ya hayatım kansızlık öncedende vardı hala demir kullanmaya devam ediyoruz zeynebe zaten her yemekleri kıymalı köftede haftada bir mutlaka var ekstra dalak ve ciğerde veriyorum ama o kadar çok emiyoki galiba hepsi boşa gidiyoşenay knasızlık için bizim doktor kırmızı et yicek dedi.her yemeğine kıyme koyacaksın demişti.bii de köfte haftada en az 1 kere
sinem nabeeeeeeeeeer
çiçek reklamlardada görürüz artık :))
turkcelle felan çıkar celocanlar dan olsun
yakışır paşama..
hala resim göremedik(
pastacıyım dedin en çok sizin pastayı merak ettim
gülşencim dr.umuz bize 500 cc yi aşmasın dedi umut zaten 180 falan içiyo günlük..500 den fazlası kansızlık yapıyomuş bilgin olsunselamlar kızlar hasta olan tüm bebek ve annelere geçmiş olsun....500 cc içmeleri gerekn süt miktarı değil mi kızlar neden çok anlamadım....ben idile erken kalkarsa kahvaltı vermiyorum hemen ...yani 7 de kalkmışsa kahvaltı yok süt var sonra 10 da kahvaltı ediyor...sadece akşam verirsek 200 cc süt oluyor çünkü...idilde ortalama 500-600 cc tüketiyor..bazen 700 cc bile içiyor...
yerim onu...ben umutun favori dergisi o ...bayılıyo ordaki bebişlere..bu ayda cancana bakarız artık..kızlar selaaaam canla ben ALL FOR KİDS in mayıs sayısına çıktık:)
saçmalama cnm yaa nolucak acelesi yok..msj geldi bugün yrtiçi kargodan 2 gün içinde elinizde olucak diye..şimdiden tşk ederiz..geçmiş olsun cnm inş. heemen geçer
inş. çıkmaz gece takip et cnm hediyenizi aldm bugün nolur kusura bakma yarın vericem kargoya
bu akşam demire yoğurtlu pilav verdm
maşallah yedi beni üzmedi
allah kavuştursun cnmbu arada kociş yine gitti
ev bi sessizleşti
Allah onun eksikliiğini göstermesin
ok cnm saol yaa aklıma takılmıştı..olmuşuzdur o zaman biz..Pnömokok özel aşı değil Gülşen,Prevenar da yazıyor olabilir.
wooww ne güzelllkızlar selaaaam canla ben ALL FOR KİDS in mayıs sayısına çıktık:)
cok bu ya ege bunların yarısı anca yer... yemez bileee1 yaş bebek örnek beslenmesi
Kahvaltı (07.00-08.00)
1 yumurta (gün aşırı)
Ekmek, tereyağı, beyaz peynir, bal-pekmez veya reçel
1 bardak süt
Ara Öğün (Saat 10.00) 1 Bardak meyva suyu
Öğle Yemeği ( Saat 11.00-12.00)
Köfte (veya balık, tavuk, karaciğer)
Sebze (veya salata)
Patates (veya pilav, makarna)
1 Bardak süt veya yoğurt
Ara Öğün
Meyve
Akşam Yemeği (18.30-19.00)
Şehriye çorbası (veya makarna, pilav)
Yoğurt (veya süt, muhallebi)
afiyet olsun yarasın...Selammmmmmmm
Ay bir girdim,ilk mesajdan beri ne çok hasta varmış,herkese çok geçmiş olsun!
Bugün mantı yapmıştık annemle,Miray da birşey yemiyor ya şu sıra,onu da kucağıma aldım,baktık yiyor,ama çok komik oldu,o yerken ,bir bakmışız ki,annem de yavaş yavaş yemeye başlamış,hiiç sesimizi çıkarmıyoruz,sanki yemeyi bırakacakmış gibi)
maşallahhhh valla ohhhhhhhhhhhhhhoğluşla saat 2 de bir yattık saat 5 de kalktık iyi uyumuşuz karnımızı doyurduk yusufta şimdi laptopın ekranını parçalamaya çalışıyor....
of bende sinir olurummmYaaa,şu çorbalar hep taşmak zorunda mııııııı
İçinde kepçe var,kapağı yarım,ocak da yarım açık,yine de taştı yaaaaaaaaaaaaa
arıyorlarrrr beniiiBiz aşılarımızı hastanede dr. kontrolünde vurduruyoruz,ama aşı zamanı gelince Sağlık Ocağı arıyor bizi,soruyor,şu aşıyı yaptırdınız mı diye,boyu kilosu kaçti diye..Sizi aramıyorlar mı,aramıyorlarsa ,bir sorun neden aramıyorsunuz diye.
gecmiş olsun cnmmmm kıyamam baran paşayyaabiz dr. geldik. aşı olmadık . hastayken aşı yapamam dedi.
enfeksiyon olmuş. göğsü ırlıyor, kulakta enfeksiyondan akıntı olmuş.
antipiyotik verdi. 1 hafta sonra yeniden kontrole gidecez .
boyu - kilosu - neşesi iyi maşallah da..
çoçuk öksürüyor. çok kötü.
keşke pzartesi götürseydim o kadar önemsemedim... bugün daha çok artş öksürüğü
kısacası bizde hastalar kervanına katıldık.
bana vitamin falan hiç bir şey vermedi.
bilhassa sordum.
balık yağı- arı poleni- d-folr ne bilim vitamin işte dedim.
yok dedii. çoçuğun herşeyi gayet iyi..
sadece
ailede astım olduğundan onndan çekiniyor. olmazsa bir akciğer filmi çekeriz dedi. geçmezse....
aldık canm biz hayrolaaadidastan eşofman takımı alan varmı çoçuklara...
özellikle erkek anaları sizlere bu sorum...
heheheheheeŞirvan çok geçmiş olsun Paşaya.
Hayırdır Adidas tan eşofman mı göndercen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?