bizde yusufa chicconun pusetini aldık çok rahat ve hafif herkese tavsiye ederim tkerlerini 360 derece dönmesi sürüş kolaylığı sağlıyor
maşallah bu saatte kızlar süpersınız,şenayı merak ettım dıye gırdım çıkacam bende hemen okyamadım geçmışı aradım şenayın msjlarından buldum yarın bellı olacakmış,temız çıkacak ınşallah sonuçlar,hasta olmasın kuzucuklarımız,şırvancım geçmış olsun canım,herkese ıyı geceler,kuzulara bool uykulu olanından:Saruboceq:
şenay canım geçmiş olsun inşallah önmeli bişeyi yokturşirvanım çok geçmiş olsun gitme işe otur sıpanın başında hasta olunca anne arıyolar
hediye için doğru düşünmüşsün ezdirme sizinkileri:))))))))))))
olsun cnm bak çalışmanın karşılığnı alıyosun tebrik ederim bu arada bence de devammmmaz kalmış yazın tatil yapar rahatlarsıbu arada benimde sınav sonucum açıklandı..11 dersten 2 zayıfım var diğerlerii çok iii..yineee derss çalışıcammm..offff bitsinn şu okull..
30 mayıs finallerr..
10 temmuz kpsss..
offffffffffffffffffffffffffffffff...
merhaba iyi gecelerr annemlerdeydim tüm gün annanem çok hasta 82 yaşında ve dr lar eve göndemişler yapılcak bişey yok diye çok üzüldüm yaşlılık ne zor bişey yaabaran hastalanmış geçmiş olsun kuzuya iileşin biran önce.şenay inşallah sizinde sonuçlar temiz çıkar.kayrada da hala burun akınısı devam inşallah ilerlemez bu arada yürümeyi iice ilerlette sıpa tutabilene aşkolsun.herkese tatlı rüyalar dilerimm.[ cnm allah kolaylık versin annanen hastamıydıki neden yapılacak bişey yokmuş geçmiş olsun
bendeeefikreti izledinizmi off çok kötü oldum ben bile
aynennnn yaaaaaofff şu yapak dökümü tam bunalım ya ağla ağla bi hal oldum
sütü yemeklerden sonra veriyorum kii.
yemekten önce değil..
birde evet ortalma 500 cc süt içmeleri gerekmiyor mu..
ohh ne güzel mis gibi mantı
afiyet olsunn miraya..
inşallah önemli bişey çıkmz şenay..
3 litre süt çokk fazla zaten
benim yegenimde sütü çok seviyo
doktoru özellikle belirtmişti günde 1 litreyi geçmesin diye
fazlasıda bazı degerleri düşürüyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?