2009 Nisan Anneleri

saol canım..

inş. kızçelerinde bişeyciği çıkmaz

şirvanım çok geçmiş olsun gitme işe otur sıpanın başında hasta olunca anne arıyolar
hediye için doğru düşünmüşsün ezdirme sizinkileri:))))))))))))

ohhhh dört küçük parça damak fıstıklı çikolatayı götürdüm aman yemesemde bişey farketmiyor bari yiyim dedim

ii gecelerr.

oyy şirvann baranıma çok çok geçmiş olsunn..yavrum kıyamam..kağanda aynı öyle teyzesi kütt kütt nasıl öksürüoo..ama çok şükür ateşi hala çıkmadııı..antibiyotik kullandım maalesef..2. gün de geçioo gibii.hemen başla canım çok yıpranmasın kuzucukk..

bu arada benimde sınav sonucum açıklandı..11 dersten 2 zayıfım var diğerlerii çok iii..yineee derss çalışıcammm..offff bitsinn şu okull..

30 mayıs finallerr..

10 temmuz kpsss..
offffffffffffffffffffffffffffffff...

valla ben çok dikkat ediom esraaa..çikolata yı pek sevmesdimm şimdii nasıl canım istediii..fena diyeteyimm((

daha sıpaa uyumadıı..milletin çocuğunda ilaç yan etki yapıp uyutoyoo benimkinide daha zıpır yapıyoo..şimdi babası uyutmaya çalışıyorr..

merhaba iyi gecelerr annemlerdeydim tüm gün annanem çok hasta 82 yaşında ve dr lar eve göndemişler yapılcak bişey yok diye çok üzüldüm yaşlılık ne zor bişey yaa baran hastalanmış geçmiş olsun kuzuya iileşin biran önce.şenay inşallah sizinde sonuçlar temiz çıkar.kayrada da hala burun akınısı devam inşallah ilerlemez bu arada yürümeyi iice ilerlette sıpa tutabilene aşkolsun.herkese tatlı rüyalar dilerimm.

iii geceler kızlar kimseler kalmamış barana geçmiş o9lsun hemencecik iyileşir inşallah yusufunda bişi yoktur denk gelmiştir annesi merak etme çiçeeekkkk dergilere çıktınız he yakışır valla ne diiim aklımda bu saatte bu kadar kaldı kızlar bizde bu gün aşı olduk ama bize dr 3 tane aşı yaptı su çiçeğinide yaptı şaşırdım bişeyde diyemedim neden sizinkiler daha sonra diyorda bize hepsini birden yaptı yanılmamıştır inşallah dr bütün gün koşturmacayla geçti bu saate kadar şimdi gidip yatiimde yarına enerji topplıyayım iii geceler tatlı rüyalarr

şirvanım çok geçmiş olsun gitme işe otur sıpanın başında hasta olunca anne arıyolar
hediye için doğru düşünmüşsün ezdirme sizinkileri:))))))))))))
şenay canım geçmiş olsun inşallah önmeli bişeyi yoktur
olsun cnm bak çalışmanın karşılığnı alıyosun tebrik ederim bu arada bence de devammmmaz kalmış yazın tatil yapar rahatlarsı

sütü yemeklerden sonra veriyorum kii.
yemekten önce değil..
birde evet ortalma 500 cc süt içmeleri gerekmiyor mu..

Bu grup yiyeceklerin içinde süt, yoğurt, peynir, çökelek, sütlü tatlılar yer alır. Bu grup yiyecekler kalsiyum ve fosfor yönünden zengindir. Kalsiyum ve fosfor, diş ve kemik gelişiminde önemli rol oynar. Çocuğun menüsünde bu grup yiyeceklerden günde ortalama 2,5 porsiyon yer almalıdır. Bunun için 2 su bardağı süt, 1 kibrit kutusu peynir verilir. Sütün yarısı değişik şekillerde verilebilir. Oyun çocuğunun günlük gereksinimi ortalama 400-500 ml (2 su
bardağı)’dir. Bu orandan fazla süt vermeye gerek yoktur. Yoksa kalsiyum diğer minerallerin vücuttaki emilimini olumsuz etkiler.
alıntıdır..

Günaydın....
Baranla Alp Demir'inde herşeyi aynı gidiyor geçmişler olsun antibiyotik ve diğer ilaçlar bize
çok iyi geldi şimdi daha iyi bizde ateş olduğundan erken götürmüştük
hırıltı vs yoktu dr başlangıç demişti boğaz ve kulağında hafif kızarıklık
yalnız ilk gün çok kötüydü hep kucağımdaydı, ikimizinde ilk hastalığı
allah bir daha göstermesin inş....

bugün eşimin doğum günü ama o denizli de ben burda..
meriç büyük olsa anneme bırakır atlar giderdim..
süpris yapardım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…