ben anneme sandalet aldım. kaynanama da banyo takımı aldım mıçarken beni hatırlasın die
Dün kayınvalidem için üst almıştım,ona alırken de anneme de aldım,2 si farklıydı,annem kayınvalideminkini görünce onu beğendi,sonra onunkini de verdim,ama aklı öbüründe kaldı :-((Hem anneminki daha pahalı daha gösterişli birşeydi.
ben anneme sandalet aldım. kaynanama da banyo takımı aldım mıçarken beni hatırlasın die
maşallahhhhhhhhhhhhhkağan dışarda yemek yemeye bayılıyoo..onu çok düşünmüomdaa..bende uyku düzeni gidecek diye düşünüom..düzenimiz şöylee..
sabah 10 da kalkar..
13 de öğle uykusu yarım saat kadar..
4:30 da 1 saat kadar yine uyur..
10 da gece uykusuna yatar..,
sabah 6 da süt içmek için uyanır..,
maşallah deyin teyzeleriiiii...:))
gecmiş olsun.............selam kızlar..
irfanı doktora götürdim öksürüyor demiştim ya.
önemli bişey yokmuş sığuk algınlığı şurup yazdı.eve bıraktım işe geldim.
neyse ben çıkayımda yanlış anlaşılmasın ....
girsek bahane girmesek suç size ii sohpetler
bende seniohaoldumsmilecanımmmm benim seviyorum seniii zemuszemus
Allah sıralı ölüm versin cnm düşünme öyle şeylergünaydınnnn..
mügeee çok üzüldümm yaa..harbiden çok gençmişş..ayyy allah korusunn..eşimin öldüğünü düşünemiom bilee..dünyamm karardıı yaa.(allah sabır versin...
tugbaaa hoşgeldinnn şükür kavuşturanaa...:)
sevgicim olay gelsinnn..bi an önce taşın yerleşte bitsİn telaşııı..
bizde 9:30 kalktıkkk..balkonn sıcacıkk..kağanın salıncağını da oraya koydukk..gelip geçenleri izliyooo..oyuncaklar filan heppp balkonda artık hiç kapamazzz..
sağol cnmselam kızlarr sabahın köründe kalktık ama anca girebildim.müge başınız saolsun allah geride kalanlara sabır versin.tuğba hoş geldin.ohh ecemide bırakmışsın keyif yap valla kayra benssiz hiç durmuyo yaa .kayra için geçmiş olsun diyen hekese çook teşekkür ederim kızlar allahtan iyi bugun 1 biberon sütünü içti uyuyo şimdi süt hiç içmeyen çocuk fena sardı süte allaha şükür ki :) yemek yemiyo bari onu içsin
tez zmnda iiyileşir inşallahselam kızlar..
irfanı doktora götürdim öksürüyor demiştim ya.
önemli bişey yokmuş sığuk algınlığı şurup yazdı.eve bıraktım işe geldim.
merhaba kızlar sizi çok özledim..
2 hafta oldu nerdeyse..ev tuttuk zor da olsa çok şükür içime sindi.. yarında eşyaları toplucaz annem ve babam da geldi yardıma..pazar da taşınıyoruz..
ela 1 haftadır hasta ev ararken hasta ettik çocuğu arabada terleyip sonra dışarı çıkmaktan..şimdi daha iyi artık..bu arada yürüyo artık sonunda :)
herkes iyidir umarım..eve yerleşelim ilk işim neti bağlatmak olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?