2009 Nisan Anneleri

Şirvan demiyorlar valla,kendileri 10-11-12 yaşlarında oldukları için yiyorlar hala.

bu pazarr anadolu lisesi sınavı varr..çalışamadıı zavallımm..ilköğretimden bıktıı..hepp evrakkk..ama sanmıyorum kazanamazz..çok zormuşş...

Aaa,Ayşe ne güzel.ınş kazanır.Ben girmedim bile,burada açık yok.
Anadolu Öğretmen de görev yaptım 2 sene,çok farklı ilköğretimden.
Eşin hangi sınıflara giriyor,bana yazılı sorularından gönderirsin dimiiiiiiii:-D

aynı yaa oda ilk yılında anadoluda öğrt görev almışş çok başkaydıı diooo..tadı damağında hala..ilköğretimde köreliomm dioo..müfredatı biliyosunnn..çok evrak işi oluyooo..burda açık varr ama iştee bekleyenii çokmuşş..baya bi yüksek almalıı ama çalışmadıı..

6-7-8 lere giriooo..gönderrim canım nii dimeekkk..çok kazıkkk hazırlıoo ama yaaa...bakıommda yapamadığım bi sürü şeyy çıkıooo..

Son düzenleme:
eşimde yarın bursaya gidiyor....

uyuz adam geçen hafta gitmedi.. hafta içinde gidecem dedi.. gene hafta sonu gidiyor..

geçen hafta gitseydi.. ne güzel bursa buluşmasında da olacaktım...
vallahi ben senden bir süpriz beklemiştim :)

beyazz şovaa bakimm barii..
iyiki söledin bende açtım ama daha başlamamış
beni eşimde yattı benim hiç uyuyasım yok

sultancım tik canımm

tik mi ?hee tşk mi yani :)

artık klavyeye basacak gücüm kalmadı şu kız yürüsede rahatlasam hep ayakta durmak gezmek istiyor eee daha beceremiyorki hep benim yanında olmama gerekiyor ona eğilmekten belim ağrıdı bide bir sinirli eğer oturtursam yada kucağıma alırsam beni ısırıyor sıka sıka offf offff

bu arada bebeği emeklemeyen anneler üzülmesin bende üzülüyordum ama bizimki olaya direk geçiş yaptı benim kızımda emeklemiyor o pozisyona koydummu bana saldırıyor
YA KIZLAR SıZıN BEBEKLERDEDE VARMI SıNıR BENıM KIZIM ÇOK SıNıRLı bişey istediği gibi olmasın yumruklarını sıkarak kendini kasıyor sürekli bağırıyor bi yere gidemiyorum onunla sürekli çığlık atıp bağırıyor birisi ay ne şirinsin dese ya elini kaldırıp bağırıyor ya yumruklarını sıkıp dönemsel bişeymi acaba sizdekilerdede varmııı

kerem de çok sinirli bişeyi elinden alayım hemen bağırıyor ayaklarını vuruyor yüzünü yoluyo işimiz var bunlarla

yok ya kağanda pek sinir yokk..

ama sanırım erken yürüycekk..emeklemekten nefret ediooo..ama yürümeye bayılıoo..sıralamayıda çok hızlandırdıı..

geçen gün bizim yatağın üzeine koydumm kendini kaydırarak indiiiii..yatağın kenaarına tutunduu..çokk şaşırdımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…