nice yıllara EsenCım allah bir daha ayırmasın birbirinizden.bugün eşimin doğum günü ama o denizli de ben burda..
meriç büyük olsa anneme bırakır atlar giderdim..
süpris yapardım ....
bugün eşimin doğum günü ama o denizli de ben burda..
süpris yapardım ....
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, sev_rey, yaSelin, resolve31, SEAASIA, DatluCadu
şirvan raporu aldı herhalde gitmedi....
benımde bademcıklerım felaket şişti yutkunamıyorum bugun doktora gıdecegım......
su içmek bile ölüm.......
ben de cesaret edemiyorum...esen ben cesaret edemiyorum deldirmeye oynar çekiştirir durur. toka bile tutmuyor kafasında
geçmiş olsun melekKonuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, sev_rey, yaSelin, resolve31, SEAASIA, DatluCadu
şirvan raporu aldı herhalde gitmedi....
benımde bademcıklerım felaket şişti yutkunamıyorum bugun doktora gıdecegım......
su içmek bile ölüm.......
sağol canım..Allah kavuştursun Nice yıllara...
Melek hemen baktır canım hasta olunca çocuk bakmak zor oluyor.Geçmiş olsun....
sağol canım.melek sana geçmiş olsun
esen sana da Allah kavuştursun eşinin doğum günü de kutlu olsun
dün doğum yapan arkadaşı görmeye gittik. yasoş kocaman olmuş ya. yanyana gelince inanamıyor insan.
ay arkadaşım da bir naz bir naz normal yaptı ama bin pişman. çok zormuş deyip duruyordu. bebeğe bile bakmamış hiç ilk doğduğunda. :)
bide hemşire kendisi. geçer unutursun diyorum. asıl doğumdan sonrası daha zor. bebeğe bakmak hele hastalandığında, doğurmak ne ki...
meriçin kulağını nezaman deldirsem acaba...
fikri olan var mı..
bugün eşimin doğum günü ama o denizli de ben burda..
süpris yapardım ....
bu arada benimde sınav sonucum açıklandı..11 dersten 2 zayıfım var diğerlerii çok iii..yineee derss çalışıcammm..offff bitsinn şu okull..
30 mayıs finallerr..
10 temmuz kpsss..
offffffffffffffffffffffffffffffff...
allah iylik afiyet versin canım.merhaba iyi gecelerr annemlerdeydim tüm gün annanem çok hasta 82 yaşında ve dr lar eve göndemişler yapılcak bişey yok diye çok üzüldüm yaşlılık ne zor bişey yaabaran hastalanmış geçmiş olsun kuzuya iileşin biran önce.şenay inşallah sizinde sonuçlar temiz çıkar.kayrada da hala burun akınısı devam inşallah ilerlemez bu arada yürümeyi iice ilerlette sıpa tutabilene aşkolsun.herkese tatlı rüyalar dilerimm.
evet geçen ay istinye parkta fotoğraf çekimi yapıolardı bizi de çekmek istediler birkaç soru sordular falan
bizimki canı sıkıldığında saçıı yoluyo mesela cesaret edemiyorum..geç bile kalmışsın canım 4 aylı fln deldirilir bizde sonra çocuk hiç zorlanmaz...........
doğum günü kutlu olsun eşinşn
sendemi aöflüsün. bende de durum aynı
allah iylik afiyet versin canım.
ben sizde bir ışık görmüştüm zati. başkalarıda farketmiş. bak sana diyom bunun arkası gelir. hazırlıklı ol çiçek
bu arada herkeze selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?