2009 Nisan Anneleri

Selammmmmm

Aysun gelecek misafirlerin çocuklarını hiç dert etme bence,Ege çok da zevkli vakit geçirecektir eminim,artık,çocuk gördüklerinde çok heyecanlanıyorlarBir de ben seni çok streli görüyorum çoğu yazında,az relax olmaya çalışsan.Erken rezervasyon için de son gün 3 Mayıs tı diye biliyorum,Ets ve Jolly de.
Biz Çeşmeden vazgeçtik,herkes çok soğuk suyu,havuza girebilirsiniz ancak dediler.

Dün kayınvalidem için üst almıştım,ona alırken de anneme de aldım,2 si farklıydı,annem kayınvalideminkini görünce onu beğendi,sonra onunkini de verdim,ama aklı öbüründe kaldı :-((Hem anneminki daha pahalı daha gösterişli birşeydi.

ben anneme sandalet aldım. kaynanama da banyo takımı aldım mıçarken beni hatırlasın die

anelleriniz kayınvalidelerınız güle güle kullansın................

maşallahhhhhhhhhhhhh
selam kızlar..
irfanı doktora götürdim öksürüyor demiştim ya.
önemli bişey yokmuş sığuk algınlığı şurup yazdı.eve bıraktım işe geldim.
gecmiş olsun.............
neyse ben çıkayımda yanlış anlaşılmasın ....
girsek bahane girmesek suç size ii sohpetler

aaaaaaaaaa kız şaka yaptık hayrolaaaaaaaa

bizde bugun youlduk geldik yollarda ege agladı dişlerden cok huzursuıuz ve yemek yemıyor kahvaltı 5-6 kaşık sadece emmek istıyor offffffffffffff

bende grip oluyorum herhalde bademcikler şişiyor saki daha yenı iyleşmiştim....

ben daha ne kayınvalideye ne anneme bişey almadım
gecen hafta pazar kayınvalideye dogum günü için

1 fincan takımı
1 bluz almıştım

ama şimdi ppazarda gidecegızzzz
ne alsam annemede ne alacagıma karar veremıyom

iyi gecleer

merhaba kızlar sizi çok özledim..
2 hafta oldu nerdeyse..ev tuttuk zor da olsa çok şükür içime sindi.. yarında eşyaları toplucaz annem ve babam da geldi yardıma..pazar da taşınıyoruz..
ela 1 haftadır hasta ev ararken hasta ettik çocuğu arabada terleyip sonra dışarı çıkmaktan..şimdi daha iyi artık..bu arada yürüyo artık sonunda :)
herkes iyidir umarım..eve yerleşelim ilk işim neti bağlatmak olucak :)

canımmmm benim seviyorum seniii zemuszemus
bende seniohaoldumsmile
Allah sıralı ölüm versin cnm düşünme öyle şeyler
sağol cnm
selam kızlar..
irfanı doktora götürdim öksürüyor demiştim ya.
önemli bişey yokmuş sığuk algınlığı şurup yazdı.eve bıraktım işe geldim.
tez zmnda iiyileşir inşallah
ben anneme sandalet aldım. kaynanama da banyo takımı aldım mıçarken beni hatırlasın die

:roflol::roflol::roflol:deliiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:

bugn çok yoruldum
anneme hediye aldım sıcakta dolaştık arkadaşla
iyi geldi eğlendik alışveriş yaptık
anneme şu iç içe geçen vazolar var ya onlardan aldm
yemek odasını değiştirdi otantik eşyalar istiyomuş
istediği bişydi bide ayakkabı aldım dolgu tapuk açık yazın giysin diye
kayınvalidem olmadığı için bişey almadım
oğluşumada denz şortu aldım

sonra eve geldik bu seferde annemle çıktık dışarıya yürüyüş yaptık demr yolda
yaptığım keklerden yedi çok mutlu oldum
geçen sene bişyden anlamayan bebişim bu sene keklerimden yiyo

bende seni özledim deniz yokluğun farkediliyor gözlerim elanın avatarını aradı vallahi
hayırlı olsun ela ya geçmişler olsun

müge okumadım yakınını vefat etmiş sanırım başınız sağolsun

ben yarın annemi çıkarcam çarşıya ne beğenirse onu alcam

kızlar bu da bizim ilk anneler günümüz olacak ben heyecanlıyım düşünsenize anladıklarında bize çiçek falan getirdiklerinine güzel bişey ya

bakalım eşler bişey almayı akıl edebileceklermi benimkinden hiç sanmıyorum

aay saol sultancım yaa valla büyük eksiklik oldu hayatımda siz yokken :)
eşim neti bağlatmayalım diye beni kızdırıp dalga geçiyo kk sız yaşayabilcek miyim diye..şakası bile kötü :)
sende saol mügecim çok yorulduk şimdiden herşey güzel olur umarım

sızı bugün sadece okuyabıldım,ece coşttu bugün bütün gün ağıt şeklındeydık tamamen dış huysuzluğu,hıçbırşey mutlu etmedı ve yenı uyudu,ılk defa süt ıçerken uyuması benı şaşırttı,annemde ınanamadı bence uykusuzluğa yenık düştü resmen
denızcım yenı evınız hayırlı uğurlu gelsın ınşallah ve Allah kolaylık versın canım
mügecım kaçırmışım senı başınız sağolsun,ölüm gençte yaşlıda olsa zor,duyulduğu yere sağlık olsun
gezın tozun anacım valla gezebılene helal olsun
herkese ıyı hafta sonları olsun,bende bırazdan yatarım,tatlı rüyalar görün ınşallah

ben bugun saçımı boyattım kendi rengime annemle kayınvalidemede linens ten nevresim takımı aldım güllü falan kaynanamınkini verdim çok beğendi :)))

denizcim sende hoş geldin yeni eviniz hayırlı olsun

sultişim biraz kızmış sanırım ama bende benimle alakalı olduğunu sanmıyorum arkidişlerim kerem evde hiç durmuyor kız bütün gün dışarıda ne yapsın işimiz her geçen gün zorlaşıyor yürüyünce hiç giremıycez herhalde:)))

gunaydınlar
denız gelmıs hosgelmıs ozledık senı ınsallah sorunsun yerleşirsin evıne denızcım elayada gecmıs olsun
mugede tuğbada halletmıs hdıye ıslerını gule hule kullansınlar
sultancım yurusun selen gıbı yapıcak ayakabısını gıyıp attı atıı elınden cekıcek bunlar ıyı gunler :)

günaydın kızlar saol sehercim ecem baya baya yürüme işini hızlandırdı dün bir kanepeden diğerine yürüdü sanıyorum sayılı günlerimiz kaldı bizimde inşallahh:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…