valla harika fikir canım bence bu işi yapselam canlarım hasta sıpalara çok geçmiş olsun
şekerlerim fikrinize ihtiyacım var seneye çocuklarıma bakıcı tutmak istiyrum ama bunu bütcemize yük olmaması için ek bi iş yapmam lazım
fikrim kız çocuklara özel gün elbiseleri dikmek ama emin değilim varsa bana yardımcı olacak fikirleriniz memnun olurum
kıyamam ya neyse geçmiş şükür 6 ay daha aşıları yokaz önce aşıdan geldik çok ağladı kuzum..ama ateşi olmadı çok şükürr
neyse ben kaçtım
bende geldım,10 sayfam var,okıım geleyım bu sayfada gördüm şenay ek ış dıyorsun hemde dıkış süpersın sana dıyecek başka lafım yok allahım esırgesın,keşke elımden gelsede bende yapsam,bızımkı durmadan başka ış bakma ofıslenecez zaten otur yıne kendı ışının başında dıyor,bekle bekle yaşlandım ınankı çok sıkıldım bu adamı beklemekten,tövbe,tövbe,hem söylüyorum hem pışman oluyorum söyledığıme
Aysun - egede daha Önce varmıydı bu akıntı..
Benİm kuzenİmİn ÇouĞunda doĞumdan berİ var.
GÖz damalasının aktıĞı kısım mı ne tıkalıydı ..
Onunda Öyle gÖzÜ hep sarı Çapak gİbİ oluyordu..
O yÜzden sordum ..
valla harika fikir canım bence bu işi yap
kıyamam ya neyse geçmiş şükür 6 ay daha aşıları yok
eşin seni oyalıyor olabilirmiCADIARZU
geçmiş olsun cnm inş. heemen geçerdr.dan geldik
egenin mevsimsel alerjisi olabilirmiş büyük ihtimal
gözü sürekli sarı sıvıdan oluyor
göz damlaları ve alerji şurubu verdi
evet cnm beyaz tenlililerde daha çok oluyomuş dr.da öyle dedigeçmiş olsun cnm hergün yeni birşey öğreniyorum şimdide mevsimsel alerji
Demir de de çıkmış ya sanırım bizde de çıkar beyaz tenlilerde daha çok
bu tip şeyler...
tşkler...demire de geçmiş olsun
tşkler...Ege ye de Demir e de geçmiş olsun..
inş. çıkmaz gece takip et cnm hediyenizi aldm bugün nolur kusura bakma yarın vericem kargoyaaz önce aşıdan geldik çok ağladı kuzum..ama ateşi olmadı çok şükürr
neyse ben kaçtım
aysuncum geçmış olsun canım,alerjıkmış hı,hemen geçsın ınşallah
demırede geçmış olsun annesı üzülme bızım de aşağıda bıraz ama damla kullanıyoruz sabah 15 akşam 15,demır demır gıbıdır maşallah kapatır arayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?