Bu seferki baya kötüydü bizimki,parmağı kan topladı.Aslında çok da hızlı çarpmadı,ben zaten elimi koymuştum arasına,ama oldu işte nasıl olduysa.
Bende şiddetli hapşırık var diyordum ya,burnumda kaşıntı falan..Dün Allerji testi yaptırdım,18 lik ya da 36 lık oluyomuş,18 lik polen,akar vs için.diğer 1 8lik de yiyeceklere karşıymış.18 liği yaptırdım,ama birşey çıkmadı,hiçbirşeye yokmuş.Ben zaten farkediyorum,kış ya da baharda güneş açtığında oluyorum ben.
Dr kaç yaşındaydı biliyor musunuzzzzzzzzzzzz
81 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bana arkadaşım oradan başka bir dr.u tavsiy etmişti,o çok yoğunmuş,ben de hemen olsun diye,bu dr.u kabul etmiştim,ama nerden bileyim 81 lik bir delikanlı olduğunu
)Bir girdi içeri,sallana sallana yürüyor
)Dedecim evinde otursana ne işi var burada diyecektim
)
Bana ilk yıllarını başladı anlatmaya,ne zorluklar içinde çalıştıklarını,sonra yine konuya dönmeye çalışıyor,unutuyor nerde kaldığını falan..
Bugün arkadaşıma diyorum da,o dr. a sadece ilaç yazdırmak için randevu veriyorlarmış,ne demekse artık??
Neyse sonuçta testi yaptırdım,negatif çıktı,ama neden ben hapşırıyorum sürekli??
Bugün de başka bir arkadaşım diyor ki,aslında bana yapılan allerji testi uyduruk birşeymiş,asıl olanı,acı verici birşeymiş,senden kesi falan mı alıyorlamış ne,anlamadım valla?
Ama birşey vardı ki,benim beklediğim süre boyunca birsürü insan çocuk genç.. geldi allerjileri varmış.Aşı oluyorlamış sürekli,hatta aşı şişme yapıyormuş,herkesin kolunda buz kütlesi,başta korktum valla,neyse ki test can yakmıyordu.