2009 Nisan Anneleri

iyi akşamlar kızlar
geçmişe bakayım diyorum ama Kayra çok huysuz oldu hiç kendi oynamıyor sıkılıyor yürüt beni diyor memnuniyetsiz çok yoruyor beni bunları yazarken bile öücadele ediyorum dolaştırırken her şeyi ellemek istiyor olmazsa ağlıyor çok mu sinirli oldu yoksa normalmi çözemedim
sizin bebişleriniz nelerle oyalanıyor fikir olur belki iyi olur
hasta bebişlere geçmiş olsun

mine gülfem de çok hareketli.yürümüyo resmen koşuyo.bu da sürekli düşmesi demek.o koşuyo ben koşuyom.şu an babası ders çalışıyo o kalemleri alıp kaçıyo.oynadığı bi oyuncağı yok.çekmeceler kablolar tabak çanak ne varsa

ben smart trake alana kadar .. eşimin babası . gitmiş bisiklet almış....
şimdi getirdi. ama baran uyuyordu bindiremedi.. bırakıp gitti.
olacağı buydu zaten ..
istediğiniz bu muydu dedi. ben de o dedğildi. ama genede teşekkür ederiz. dedim.

amma patavatsız bir gelinim dimi...

şirvan geçmiş olsun baranımıza bebeklerde azıcık burun akıntısı ve öksürük olunca 1 gün sonra bronşit gibi oluyorlar yusufunda burnu akıyor bende 2 aydır yusuf hiç hasta olmadı demişti dilimi eşşek arısı soksun

dedemiz çok güzel bir ayakkabaı getirmiş yusufa tam istediğim gibi.......ama biraz büyük yapmış 23 numara ama yusufada 21 küçük geliyordu

yok şirvan patavatsızlık değil bence o sormuş sen de söylemişsin.gülem güle kullanın

Şirvan çok geçmiş olsun Paşaya.
Hayırdır Adidas tan eşofman mı göndercen)

erkek esofman demiştim ama..
sen kızını bize ver.. bak neler alıyorum ona ben....

canım benim barana eşofman takımı almam lazım acil tarafından ..
resmini çekip koysana sana zahmet...

ay baranın doğum günü de geçmiş.baran canım iyi ki doğdun.

önemli değil canım .. ...
doğum gnünde hasta ettik çoçuğu...

Hayırdır Şirvan eşofmanı neden sordun?
Güle güle kullansın Baran bisikletini,patavatsız değil de bulup da bunayan gelin, diyelim)

Şirvan Joker de Nike ın eşofman takımları var çok güzel,ille de Adidas mı istiyorsun?

yok şirvan patavatsızlık değil bence o sormuş sen de söylemişsin.gülem güle kullanın

Hayırdır Şirvan eşofmanı neden sordun?
Güle güle kullansın Baran bisikletini,patavatsız değil de bulup da bunayan gelin, diyelim)

amann ne düşünürse düşünsün banane yaa...
ben böyleyim işte..

şimdi .eşimin babası bisiklet aldı ya..
benimkiler ne alacak. altta kalmaması lazım ..
aklıma adidastan eşofman geldi. spor ayakkabısı ile birlikte..

çünkü benim kayınpeder havaatmasını seven biir tip sonradan görmede..
bizimkileri ezdiremem..

çok mu yanlış düşünüyorum acaba....

Jokerin sitesine bir baksana,orada vardı Nike.Blki Adidas ta vardır,dikkat etmemişim.

baran uyuduğu yerden öksürüyor..
ne yapcam ben şimdi..

tatilin acısı çıktı...
öksürükten uyanacak şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…