2009 Nisan Anneleri

şirvann tam üstüne yazmışımm savunmamaı tatlımm..

sınavımm varrrr..

zaten hava ısınınca gezmeydi tatildi pek giren olmuyoo..hava soğusun yinee dökülürlerrr...

hepp açığım benn şirvanım..ama sadece okuyomm..yazmaya kalksam 3 saat kalkamam burdannn..

selam... kayra uyuyo o uyuyoken çamaşırları astım evi sildim süpürdüm bide meyvesini hazırladım oğlumun hemen buraya girip bi bakıyım dedim benimki uyanır birazdan.ablam çağırdı ama gidesim pek yok onun evi çok düzenli e kayrada ortalığı dağıtıyo ablam olmasına rağmen çekiniyorum çook titizdir kendisi bakıcam artık

slm kızlar
şirvancım ne alakası var anlamadım
hava güzel kerem yürümüyor bütün gün evde sıkılıyor mecbur hep dışardayız
dün annemlerden geldim falan koşuşturmaca geçiyor
bizde çalışsak gireriz ama evde ıolunca olmuyo şirvanım

gözünüz aydın maşallah Allah analı babalı büyütsün..

ecenin tahlilleri temiz çıkmış gözün aydın özlemcim çok sevindim

bende aventle meyve suyu verdim bir kere ne yaptıysam çııkmadı leke oldu
şimdi bebedor ve nuk kullanıyorum cam biberon onlarda leke kalmıyor

evet selin işte sonuçta hep bilgisayar başındasın evde olunca
çocukla ilgilen dağınıklık topla falan filan şimdide çıkıcam kereme sebze meyve almaya çarşıya hem anneler günü için anneme hediye bakçam
siz ne aldınız hediye annelerinze?
bide meyveyi nasıl veriyorsunuz ya
camrende de rendelemeye kalksan akşam olur nasıl yapıyorsunuz

ben bazen suyunu sıkıyorum elma falan varsa. ama portakalı muzu çileği falan ısıra ısıra yiyor. seviyor çok şükür meyveyi. ben de daha hediye alamadım annelere

ben cam rendeyi bıraktım eline veriyorum öyle yiyor
malta eriği verdinizmi ben eline veriyorum çok seviyor
vermeyenler versin bence...

oy kollarım ağrımış dün akşam üstü annemle kısa mesefade bi yere gidelim dedik yasoşu kucağımda götürürüm dedim ama yorulmuşum kollarım ağrıyor şimdi 1 saate yakın kucağımda durmuş

o ne canım hiç duymadımm

özlem tahlilleriniz temiz çıkmış gözünüzaydın.sultana katılıyorum evde olunca iş hiç bitmiyo valla.canım keremde yürücek merak etme ve o zaman inan daha çok uğraşıcaksın potansiyel tehlike oluyolar heryere girip çıkıyolar pat küt düşüyolar allah esirgesin hepsini

aynen bende cekınıyorum ama malesef evdde tıkılamam

ben cam rendeyi bıraktım eline veriyorum öyle yiyor
malta eriği verdinizmi ben eline veriyorum çok seviyor
vermeyenler versin bence...
off erigi nasıl yıyor ege cekırdegını yemıyor sıpa biliyor atılcak.....

günde 3-4 tane erik yıyorrrr

o ne canım hiç duymadımm
boyoz kız boyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

özlem gözünüz aydın olsun ecenin tahliller temız cıkmış:...

kocanla hasretmi giderıyorsun........

bizde dışarı cıkıcaz dolaşıcaz azcık

inşallah yürüsünde o da oyalansn böyle yapçakı bişey bulamıyo çocuk
korkuyo ellerimi bırakmaya sallanıyo zaten tam sert basmıyo

kerem emekliyor muydu. emekleyince de sıkılmıyorlar yien heryere gidip karıştırabiliyorlar. bizimkide gösteriş için sadece yürüyor yoksa işini görmek için emeklemeyi tercih ediyor

yok be selin hiç emeklemedi dedik direkt yürücek ama hiiiç tam keyif adamı umrunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…