2009 Nisan Anneleri

Allaaa allaaaaa,kimindi o zaman o ya,Şirvan en son bizim diyordu da,o da hayır bizimki en son demişti???diye hatırlıyorummm??Bunamadıysam tabiii

Aysun sen yanlış hatırlıyor olmayasın d.gününü Ege nin ahahahahahaaaaa

Sınav sorusu hazırlamam gerekiyordu,ama akşamüstü arkadaşım geldi oğluyla,çocuğun ödevini yaptık.Şimdi de uykum geldi,yarınki sınav ertelenecek,çocuklar da sanıyor ki,onlar için erteliyorum,ben öğrenciyken öyle sanardım da,ne iyi öğretmen,sınavı erteliyor,çalışamadık diye düşünürdümmmm:-(((

ya onuda düşündüm ama şimdi çalıştığım okul uzakta bi köy okulu ordan öğrenci olmaz oturduğum yerdede tanımıyorum pek kimseyi etrafımızda etüt merkezi dolu biraz yaş bi iş yani kararsızım bilemiyorum ama mutlaka bişeyler yapmalıyım

selam kızlar
geçmişe hiç bakmadan bi selam vereyim dedim
selen 9.30 dan beri bi uyuyo bi ağlayarak uyanıyo şimdi yeniden yatırdım inşallah artık gece uykusuna geçer.
selen için geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkürler arkadaşlar. noldu anlamadım . gayet güzel yürüyodu. 10 gündür sürekli düşüp yaralanıyo. hafta sonu da burnunu ve alnını çarpıp yara yaptı. bugün de bi facia atlattık yatak odasında bazanın sivri köşesine suratı çarpıyodu nerdeyse Allah korudu içim gitti yine. nasıl düzelcek bilmiyorum.
Allah korusun hepsini kazadan beladan. çünkü öyle bi oluyo ki yanında o kadar kişiyiz hepimiz bakakalıyoruz o an.
hasta bebişlerimize de geçmiş olsun.bitmedi şu hastalıklar da bi türlü.
şenay işten mi ayrıldın sen

işten çıkmak ne demek ek iş arıyomuş şenayım:)canım elinden geliyosa ne ala. biz küçükken annem dışarıya dikiş dikerdi.kaç kere iğne dolu mıknatısın üstüne basmıştım. mıknatısı ortalıkta bırakmazsan olur bu iş:)

canım ya Allah size de kolaylık versin hayırlı işler versin inşallah.bravo eşine ve sana ayrıca.

geçmiş olsun canım ya. selenin de geçen de olmuştu ama alerjik degil geçti damlayla bi daha olmadı

bu arada kociş yine gitti
ev bi sessizleşti
Allah onun eksikliiğini göstermesin
Allah kavuştursun canım. amin

geçmiş olsun canım size de.ah ah. selen de hep pacalarımda hiç bi iş yapamıyorum valla
üzüldüm canım ya nasıl sıkıştı o kadar. sana da geçmiş olsun ayrıca. güneşten oluyo bazı insanlarda öyle
geçmiş olsun. çok korkuyorum ben de araba yolculuklarından. yazın hep arabayla gidiyoruz tatile gözümü kırpmıyorum korkudan çok yorucu oluyo sanki ben kullanıyorum arabayı

canım biz geçen sene agustos ve ekimde gittik selenle muğlaya ve antalyaya. gece uyurken sorun olmadı da . antalyadan gündüz döndük zor oldu oyalamak. bu sene nasıl olcak ben de kara kara düşünüyorum. oto koltuğunda da oturmaz bizim ki. .ben yarı yolda bi yerde 1 gece konaklayıp ertesi gün devam etmeyi düşünüyorum. daha az yorucu olur belki

egede hep sıkıtıyor kıyamam gecmiş olsun...

eheh istemem yan cebime koy .. evet

biz egeye hav hav nerde dıyoruz bagcede biblo gibi buyuk taştan var hemen onlara bakıyor keileri gel pisi pisi diye cagırıyoruz oda hemen pisisi diyor...

bu arada kociş yine gitti
ev bi sessizleşti
Allah onun eksikliiğini göstermesin
amin cnm

allah korusun gecmiş olsun

aamin aminnn inşallahh

yuhh siyah mümük heee
biz negüzel temız havalar oturuyoruz şükürler olsun

Allaaa allaaaaa,kimindi o zaman o ya,Şirvan en son bizim diyordu da,o da hayır bizimki en son demişti???diye hatırlıyorummm??Bunamadıysam tabiii
bende hatırlıyorum onuuuuuuuuuuu

eheheh sen türkçe ögretmenıydın elifff

egeyiyıkadım 8deuyuması 9 buldu hemen gıttım eltıye yendik okeydeeee eltıyle ben eşdik kurrada öle cıktı
neyse yendik bi gün bizebörekler tatlılar pideler yapılcak bizde yıcek afıyetle

paşam misler gii oldu koca geldi 10da yegebım caldırdı ben sandım ege uyandı nasıl koştum geldim nefes nefese eltının kapıyı actım kapatmadım cıkarken o kadar hızlı geldim neyse koca yemek hazırladım ısıttım yedi ben dedim gidiıom tamam dedi şimdi geldim

kızlar izmide seri katili belki duymuşsunuzdur izmi korku içindeeee

balçova iki genç kadını kafasından sşlahla öldğürmüş....

bugunde narlıderede 1 travestiyi öldümüş sokaklara cıkmak yok artıkkkk

balcıva ve narlıdere arası 5 km falan bi yerde görülmüş ve kacırmışlar ellrındenmn allah kousunnnnnnn yaaa

herkese iyi geceler

bizde eltıyle izmire merkeze gıdecektık eşim diyorki sakın gitmeee

gitmem zaten ddimm korku sardı...

günaydın..

giremedim bi kaç gündür..teyzeleri kağan hasta olduu..hemde fena..gece 2 de acıle gittik..

2 gün üst üste pikniğe gidince hava çarpmış çok fena ateşlenioo..burnu akıyor..dün gece kotuk altından 39 çıktı..nasıl panik olduım..

öpüyorum herkesi..uykusuzluktan ölüyomm..dua edin teyzeleri..

geçmişi okuyamıyorum arkadaşlar.
hasta oldum burnum tıklı.
dünde dernekten arkadaşlar geldi.çok yoruldum

irfan çok deli yatmaya başladı yatağın içinde her türlü konumda uyuyor bende üzeri açılıyor diye sürekli uyanıyorum

günaydın kızlar. hava çok soğuk burda. yaz gelsin artıkkkkk

geçmiş olsun canım. nazardır belki. anne babanın nazarıda çok değiyo bebişlere

81 lik delikanlı heee :)))))))
bende de çıkmıştı alerji. buğday hububat felan. süğrekli aşı olman gerekiyo.ben hiç yaptırmadım. şimdi bahar dönemlerinde bi başlar bende yaz ortasına kadar. sürekli hapşurma. gözde sulanma. burun akıntısı.

oo bizdede hersferinde oluyo sıkıştırmalar. sıkışınca suratı değişiyo , anlıyom kuratıyom. sonra tekrar.

oralarda bakıcı fiyatları yüksektir. ne zor şu bakcıcı işi ya . allah yardımcın olsun. sen bunu anlatırken eski türk filmleri geldi aklıma. abla ve ya anne dikiş dikip çocuklarını okuturyaa.
sen ne öğretmenisin şenay. bi ara müdür yardımcılığın durumu vardı ne oldu o.

geçmiş olsun kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…