2009 Nisan Anneleri

Bu seferki baya kötüydü bizimki,parmağı kan topladı.Aslında çok da hızlı çarpmadı,ben zaten elimi koymuştum arasına,ama oldu işte nasıl olduysa.

Bende şiddetli hapşırık var diyordum ya,burnumda kaşıntı falan..Dün Allerji testi yaptırdım,18 lik ya da 36 lık oluyomuş,18 lik polen,akar vs için.diğer 1 8lik de yiyeceklere karşıymış.18 liği yaptırdım,ama birşey çıkmadı,hiçbirşeye yokmuş.Ben zaten farkediyorum,kış ya da baharda güneş açtığında oluyorum ben.
Dr kaç yaşındaydı biliyor musunuzzzzzzzzzzzz
81 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bana arkadaşım oradan başka bir dr.u tavsiy etmişti,o çok yoğunmuş,ben de hemen olsun diye,bu dr.u kabul etmiştim,ama nerden bileyim 81 lik bir delikanlı olduğunu)Bir girdi içeri,sallana sallana yürüyor)Dedecim evinde otursana ne işi var burada diyecektim)
Bana ilk yıllarını başladı anlatmaya,ne zorluklar içinde çalıştıklarını,sonra yine konuya dönmeye çalışıyor,unutuyor nerde kaldığını falan..

Bugün arkadaşıma diyorum da,o dr. a sadece ilaç yazdırmak için randevu veriyorlarmış,ne demekse artık??
Neyse sonuçta testi yaptırdım,negatif çıktı,ama neden ben hapşırıyorum sürekli??
Bugün de başka bir arkadaşım diyor ki,aslında bana yapılan allerji testi uyduruk birşeymiş,asıl olanı,acı verici birşeymiş,senden kesi falan mı alıyorlamış ne,anlamadım valla?

Ama birşey vardı ki,benim beklediğim süre boyunca birsürü insan çocuk genç.. geldi allerjileri varmış.Aşı oluyorlamış sürekli,hatta aşı şişme yapıyormuş,herkesin kolunda buz kütlesi,başta korktum valla,neyse ki test can yakmıyordu.

Benm kocacım da işte hala:-((Pazartesi Salı yoğun günü,muayyen günü hahahaa

elif miraya geçmiş olsun valla işin zor be müge ayrı olunca ama napıcaksın ekmek parası demirciğe süt parası dimi:) müge siz istan.dan bodruma kaç saate gittiniz geldiniz?

Müge siz ne zaman orada yaşamaya başladınız,Demir olmadan sen de eşinle gidiyor muydun ıst. a?

Sğol Burcucum.

10 saat burcucum
yenikapıdan vapura bindik mudanyada indik 1.5 saat erken gidiyosun
eşim demr var diye fazla hız yapmadı

sağol elifcim

ay bide biz dönerken bi kamyonun altında kalıyoduk
Allah korusun
tam biz kamyonu sollarken o da önündekini sollamaya kalkıştı
çoookkk korktuumm bacaklarım titredi valla

Müge siz ne zaman orada yaşamaya başladınız,Demir olmadan sen de eşinle gidiyor muydun İst. a?

Sğol Burcucum.

2002 de geldik
uzun hikaye ama ben özetliyim
biz eşimle ist.dan tanışıyoduk babam ist.u terketmek istiyodu
eşimde bunu duyunca yusuf yusuf attı
babamı kafaya aldı bodruma getirdi
ama babamın bizden haberi yok tabii
derken derken evimiz yapıldı önlü arkalı
sonra eşim babama söyledi evlenmek istediğimizi
derken evlendik
demirden önce çok sık gidip geliyoduk
ama şimdi zor oluyo bu gidişte iyi anladım

Müge çok sordum da,peki annenler gelseydi de,siz gelmeseydiniz,baban seni vermeyecek diye mi korktu eşin?Yani sen bu halinden pek memnun değil gibisin ya,ondan sordum,yani eşin senin ailen için gelmiş ya Turgutreise?

ayy allah korumuş mügeee .ya biizde tatile arabayla gidelim diyoruz ama kayra durmaz diye korkuyorum yakın bi yer olsun istiyorum eşimde geceden çıkarız o uyuyoken diyo.ben daha önce bodruma gelmiştim ama uçakla torbada kalmıştık kız arkadaşlarımla bekarlık günlerinde aah ahh aklıma geldide her gece koop koop :) istanbula dönünce 2 gün uyumuştum:) bekarken ben gecelere akardım :)ardayla tanışınca duruldum valla

annemler geldiğinde bnm gelememe gibi bi şansım yoktu cnm
çünkü biz o zmn evli değildik
mutlu değildim daha önce
ama ist.a gittikten sonra bodrumun değerini daha iyi anladm
evet sosyal aktivitemiz çok fazla yok ama en azından daha serbestiz
orda hava kirliğinden demirin burnundan siyah mümük çıktı :)))
sor cnm önemli değil :)

iyi akşamlar kızlar...
kuzumu uyuttum ama ağlayarak uyanınca gözlerini açamıyor. ılık suyla silince yumuşuyor öyle açıyor
bugün artık çokk yorulduğumu bir kez daha anladım.
hasta olsamda kendi acımı anlamadan yavrumla uğraşıyorum.oda bana muhtaç
artık bebekler hasta olmasın,iştahları iyi olsun,uykularda düzenli.........

öyle oluyo burcucum
demir oturup etrafı izledi sıkılınca oyaladık biraz
zaten 2-3 saati uyumakla geçiyo
eğer oto koltuğunda oturmayı seviyosa sorun olmaz bence
çok sıkılırsa durursunuz biraz hava alır

amin aysuncum amiinnnn
demirinde burnu tıklalı mevsim alerjisinden
bu alerjiler %60 sezeryan olan bebeklerde çıkıyomuş

evt müge egede tek tük öksürüp hapşuruyor
hasta olduk yine diye düşündüm ama dr.sorun yok dedi.
ya bu nedir nasıl birşeydir ya!!!
yani tekrarlama durumu söz konusu yine
off bir bu eksikti bizde tamam oldu artık
sizde alerji şurubu kullanıyor musunuz?

Aysun Ege nin dıoğumgünü kaçıydı,ben mi yanlış hatırlıyorum,onun en sondu diye hatırlıyorum d.günü.eğer Ege nin değildiyse,o sonuncu doğumgünü kimindi yaaa??

elıfcım gecmıs olsun canım mıraya ve sanna bendede gunese karsı var ne zaman sahıle cıksam hapsu hapsu esım dalga gecer
mugecım allah kavustursun
aysuncum dıleğine amın dıyorum duzelsın su hasta bebeklerımız bır an once

geçmiş olsun aysuncum yaa sen böle anlatınca acaba kayradadamı var oda hapşuruyo ara ara da öksürüyo birazda burnu tıkalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…