günaydın kızlar dün elektrikler yoktu bakamadım hiç,nasılsınız ege bu ara çok huysuzlaştı saçmı başımı yoluyo valla,sinirlenince kafasını yere vuruyo napcam ben bu çocukla....................
3 -4 gecedır gıydırmıyorumsiz bebişleri yatırırken çorap giydiriyo musunuz?
evet canım bende yapıp dıleklerımı gül dalına astım sabahımn 6sında 3-4 arkadaş deniz kenarına gidip attık....dün hıdrellezdi akşam dilekleri yazıp astınızmı gül dalına
ben yaptım arkadaşlarla toplandık yaptık
sabahta gelirken nehre attım:)allah kabul etsin artık
ay evet yaa bizde gecen hafta uma günü gittik ege 3,070 gr dogmuş bu 3,350 nasıl küçük a dedim be sanki egeye bakmadım bi tuhaf oldum... kucaklayınca...bizde gittik sevgi bizimki gerçekten küçüktü..2.900 doğmuş Allahım nasıl emzirilir neresinden tutulur bu dedim içimden bizimkiler okula gidecek çocuk gibi duruyor yanlarında...:)) sen hala oldun sanırım çok güzel bir duygudur hala olmak benim 5 yeğenim var hepside idilden önce olmuştu insan evladı gibi seviyor yeğenlerini...Allah hepsini bahtından güldürsün hep beraber büyüsünler ben çok yakınım çünkü kuzenlerimle...
egede tokat atıyor ay diyorum gülüyor sıpaaasueda da beni dövüyo ya. küt küt kafa atıyo bana. nereme denk gelirse . bazen sivilceme denk geliyo ne biçim zonkluyo.
günaydın
face şifremi çalmışlar(
az önce yeni şifre talep ettim offfff benim başıma gelir böyle aksilikler
gecmiş olsun kaynana kızzzzzz
..........
Çok geçmiş olsun. Umarım hemen tpoarlar kendini. Ameliyat sonrası da zor oluyor....
Çiçek senin kanaman da önemli bi şey değildir inşallah...
geçmiş olsun şirvan.
ver canım ne olcak nerden bilcek tek tek aldım dersin
cnm şirvanım öyle yani hava güzel olunca insanın canı evde durmak istemiyo
evet giydiriyorum hatta bir patik bile giydiriyorum yavrucum burası bodrum değil:))
çiçekçim geçmiş olsun şimdiden umarım kötü bişey yoktur şirvan kayınvalidene geçmiş olsun Allah şifa versin
okumayacam dedim ama gene dayanamadım. gerçek hayatta da böyle olsa ne güzel ya. sohbet yapılıyo bitiyo ama siz sonradan da ne konuşulmuş biliyosunuz :))))
bizim kızda babacı. baba diye ağlıyosenağlama
şirvan sanada kayınvalidenede geçmiş olsun. tez zamanda iyilişir inş. sende tabi
çiçek ve melek sizede geçmiş olsun. spriali işte bu yüzden istemiyom. bünyene uymazssa bi sürü sıkıntı, habire kontrol.
kızlar ben çorapla yatırıyorum çünkü ayakları hemen üşüyo buz gibi oluyo.aysun canım neyseki girebilmişsin face ne.şirvan hoşgeldin pek bişey yazılmadı sen gittiğinden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?