2009 Nisan Anneleri

gülercim istersen sor bir yusuf beye aşıları bize yaşında olmadan vurmuştu ikisi bir olmasın diye yaşında diğerini vurmuştu
kızlar jokerde macleren puset 250 ye şu cihiccoda 239 a düşmüş bakanlara duyurulurrr

dedemiz çok güzel bir ayakkabı yapmıştı yusufa ama ayağı çabuk büyüdü şimdi duruyor numarasını bilmiiyorum annemdeyim 21 ise baran a yolliyim

Hani arabaları var ya
Bu Puseti yazın rahat etsin diyemi alıyonuz......
Ben de arabayı değiştiriyim diyorum ama

ii geceler kızlar slm verip çıkıcm sınav sonucum açıklandı 8 dersin 5 güsel 3 kötü
önümde 1 ay var diger sınav için bana bol şans dileyin hepinizi öpüyorum kuzucuklarınızıda hepiniz aeo

kızlar saat tam 17-30 da yusuf bir ağlamaya başladı sanki eti kopuyr bana sarıldı öyle durdu dün ben dışardaydım yine aynı saatlerde öyle yapmış neden olmuştur kalp atışlarıda çok hızlıydı

bizde yusufa chicconun pusetini aldık çok rahat ve hafif herkese tavsiye ederim tkerlerini 360 derece dönmesi sürüş kolaylığı sağlıyor

maşallah bu saatte kızlar süpersınız,şenayı merak ettım dıye gırdım çıkacam bende hemen okyamadım geçmışı aradım şenayın msjlarından buldum yarın bellı olacakmış,temız çıkacak ınşallah sonuçlar,hasta olmasın kuzucuklarımız,şırvancım geçmış olsun canım,herkese ıyı geceler,kuzulara bool uykulu olanından:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…