçekten tırıp yapıyorum gelme dıyecem yanı,çocuğu resmen doğru düzgün görmeden 1 yaşına gırdı,zaten ne kadar sevmışte olsam bu yorgunluk yıprattı benı ve halıyle bakış açım değıştı ılışkımızede,şımdı herşey kızım ıçın,gerısı yıne aynı evde oluncaya kadar askıda

Son düzenleme:
aysuncum geçmış olsun canım,alerjıkmış hı,hemen geçsın ınşallah
demırede geçmış olsun annesı üzülme bızım de aşağıda bıraz ama damla kullanıyoruz sabah 15 akşam 15,demır demır gıbıdır maşallah kapatır arayı

ben geldim ama kimseler yok egeyı yıkayacagım sonra eltıye yan taraf gececegim.....

yıkadıktan sonra egeyi uyuttcam
okey oynucaz komşularlaa kadınlar matinesi......

yegenım evde o bakacak egeye aglarsa hemen ararsın gelırım dedim dib dibe evlerımız....

gece gelırım sonra byeeeeeeee

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla

Selammm
Şenay dikişten anlıyorsan iyi fikir,ama dikiş de bildiğim kadarıyla çok emek istiyor,her yer kumaş iğne iplik dolacak,kızlarla naıl olur bilemedim?Onun yerine özel ders versen daha kolay olmaz mı canım?

Miray hiç yemiyor ya,ben de dedim,o gezerken ben vereyim bir taraftan,aa bir baktım çekmecelere doğru gitti,ben de bir taraftan mama verdim ,ağzını açtı 1,2.. ıçimden de anneme de söyleyeyim de o da böyle yedirsin diye geçiriyordum.Sonra ağzını açmamaya başladı,bir taraftan da bir alt çekmeceyi bir üst çekmeceyi açıp kapıyor.Ben de yanındayım,parmağını biraz sıkıştırır gibi oluyordu,ben de biraz engel olmadım buna,hani azcık sıkışırsa bir daha yapmaz diyerek.ışte olan oldu o an,çocuk parmağını 2 çekmece arasına sıkıştırdı,nasıl ağladı ama,baktım eklem yeri kan topladı,offf,çok suçlu hissediyorum kendimi,yaptırmasaydım olmayacaktı,ama o an ben orada olmasam belki de çok daha fena olacaktı.Offf,çok tehlikeli zamanlar yaaa,her an gözün üstünde olsa bile engel olamıyorsun:-((

Kızlar bu saaten sonra biberona alıştırmak bence doğru değil,sonra da onu da bıraktırmaya çalışacağız,hani en başından beri emen için demiyorum da,Sinem,sen alıştırmaya çalışmışsın ya,keşke bardakla alıştırsaydın,küçük çay bardağı ya da fincanla olabilir.Ya da Demir in yaptığı gibi kamışla belki.

Miray a gündüz vermesem hiç meme aramıyor sanki,ya da meme meme diye dolanmıyor,bana sırnaşmıyor,ama ben yatırdığım anda gözleri parlıyor ve sırıtıyor,ama gece kalktığında memeden başka sakinleşmiyor.Ama bazı gece hiç kalkmadığı da oluyor.Memeye bağlı mı değil mi,siz karar verin işte? )

ıstemem,yan cebime diyenlerden herhalde)

Sultancım,bizim şu sıra yapabileceğimiz en iyi şey,münkün olduğunca farklı nesne ve mekanla karşı karşıya getirmek,ve eline aldığı,gördüğü,gösterdiği her nesnenin adını ,rengini söylemek.bide mesela,diyelim kediyi tanıtacaksın.En başta kedi diye göstermek yerine,onunla ilgili uyduruk şarkı söylemek,sonra gel pisi pisi demek,pisi pisi işrati yapmak elle,sonra resimler göstermek.. falan,Sonra gerçek bir kedi gördüğünde o kendisi pisi pisi yapacaktır,ya da eliyle pisi pisi işareti yapacaktır,burada amaç,bağlantı kurmasını sağlamak.Pisiyle kedi arasında bağlantı kurması..Ay anlatabildim mi bilmiyorum örnekten???

Son düzenleme:
dr.dan geldik
egenin mevsimsel alerjisi olabilirmiş büyük ihtimal
gözü sürekli sarı sıvıdan oluyor
göz damlaları ve alerji şurubu verdi
geçmiş olsun cnm inş. heemen geçer
geçmiş olsun cnm hergün yeni birşey öğreniyorum şimdide mevsimsel alerji
Demir de de çıkmış ya sanırım bizde de çıkar beyaz tenlilerde daha çok
bu tip şeyler...
evet cnm beyaz tenlililerde daha çok oluyomuş dr.da öyle dedi

demire de geçmiş olsun
tşkler...
Ege ye de Demir e de geçmiş olsun..
tşkler...
az önce aşıdan geldik çok ağladı kuzum..ama ateşi olmadı çok şükürr
neyse ben kaçtım
inş. çıkmaz gece takip et cnm hediyenizi aldm bugün nolur kusura bakma yarın vericem kargoya

üzülmüyorum cnm değerlerimiz o kdrda yüksek değilmiş
yazın deniz güneş görünce atlatır
bide yiyecek takviyesiyle oldu bu iş :)

Allah sağlık versin çocuklarımıza

bu akşam demire yoğurtlu pilav verdm
maşallah yedi beni üzmedi

bu arada kociş yine gitti
ev bi sessizleşti
Allah onun eksikliiğini göstermesin

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
demirim, burcu_arda, Oakley+, ceyo16, Ayshe

şşş yabancı ses ver hihihihihi

iyi akşamlar kızlar egeye geçmiş olsun biran önce düzelsin .kayranında bugun eli çekmeceye sıkıştı bi ağladı kuzum hemen soğuk suya tuttum canım benim içim gitti. kızlar kayrada evden çok sıkılıyo artık sürekli değişiklik arıyo bide mutfakta sürekli paçalarımda hiç bişey yapamıyorum.yıkadım uyuttum kuzuyu

oohhhh mışıl mışıl uyusun kayracık
demrde sıkıştırıyo alıştı artık ağlamıyo
sadece çığlık atıyo gidiyorum kurtarmaya
elini çekince üff üff yapıyo ben üflüyodum :)))
sonra gülüyo yeniden sıkıştırıyo

amin burcucum amiiinnnnn
olsun en azından gelecek bnmki işe gitti en az 1 hafta yok (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…