2009 Nisan Anneleri

susadımmm..ayaklarımda kağannn...off offf..kumandaaa..kağanın suyuu..emzikk..peçetee..yastıkk..battaniyee..laptopp..telefonnn.yanıma hepsini aldımmmm..kalkmayımm diee suyu unutmuşummmmm((

tam yürüyemiyor tabi daha ama her geçen gün adım sayısını arttırıyor ama paytak paytakkk:))
ama kızlar yürümesi felan bir yanada yürüyünce o suratındaki mutluluk başardım ifadesi her adımında dönüp bana bakıp gülmesi aferinleyince sevinçten el çırpması hiç bir şeye değişilmez o kadar tatlı oluyorkiiii

maşallah canımmm maşallahhh...küçük hanımın acelesi varr..bi an önce hayata atılmak istiooo..

dediğim gibi..kağan mutlaka biyerden tutmalıı..hiçbiyer bulamasaa saçında kulağından tutuyoo yaaa..yavrumm benimmm..

günaydın arkadaşlar
Allaha şükür gülfemin ateşi gece çok çıkmadı 37 buçuklardaydı.antibiyotiğe başalamadım.bugün de takip edecem inşallah yarına bişeyciğimiz kalmaz.

ayşe eşinin sınavı varmış.Allah yardımcısı olsun.ben de anadlu lisesi kadrosundayım.2sene önce sınava girmiştim ve ben de çalışamamıştım ama nasipte olunca oluyo işte.inşallah eşin de kazanır.anadolu liseinde çalışmak zor ama zevkli.

elif ben rondodon 3 -4 kere geçirdim valla toz gibi oldu ceviz gülfem şapur şupur yiyo maşallah.

gülfemime geçmiş oslun dileklerinde bulunan tüm ddostlarıma teşekkürler.

gülfem müsade etmiyo geçmişi tam okuyamıyorum parça parça aklımda kalanları yazıyorum.ben keçtım kimse de yok zati.görüşürüz.

ayy bi ben varım..
günaydın iyi haftasonları..

uyuyun bakalım siz..ben çalışayım

sultan saçlarını güle güle kullan facede tam net göremedim ama görmeme gerek yok zaten eminin fıstık gibi olmuşsundur.
zaten sanada banada yakışıyo röfle:))))))))))

günaydın kızlar saol denizcim eminim sanda yakışıyodur hehhe:))

yaw siizin bebekler uykuya geçişte zorlanıyo mu bu kerem çok mızmız oldu ya en ufak ses istemiyor
kucakta sallıyorum ayakta sallıyorum yatağında sallıyorum uyumuyo çocuk yaw ne yapçam ben

aynen sultan ya
bizimkide öle bi uykuya geçemiyor
dün çıldırttı beni valla kendime hakim olamadım bağırdım çok pişman oldum sonra.

günaydın................... dünyadan kopup gitmiştim ki hafta sonu kendime gelirim inş. hiç abartmıyorum artık gece uykusunu unuttuk...... ben evden çıkrken uyuyo bu cadı........ ve artık pilim bitiyo............ okulda 1er saatlik uykularla duruyo kaç gündür... ki öğleden sonraları esnemekten bişiy yapamıyom....

sultancım aman sessiz olun da bozmayın düzenini..... gülfemin nesi var okumadım kuyamıyom geçmiş olsun.... ben şimdi pın uyutayım......... 6da yattık 9 da uyandı.................

kızlar çiçek canın doğduğu anın videosunu yollamış.
çok duygulandımsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…