2009 Nisan Anneleri

aynen gülşen ya ben de hiç takip etmiyorum
ne yapılmış dozu ne kadar
doktorumuzda kontrol ediyo zaten her gidişimizde

oğluşla saat 2 de bir yattık saat 5 de kalktık iyi uyumuşuz karnımızı doyurduk yusufta şimdi laptopın ekranını parçalamaya çalışıyor....

Sağol Sevgicim,yaz geldi artık çocuk kaldı hırka bereyle,bir ara değiştireyim bari)

Ya Zeynep benim de aklım orada,ama habire aynı şeyin üstüne düşmüş olmayayım diye sormadım.Şirvan,bacım,sen de bu konuya açıklık getir lütfennn,kimdi senle o doğumgünü son bizimdi muhabbeti yapan?Ya da yok muydu öyle biri,ben mi uyduruyorum???

kızlar üşenmedim buldum ege nin kim olduğunu ) şirvan yok ya yerine bakim...

superer
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Sekreter
Yaşadığınız Yer: Ankara Giriş tarihi: Aug 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

ege 29 nisan

Arkadaşlarrr,
Kemik kaynatmıştım çorba için.ıçine yoğurt yumurtayla terbiye yapacaktım,ama öğlen bütün yoğurdu sarmısaklamışım,sarmısaklı yoğurt var,onla yapsam olur mu,nasıl olur kiiiiii??
Başka bir alternatif var mı ya da???

ay ünlümü oldunuz çiçek ne güzel.

ya kızlar haklısınız da ben doktor değiştirdim.gerçi aşı kayıtlı oluyomuş ama içime kurt düştü işte.
bi de bi arkadaş burda pnömokok 4 doza çıkarıldı dedi.biz 3 doz vurunduk doktorumuz da bişey demedi.

Yaaa,şu çorbalar hep taşmak zorunda mııııııı
ıçinde kepçe var,kapağı yarım,ocak da yarım açık,yine de taştı yaaaaaaaaaaaaa

oy maşallah yusufa esra.darısı bizim başımıza .ben artık uyku ne demek unuttum malesef.

esra maşallah yusufa nazar değicek nerde oyle uyku bızde
elif yap o yoğurtla bısey olmaz canım guzel olur hatta
bende ası kartımı takıp etmedım ama bu asıda bıze ekım 30 gel dedıler
cancanda meshur olmus ne guuzel
sultan az önce burdaysın sımdı yoksun canım kötu bısı yok ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…