Selammm
Şenay dikişten anlıyorsan iyi fikir,ama dikiş de bildiğim kadarıyla çok emek istiyor,her yer kumaş iğne iplik dolacak,kızlarla naıl olur bilemedim?Onun yerine özel ders versen daha kolay olmaz mı canım?
Miray hiç yemiyor ya,ben de dedim,o gezerken ben vereyim bir taraftan,aa bir baktım çekmecelere doğru gitti,ben de bir taraftan mama verdim ,ağzını açtı 1,2.. İçimden de anneme de söyleyeyim de o da böyle yedirsin diye geçiriyordum.Sonra ağzını açmamaya başladı,bir taraftan da bir alt çekmeceyi bir üst çekmeceyi açıp kapıyor.Ben de yanındayım,parmağını biraz sıkıştırır gibi oluyordu,ben de biraz engel olmadım buna,hani azcık sıkışırsa bir daha yapmaz diyerek.İşte olan oldu o an,çocuk parmağını 2 çekmece arasına sıkıştırdı,nasıl ağladı ama,baktım eklem yeri kan topladı,offf,çok suçlu hissediyorum kendimi,yaptırmasaydım olmayacaktı,ama o an ben orada olmasam belki de çok daha fena olacaktı.Offf,çok tehlikeli zamanlar yaaa,her an gözün üstünde olsa bile engel olamıyorsun:-((
işten çıkmak ne demek ek iş arıyomuş şenayım:)canım elinden geliyosa ne ala. biz küçükken annem dışarıya dikiş dikerdi.kaç kere iğne dolu mıknatısın üstüne basmıştım. mıknatısı ortalıkta bırakmazsan olur bu iş:)selam canlarım hasta sıpalara çok geçmiş olsun
şekerlerim fikrinize ihtiyacım var seneye çocuklarıma bakıcı tutmak istiyrum ama bunu bütcemize yük olmaması için ek bi iş yapmam lazım
fikrim kız çocuklara özel gün elbiseleri dikmek ama emin değilim varsa bana yardımcı olacak fikirleriniz memnun olurum
canım ya Allah size de kolaylık versin hayırlı işler versin inşallah.bravo eşine ve sana ayrıca.allah ıyılığını versın emı ne güldüm valla oyalayacak halı yok ıflas ettık ya bız tamıre uğraşıyor yenı ış kurduk ama ankarada arada ıst gıdıp gelıyor ordada hala eskı ış var boş bırakmaya gelmez,ben ankaraya gıtmek ıstemıyorum kendı aılemın yanında kalmak ıstıyorum ama aklım onda aılesının yanında kalıyor,ordada olsam göremeyecm yüzünü çünkü süreklı koşturuyor toplantı,görüşme,toplantı,görüşme kuruluş aşaması zor,hıııı ama bu ara bana bıkkınlık geldı ya gerçekten tırıp yapıyorum gelme dıyecem yanı,çocuğu resmen doğru düzgün görmeden 1 yaşına gırdı,zaten ne kadar sevmışte olsam bu yorgunluk yıprattı benı ve halıyle bakış açım değıştı ılışkımızede,şımdı herşey kızım ıçın,gerısı yıne aynı evde oluncaya kadar askıda
geçmiş olsun canım ya. selenin de geçen de olmuştu ama alerjik degil geçti damlayla bi daha olmadıhayır şirvan ilk kez bugün oldu
çapak değil ama egenin ki
sarı sıvı şekilde ve yoğun geliyor
diğer gözede bulaşır demişti dr.az önce ondan da geldi
birde alerjiden dolayı kaşınırmış gözü ege de hep eller gözde.
birde kırmızı şekildeler,şiştiler
göz damlamız var 2 tane 1 tanede alerji şurubu 10 gün mutlaka kullanıcakmışız.
ama bugünlerde tek tek öksürük,hapşuruk vardı(
dr.a söyledim baktı sorun yok dedi
korktuğum tekrarlanır mı?
Allah kavuştursun canım. aminbu arada kociş yine gitti
ev bi sessizleşti
Allah onun eksikliiğini göstermesin
geçmiş olsun canım size de.ah ah. selen de hep pacalarımda hiç bi iş yapamıyorum vallaiyi akşamlar kızlar egeye geçmiş olsun biran önce düzelsin .kayranında bugun eli çekmeceye sıkıştı bi ağladı kuzum hemen soğuk suya tuttum canım benim içim gitti. kızlar kayrada evden çok sıkılıyo artık sürekli değişiklik arıyo bide mutfakta sürekli paçalarımda hiç bişey yapamıyorum.yıkadım uyuttum kuzuyu
üzüldüm canım ya nasıl sıkıştı o kadar. sana da geçmiş olsun ayrıca. güneşten oluyo bazı insanlarda öyleBu seferki baya kötüydü bizimki,parmağı kan topladı.Aslında çok da hızlı çarpmadı,ben zaten elimi koymuştum arasına,ama oldu işte nasıl olduysa.
Bende şiddetli hapşırık var diyordum ya,burnumda kaşıntı falan..Dün Allerji testi yaptırdım,18 lik ya da 36 lık oluyomuş,18 lik polen,akar vs için.diğer 1 8lik de yiyeceklere karşıymış.18 liği yaptırdım,ama birşey çıkmadı,hiçbirşeye yokmuş.Ben zaten farkediyorum,kış ya da baharda güneş açtığında oluyorum ben.
Dr kaç yaşındaydı biliyor musunuzzzzzzzzzzzz
81 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bana arkadaşım oradan başka bir dr.u tavsiy etmişti,o çok yoğunmuş,ben de hemen olsun diye,bu dr.u kabul etmiştim,ama nerden bileyim 81 lik bir delikanlı olduğunu)Bir girdi içeri,sallana sallana yürüyor )Dedecim evinde otursana ne işi var burada diyecektim )
Bana ilk yıllarını başladı anlatmaya,ne zorluklar içinde çalıştıklarını,sonra yine konuya dönmeye çalışıyor,unutuyor nerde kaldığını falan..
Bugün arkadaşıma diyorum da,o dr. a sadece ilaç yazdırmak için randevu veriyorlarmış,ne demekse artık??
Neyse sonuçta testi yaptırdım,negatif çıktı,ama neden ben hapşırıyorum sürekli??
Bugün de başka bir arkadaşım diyor ki,aslında bana yapılan allerji testi uyduruk birşeymiş,asıl olanı,acı verici birşeymiş,senden kesi falan mı alıyorlamış ne,anlamadım valla?
Ama birşey vardı ki,benim beklediğim süre boyunca birsürü insan çocuk genç.. geldi allerjileri varmış.Aşı oluyorlamış sürekli,hatta aşı şişme yapıyormuş,herkesin kolunda buz kütlesi,başta korktum valla,neyse ki test can yakmıyordu.
geçmiş olsun. çok korkuyorum ben de araba yolculuklarından. yazın hep arabayla gidiyoruz tatile gözümü kırpmıyorum korkudan çok yorucu oluyo sanki ben kullanıyorum arabayı10 saat burcucum
yenikapıdan vapura bindik mudanyada indik 1.5 saat erken gidiyosun
eşim demr var diye fazla hız yapmadı
sağol elifcim
ay bide biz dönerken bi kamyonun altında kalıyoduk
Allah korusun
tam biz kamyonu sollarken o da önündekini sollamaya kalkıştı
çoookkk korktuumm bacaklarım titredi valla
ayy allah korumuş mügeee .ya biizde tatile arabayla gidelim diyoruz ama kayra durmaz diye korkuyorum yakın bi yer olsun istiyorum eşimde geceden çıkarız o uyuyoken diyo.ben daha önce bodruma gelmiştim ama uçakla torbada kalmıştık kız arkadaşlarımla bekarlık günlerinde aah ahh aklıma geldide her gece koop koop :) istanbula dönünce 2 gün uyumuştum:) bekarken ben gecelere akardım :)ardayla tanışınca duruldum valla
egede hep sıkıtıyor kıyamam gecmiş olsun...Selammm
Şenay dikişten anlıyorsan iyi fikir,ama dikiş de bildiğim kadarıyla çok emek istiyor,her yer kumaş iğne iplik dolacak,kızlarla naıl olur bilemedim?Onun yerine özel ders versen daha kolay olmaz mı canım?
Miray hiç yemiyor ya,ben de dedim,o gezerken ben vereyim bir taraftan,aa bir baktım çekmecelere doğru gitti,ben de bir taraftan mama verdim ,ağzını açtı 1,2.. İçimden de anneme de söyleyeyim de o da böyle yedirsin diye geçiriyordum.Sonra ağzını açmamaya başladı,bir taraftan da bir alt çekmeceyi bir üst çekmeceyi açıp kapıyor.Ben de yanındayım,parmağını biraz sıkıştırır gibi oluyordu,ben de biraz engel olmadım buna,hani azcık sıkışırsa bir daha yapmaz diyerek.İşte olan oldu o an,çocuk parmağını 2 çekmece arasına sıkıştırdı,nasıl ağladı ama,baktım eklem yeri kan topladı,offf,çok suçlu hissediyorum kendimi,yaptırmasaydım olmayacaktı,ama o an ben orada olmasam belki de çok daha fena olacaktı.Offf,çok tehlikeli zamanlar yaaa,her an gözün üstünde olsa bile engel olamıyorsun:-((
eheh istemem yan cebime koy .. evetKızlar bu saaten sonra biberona alıştırmak bence doğru değil,sonra da onu da bıraktırmaya çalışacağız,hani en başından beri emen için demiyorum da,Sinem,sen alıştırmaya çalışmışsın ya,keşke bardakla alıştırsaydın,küçük çay bardağı ya da fincanla olabilir.Ya da Demir in yaptığı gibi kamışla belki.
Miray a gündüz vermesem hiç meme aramıyor sanki,ya da meme meme diye dolanmıyor,bana sırnaşmıyor,ama ben yatırdığım anda gözleri parlıyor ve sırıtıyor,ama gece kalktığında memeden başka sakinleşmiyor.Ama bazı gece hiç kalkmadığı da oluyor.Memeye bağlı mı değil mi,siz karar verin işte?)
İstemem,yan cebime diyenlerden herhalde)
Sultancım,bizim şu sıra yapabileceğimiz en iyi şey,münkün olduğunca farklı nesne ve mekanla karşı karşıya getirmek,ve eline aldığı,gördüğü,gösterdiği her nesnenin adını ,rengini söylemek.bide mesela,diyelim kediyi tanıtacaksın.En başta kedi diye göstermek yerine,onunla ilgili uyduruk şarkı söylemek,sonra gel pisi pisi demek,pisi pisi işrati yapmak elle,sonra resimler göstermek.. falan,Sonra gerçek bir kedi gördüğünde o kendisi pisi pisi yapacaktır,ya da eliyle pisi pisi işareti yapacaktır,burada amaç,bağlantı kurmasını sağlamak.Pisiyle kedi arasında bağlantı kurması..Ay anlatabildim mi bilmiyorum örnekten???
amin cnmbu arada kociş yine gitti
ev bi sessizleşti
Allah onun eksikliiğini göstermesin
allah korusun gecmiş olsuniyi akşamlar kızlar egeye geçmiş olsun biran önce düzelsin .kayranında bugun eli çekmeceye sıkıştı bi ağladı kuzum hemen soğuk suya tuttum canım benim içim gitti. kızlar kayrada evden çok sıkılıyo artık sürekli değişiklik arıyo bide mutfakta sürekli paçalarımda hiç bişey yapamıyorum.yıkadım uyuttum kuzuyu
aamin aminnn inşallahhiyi akşamlar kızlar...
kuzumu uyuttum ama ağlayarak uyanınca gözlerini açamıyor. ılık suyla silince yumuşuyor öyle açıyor
bugün artık çokk yorulduğumu bir kez daha anladım.
hasta olsamda kendi acımı anlamadan yavrumla uğraşıyorum.oda bana muhtaç
artık bebekler hasta olmasın,iştahları iyi olsun,uykularda düzenli.........
yuhh siyah mümük heeeannemler geldiğinde bnm gelememe gibi bi şansım yoktu cnm
çünkü biz o zmn evli değildik
mutlu değildim daha önce
ama ist.a gittikten sonra bodrumun değerini daha iyi anladm
evet sosyal aktivitemiz çok fazla yok ama en azından daha serbestiz
orda hava kirliğinden demirin burnundan siyah mümük çıktı :)))
sor cnm önemli değil :)
bende hatırlıyorum onuuuuuuuuuuuAllaaa allaaaaa,kimindi o zaman o ya,Şirvan en son bizim diyordu da,o da hayır bizimki en son demişti???diye hatırlıyorummm??Bunamadıysam tabiii
eheheh sen türkçe ögretmenıydın elifffSınav sorusu hazırlamam gerekiyordu,ama akşamüstü arkadaşım geldi oğluyla,çocuğun ödevini yaptık.Şimdi de uykum geldi,yarınki sınav ertelenecek,çocuklar da sanıyor ki,onlar için erteliyorum,ben öğrenciyken öyle sanardım da,ne iyi öğretmen,sınavı erteliyor,çalışamadık diye düşünürdümmmm:-(((
selam kızlar
geçmişe hiç bakmadan bi selam vereyim dedim
selen 9.30 dan beri bi uyuyo bi ağlayarak uyanıyo şimdi yeniden yatırdım inşallah artık gece uykusuna geçer.
selen için geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkürler arkadaşlar. noldu anlamadım . gayet güzel yürüyodu. 10 gündür sürekli düşüp yaralanıyo. hafta sonu da burnunu ve alnını çarpıp yara yaptı. bugün de bi facia atlattık yatak odasında bazanın sivri köşesine suratı çarpıyodu nerdeyse Allah korudu içim gitti yine. nasıl düzelcek bilmiyorum.
Allah korusun hepsini kazadan beladan. çünkü öyle bi oluyo ki yanında o kadar kişiyiz hepimiz bakakalıyoruz o an.
hasta bebişlerimize de geçmiş olsun.bitmedi şu hastalıklar da bi türlü.
şenay işten mi ayrıldın sen
Bu seferki baya kötüydü bizimki,parmağı kan topladı.Aslında çok da hızlı çarpmadı,ben zaten elimi koymuştum arasına,ama oldu işte nasıl olduysa.
Bende şiddetli hapşırık var diyordum ya,burnumda kaşıntı falan..Dün Allerji testi yaptırdım,18 lik ya da 36 lık oluyomuş,18 lik polen,akar vs için.diğer 1 8lik de yiyeceklere karşıymış.18 liği yaptırdım,ama birşey çıkmadı,hiçbirşeye yokmuş.Ben zaten farkediyorum,kış ya da baharda güneş açtığında oluyorum ben.
Dr kaç yaşındaydı biliyor musunuzzzzzzzzzzzz
81 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bana arkadaşım oradan başka bir dr.u tavsiy etmişti,o çok yoğunmuş,ben de hemen olsun diye,bu dr.u kabul etmiştim,ama nerden bileyim 81 lik bir delikanlı olduğunu)Bir girdi içeri,sallana sallana yürüyor )Dedecim evinde otursana ne işi var burada diyecektim )
Bana ilk yıllarını başladı anlatmaya,ne zorluklar içinde çalıştıklarını,sonra yine konuya dönmeye çalışıyor,unutuyor nerde kaldığını falan..
Bugün arkadaşıma diyorum da,o dr. a sadece ilaç yazdırmak için randevu veriyorlarmış,ne demekse artık??
Neyse sonuçta testi yaptırdım,negatif çıktı,ama neden ben hapşırıyorum sürekli??
Bugün de başka bir arkadaşım diyor ki,aslında bana yapılan allerji testi uyduruk birşeymiş,asıl olanı,acı verici birşeymiş,senden kesi falan mı alıyorlamış ne,anlamadım valla?
Ama birşey vardı ki,benim beklediğim süre boyunca birsürü insan çocuk genç.. geldi allerjileri varmış.Aşı oluyorlamış sürekli,hatta aşı şişme yapıyormuş,herkesin kolunda buz kütlesi,başta korktum valla,neyse ki test can yakmıyordu.
oo bizdede hersferinde oluyo sıkıştırmalar. sıkışınca suratı değişiyo , anlıyom kuratıyom. sonra tekrar.Selammm
selam canlarım hasta sıpalara çok geçmiş olsun
şekerlerim fikrinize ihtiyacım var seneye çocuklarıma bakıcı tutmak istiyrum ama bunu bütcemize yük olmaması için ek bi iş yapmam lazım
fikrim kız çocuklara özel gün elbiseleri dikmek ama emin değilim varsa bana yardımcı olacak fikirleriniz memnun olurum
günaydın..
giremedim bi kaç gündür..teyzeleri kağan hasta olduu..hemde fena..gece 2 de acİle gittik..
2 gün üst üste pikniğe gidince hava çarpmış çok fena ateşlenioo..burnu akıyor..dün gece kotuk altından 39 çıktı..nasıl panik olduım..
öpüyorum herkesi..uykusuzluktan ölüyomm..dua edin teyzeleri..
geçmişi okuyamıyorum arkadaşlar.
hasta oldum burnum tıklı.
dünde dernekten arkadaşlar geldi.çok yoruldum
irfan çok deli yatmaya başladı yatağın içinde her türlü konumda uyuyor bende üzeri açılıyor diye sürekli uyanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?