valla yelız bellı olmaz açık hava belkı daha ıyı gelır elıfe istahı acılır
valla aysecım bende 1.62 yım su an 57 yım ama kemıklerım çıktı dıyet yapmadığım halde vermeye devam edıyorum dıkkt et canım
kağan dışarda yemek yemeye bayılıyoo..onu çok düşünmüomdaa..bende uyku düzeni gidecek diye düşünüom..düzenimiz şöylee..
sabah 10 da kalkar..
13 de öğle uykusu yarım saat kadar..
4:30 da 1 saat kadar yine uyur..
10 da gece uykusuna yatar..,
sabah 6 da süt içmek için uyanır..,
zor bir kız benimki :) koymuş kurallarını kafasına göre asla taviz vermiyorrr
birisinin yanında emmez hem emmek ister hem tek kalalım ister pufff zor vallaaa bu emzirme
deniz burdasın..geçmiş olsun hayatımm.kağanda soğuk algınlığı olmuştu halada burnu akıyoo..özellikle ventolini mutlaka kullan yokda bronşite çevirir demişti..size verdimiii..
kızlar elifin pütür sorunu yok köfteyi balığı eti eliyle çok güzel yiyor pilav makarna felan ama yemek olarak kaşıkla verince tükürüyor o yüzden hep çorba içiyor bayadır deniyorum alışmıyor nasıl alıştırmalıyım
ayhh o sorun bizdede varr..herşeyi eline istiyorrr..ee heryerdede olmuyorr..rezilllikkk.dün gittik üst baş kalmadıı..patates kızarmasını eline aldıı yedii..(
assist şurup verdi bide bi tane daha ismini unuttum şimdi.
aradım uyuyormuş abartılcak bişey yok aslında ama haftasonu daha kötü olmasın diye götürelim dedik. annemde üşütmüşgeldimi üstüste geliyor benim işim çok zor ya!!