2009 Nisan Anneleri

hamile kalmadan önceki kiloma 3 kilo kaldı işte onun peşindeyim hala ((

Son düzenleme:
kızlar selam ya bişey sorcam benim geçen aydan beri sümüksü yapılı kanlı akıntım var acaba kötü bişey olabilr mi?

yüksek ihtimalle enfeksiyon kapmış olabilirsin çiçek yada rahim ağzında yara olabilir...benim kist varkende başıma geliyordu tez zamanda gidersen 1-2 ay içinde çözüm olur

çiçek bilemiyorum ama ben korkarım öyle şeylerden bi doktora görün bence

yüksek ihtimalle enfeksiyon kapmış olabilirsin çiçek yada rahim ağzında yara olabilir...benim kist varkende başıma geliyordu tez zamanda gidersen 1-2 ay içinde çözüm olur

ayyy korktum yaaa doktora gidiiim hiç sevmiom jinekolog püfffffffffffff

çiçekcim bı doktora gıtmeyı ıhmal etme canım
ozlemcım sızınde tahlıllerınız temız çıkmıs çok sevındım
mıraycıkta yemek yemeye baslamıs ne guzel
doğum dununden berı yatılı mısafırım var o yuzden sık gıremıyorum kısmetse pazar gıdıcekler sonra sık sık burada olurum

slm kızlar özlemcim gözn aydın cnm kocişin gelmiş
bnmki şimdi gitti
demir bütü oyuncaklarını dağıttı
gezdik geldik ama çok yoruldum çok sıcaktı 30 derece
acaba denizemi girseydik
kociş gelsin gelir gelmez gidicez denize

ananesi sanırım kötü gerçi tlf konuştular
sarımı görmeden gitmicem dedi ay yok artık dedim içimden
gitmesinde artık gelmesinde yani
gördüğünüde unutmuş Allah sağlık versin
hastaneye yatırmışlar yürüyemiyomuş
acaba felç mi geldi kadına yatalak olmasın yaaa valla çok zor

gecmıs olusun mugecım ssızede buarada allah kavustursun esın gene gıtmıs

müge geçmiş olsun.
çiçek bence de hemen doktora git.
özlem tahliller temiz çıkmış çok seviindim.gözümüz aydın.

enfeksiyonda kokulu yeşilimsi akıntı olur diye biliyorum.çiçek belki yara falan vardır

pazar günü annemi görmeye gidemeyecem,
netden çiçek sip.verdim inş.pazar günü vakitli elinde olur

bugün kayınvalidem ameliyat oldu.
omuzunda kas yırtılması vardı.
onun için oldu. ameliyat 3,5 saat sürmüş.
hala narkozun etkisinden çıkamamış.

3 hafta kolu askıda kalacakmış.
kadının şekeri de var. inş. hemecik iyileşir..

bugün oğulları ve kocası yanındaydı. gelinleri işe gitti.
akşam dedim ben kalım ona göre izin alım dedim.
kocam ben kalırım dedi..
şimdi tel .görüştüm. kardeşi gelmiş o kalacakmış akşam.

Merhaba!

Çiçek bir dr. a gitmekte fayda var,benim spiral var,habire lekelenme oluyor,benim de gitmem gerek ama,spirali kontrol için bile gitmedim,offfffffff

Özlemcim çok sevindim tahlillerin temiz çıkmasına.Bu arada söyleyeyim,senin yazılarından bile belli,ne kadar pozitif biri olduğun,çok relax mesajlar yazıyorsun,seviyorum seniiiiiiiiiiiiiiii

Ayyyy,bu gece kimi rüyamda gördüm,ıdiliiiiiiiiiiii Miray da artık gece 3-5 nöbetlerine başladı,ben zaten gece her kalktığımda Gülşen sen aklıma geliyordun,Gülşen hergün böyle diye,bugün de Miray kalkmıştı,3 te.Rüyamda da Miray la ıdil gece oynuyorlardı birbiriyleriyle,nasıl da keyifliydiler))

Şirvan bacım,kayınvalidene de çok geçmiş olsun,tez zamanda iyileşsin inşallah!

Teyzemin kızına Miray için duvar ve masa takvimi sipariş etmiştim,bugün teyzem getirdi,sabırsızlıkla onu bekliyordum,ama tam bir hüsran,çok kötü olmuş,hele masa takvimi,spiralli,minicik birşey.Resimler öyle,çok kötü çıkmış renkleri.Kayınvalideme postayla hediye yollarım ben her anneler gününde,bu sene takvimi de yollayacağım diye,bekletmiştim,ama yollasam mı yollamasam mı,arada kaldım,keşke beklemeseymişim,değmedi yani:-((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…