nasıl okumuşum yawwcnm nasıl okuudun cümleyi :)) eşim tatil bodrum a getirebilir dedim..sen seni buraya getirecek birini bul ben her zaman beklerim..ama sizde taaa turgutreis te oturuyonuz ya..insan merkez de falan otururneyse bir yerlerde de buluşabilirz hatta baharda daha süper olur şimdi soğuk di mi
zor cnm ama napalım para kazanıyo adamceyiz şimdiye kdr burdaydı elemanları yapıyodu büyük işler gelmeye başladı çok şüküraynen :içelim:
evde sigara mı içiyosunuz yoksaaalmaz:
senin işinde zor valla
kızlar çiçek canın doğduğu anın videosunu yollamış.
çok duygulandımsenağlama
aynı baran.. bizde bu dedelerine çekmiş diyorduk...bu arada bebeği emeklemeyen anneler üzülmesin bende üzülüyordum ama bizimki olaya direk geçiş yaptı benim kızımda emeklemiyor o pozisyona koydummu bana saldırıyor
YA KIZLAR SİZİN BEBEKLERDEDE VARMI SİNİR BENİM KIZIM ÇOK SİNİRLİ bişey istediği gibi olmasın yumruklarını sıkarak kendini kasıyor sürekli bağırıyor bi yere gidemiyorum onunla sürekli çığlık atıp bağırıyor birisi ay ne şirinsin dese ya elini kaldırıp bağırıyor ya yumruklarını sıkıp dönemsel bişeymi acaba sizdekilerdede varmııı
maşallah sıpaya..yok ya kağanda pek sinir yokk..
ama sanırım erken yürüycekk..emeklemekten nefret ediooo..ama yürümeye bayılıoo..sıralamayıda çok hızlandırdıı..
geçen gün bizim yatağın üzeine koydumm kendini kaydırarak indiiiii..yatağın kenaarına tutunduu..çokk şaşırdımmm..
aferimi hakediyor ama...tam yürüyemiyor tabi daha ama her geçen gün adım sayısını arttırıyor ama paytak paytakkk:))
ama kızlar yürümesi felan bir yanada yürüyünce o suratındaki mutluluk başardım ifadesi her adımında dönüp bana bakıp gülmesi aferinleyince sevinçten el çırpması hiç bir şeye değişilmez o kadar tatlı oluyorkiiii
ateşim düşmesine sevindim canım.. inş. bir daha çıkmazgünaydın arkadaşlar
Allaha şükür gülfemin ateşi gece çok çıkmadı 37 buçuklardaydı.antibiyotiğe başalamadım.bugün de takip edecem inşallah yarına bişeyciğimiz kalmaz.
bende ilk kez bugün denedim. pekmezin içine 2 çay kaşığı ceviz koydum..elif ben rondodon 3 -4 kere geçirdim valla toz gibi oldu ceviz gülfem şapur şupur yiyo maşallah.
geçmiş olsun canım....slm kızlar berbat bır haftaydı ya ev satıldı dedımya kızlar adam alıcam dedı 2 gun bızı bı guzel aldattı su anda cebne falan ulasılamıor cok sınırlerım bozuldu neyse dun ecem cok ateslendı gecehiç uyumadım su anda dustu cok sukur ama offf ya(((uykusuzum çok fena ecemde cok huysuz
nasıl ya şirvan yataktan halıyamı işemiş!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mailime atmış mügecim seninkinede gelmiştir belki.
yoksa atayımsana
bende bağırıyorum bazen gerçekten sinirlerime hakim olmam çok zoraynen sultan ya
bizimkide öle bi uykuya geçemiyor
dün çıldırttı beni valla kendime hakim olamadım bağırdım çok pişman oldum sonra.
evet gördüm cevapta yazdım zaten çiçeğekızlar çiçek canın doğduğu anın videosunu yollamış.
çok duygulandımsenağlama
heheh bamyası uzun heralde :))aferin onabiraz önce baranı yatağıma yatırdım altını açtım..
sonra odasından krem alım gelim dedim..
geldiğimde yer ıslaktı...
sıpa işemiş.. ama yatak kuru adam fiskiyeyi iyi kullanmış....
hadi ya ne sinir bozucu bir durumslm kızlar berbat bır haftaydı ya ev satıldı dedımya kızlar adam alıcam dedı 2 gun bızı bı guzel aldattı su anda cebne falan ulasılamıor cok sınırlerım bozuldu neyse dun ecem cok ateslendı gecehiç uyumadım su anda dustu cok sukur ama offf ya(((uykusuzum çok fena ecemde cok huysuz
geçmiş olsun denizela nın kakasını götürdük şimdi az bi parazit mi ne çıkmış ordakiler önemli değil demiş ama dr u arayıp sorcaz şimdi,bir de dün 2. grip aşısını oldu gece 38,5 oldu ateşi ama uzun sürmedi geçti hemen bi daha çıkmaz umarım,bi badiyle yattı sabaha kadar
aynen sultan bende deliriyordum hem uykum var diye mızmızmız hem alıyorum kucağıma beni itio sallama diye ,kendide uyumuyo ne istediğini bilmiyolar o an bnede şimdi uykusu gelince oyalıyorum uyku iyice kafasına vurunca alıyorum kucağıma 5 dk sallamama gerek kalmıyo :)) ee el mi yaban bey mi yaman hehehe..
gönderdiiimmmmhayırlısı tuğbacıım.....üzülme sakın daha hayırlı bir müşteri çıkar belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?