2009 Nisan Anneleri

bende giydiriyorumda gecenin bi yarısı çıkarıyo sıpa sıcak mı basıyo acaba diyorum
şimdide baktım çok terlemiş kaloriferide yakmıyorum saçları sırılsıklam olmuş

ver canım ne olcak nerden bilcek tek tek aldım dersin
cnm şirvanım öyle yani hava güzel olunca insanın canı evde durmak istemiyo

siz bebişleri yatırırken çorap giydiriyo musunuz?
evet giydiriyorum hatta bir patik bile giydiriyorum yavrucum burası bodrum değil:))

çiçekçim geçmiş olsun şimdiden umarım kötü bişey yoktur şirvan kayınvalidene geçmiş olsun Allah şifa versin

günaydın kızlar..
irfan diş çıkarıyor pek keyfi yok.
biraz ateşi vardı dün ama düştü.bgünde biraz öksüroyr gibi.
sz öksürük şurubu ne kullanıyorsunuz?

dün hıdrellezdi akşam dilekleri yazıp astınızmı gül dalına
ben yaptım arkadaşlarla toplandık yaptık
sabahta gelirken nehre attım:)allah kabul etsin artık

Günaydınlar....
Şirvan bence de ver annen alacağını alsın ikinizi ayırtetmeden aldım annemede aynısını
Bende giydiriyorum kalorifer yakmadım dün ama terliyor ince yorgan örtüyorum
bütün kış polar örttüm hastalandığından beri yorgan ama çok terliyor gece üstünü
değiştiriyorum 3,5 da....
Geçmiş olsun deniz biz daha öksürük şurubu kullanmadık hiç ama peditus kullanıyorlardı sanırım
birde ballı,limon ılık suda ver boğazlarına iyi gelir...

günaydın kızlar
herkezcikler iyidir inş. geçmişi okuyamayacağım.

ders çalışmak çokkk sıkıcı evde de hiç bakamıyom.

ben suedaya bazen çorap giydirmiyom.öye yatıyo.

okumayacam dedim ama gene dayanamadım. gerçek hayatta da böyle olsa ne güzel ya. sohbet yapılıyo bitiyo ama siz sonradan da ne konuşulmuş biliyosunuz :))))

bizim kızda babacı. baba diye ağlıyosenağlama

şirvan sanada kayınvalidenede geçmiş olsun. tez zamanda iyilişir inş. sende tabi

çiçek ve melek sizede geçmiş olsun. spriali işte bu yüzden istemiyom. bünyene uymazssa bi sürü sıkıntı, habire kontrol.

kızlar orjin krme varmış, duyan etrafında kullanan varmı. anneme ondan alcam .ama pahalı biraz. işe yaramıyosa o kadarcık şeye bi sürü para vemeyim.

annemn dizleri çok ağrıyo. biride kullanmış memnun kalmış annemde istedi.

günaydın herkese . artık kayranın bu sabah kahvaltılarından çook yoruldum.hiç bişey yemiyo herşeyi denedim napıcamı şaşırdım sinirlerim harap oluyo açıaçına geziyo

ya bugün bej rengi etek giydim, altınada evde çorap kalmamış, hepsi kaçmış., koyu renk bi çorap giydim. şu öğretmen çorapları gibi olanlardan ama desenli. ıyyy hiç yakışmadı. sırf bu yüzden çay almaya bile kalkamıyom. ayakkabımda vuruyo.

günaydın herkese . artık kayranın bu sabah kahvaltılarından çook yoruldum.hiç bişey yemiyo herşeyi denedim napıcamı şaşırdım sinirlerim harap oluyo açıaçına geziyo

günaydın canım. onlar yemeyincede insan yediğinden içtiğinden zevk almıyo. onlar doyunca benimde karnım doyuyo valla. oğlum anne bizmi karnımız doyunca sen nasıl doyuyon diyokafamçokkarıştı

kendi haline bırak burcu, iki kaşıkta yese kardır. ara ara veririsn artık
bzim kızda , komşu yediriyom diyo ama inş yiyodur.

elif senin için kabus olmalı canım benim....idil uyandırmıştır mirayıda garanti...:)) idilin uyuduğu anlar bilde gözümün teki açık zira hareketsiz biçimde max.5 dakika yatıyor sürekli dönüyor dönüyor mevlana misali...hatta park beşiği tutan demirleri bile tekmeleyerek yerinden çıkartıyor çoğu gece...bir bakıyorum gece yarısı bizim beşik v şeklinde:))mirayıda baştan çıkartır yakındakaydirigubbakcemile2

siz bebişleri yatırırken çorap giydiriyo musunuz?

ben 1 haftadır giydirmiyorum ama ayakları hiç soğuk olmuyor...

günaydın kızlar..
irfan diş çıkarıyor pek keyfi yok.
biraz ateşi vardı dün ama düştü.bgünde biraz öksüroyr gibi.
sz öksürük şurubu ne kullanıyorsunuz?

öksürük şurubu kullanmıyorum bal-limon kullanıyorum...pedit.....soğuk algınlığı için...

aslında bende düşünüyordum çorapsız ben çorapla yatmayı hiç sevmem...

dün bebiş görmeye gittik allahım nasıl minicik geldi gözüme,kucağıma aldım hafifcik
halbuki benim oğluşdan 600 gr da fazla doğmuş.....

günaydın kızlar dün elektrikler yoktu bakamadım hiç,nasılsınız ege bu ara çok huysuzlaştı saçmı başımı yoluyo valla,sinirlenince kafasını yere vuruyo napcam ben bu çocukla....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…