iyi akşamlar kızlar tümgün gezdik forum istanbuldaydık eve geldim ablam gelmiş kapıda bizi bekliyolardı sonra bi postada onla dışarı çıktık tabii şimdi kayra ateşlendiateş düşürücü verdim halide yok yoksa durmazdı bi dakka acaba rüzgardan falan mı etkilendi moralim bozuldu yaa.
Özlem gel sen Ankaraya belki senin hatrına harekete geçer burdakiler buluşuruz.
yok canım ya izin filan istemedim de avatarda minicik bi resim zaten o yüzden koydum..görse ne der bilmiomm vallaa..:))
aysuncum rezerve yaptırmadık canım..çünkü daha nereye gideceğimizi bizde bilmiyozz..sanırım doğaçlama gelişecek bizimkisii..
ama çocukla nasıl olacak kestiremiom..şimdiden güneşten koruyucu kremleri araştırıom kağan için..teni bembeyaz çok etkilenecek güneşten..
bide nasıl denize gireceğiz diye düşünüyoz..sanırım sırayla girecez birimiz sahilde çocukla ilgilenirken birimiz cupp denizz..off nasıl denizee giresimm varrrr..bunaldımmmm yaaaaaaaaaaaaa..
yeliz erken rezarvasyon indirimi var canım bu avantajı kullanmalıyız
birde istediğimiz tarihler dolmadan acele etmeli
bende ege için seçici davranıyorum
yoksa benim aklımda bir yer var çokta memnun olup tatilin keyfini çıkarttığım
ama antalya yerine izmir düşünüyoruz bu yaz
Selammmmmm
Aysun gelecek misafirlerin çocuklarını hiç dert etme bence,Ege çok da zevkli vakit geçirecektir eminim,artık,çocuk gördüklerinde çok heyecanlanıyorlarBir de ben seni çok streli görüyorum çoğu yazında,az relax olmaya çalışsan.Erken rezervasyon için de son gün 3 Mayıs tı diye biliyorum,Ets ve Jolly de.
Biz Çeşmeden vazgeçtik,herkes çok soğuk suyu,havuza girebilirsiniz ancak dediler.
merhaba kızlar sizi çok özledim..
2 hafta oldu nerdeyse..ev tuttuk zor da olsa çok şükür içime sindi.. yarında eşyaları toplucaz annem ve babam da geldi yardıma..pazar da taşınıyoruz..
ela 1 haftadır hasta ev ararken hasta ettik çocuğu arabada terleyip sonra dışarı çıkmaktan..şimdi daha iyi artık..bu arada yürüyo artık sonunda :)
herkes iyidir umarım..eve yerleşelim ilk işim neti bağlatmak olucak :)
günaydn kızlr
ay deliricem demr 3 gündür saat 6 da uyanıyo
neden böyle anlamadım akşamda 10 da yatıyo
uyku saatler,i uzayacağına kısalıyo
sizinkiler kaç saat uyuyo
inş. geçici bi süreçtr
keremn koltuğu hyırlı ollsdun
ecem yürüyomuş maşallahdemir kovalamaca oynuyo
şunu 10 dkl.da zor yazdm
baş sağlığı dilkleriniz için tşkler
herkesin anneler günü kutlu olsun
aırlısı olsun eviniz canım elaya gecmişler olsun........merhaba kızlar sizi çok özledim..
2 hafta oldu nerdeyse..ev tuttuk zor da olsa çok şükür içime sindi.. yarında eşyaları toplucaz annem ve babam da geldi yardıma..pazar da taşınıyoruz..
ela 1 haftadır hasta ev ararken hasta ettik çocuğu arabada terleyip sonra dışarı çıkmaktan..şimdi daha iyi artık..bu arada yürüyo artık sonunda :)
herkes iyidir umarım..eve yerleşelim ilk işim neti bağlatmak olucak :)
dün ege bana çiçek verdi oy kıyamam dedimbende seni özledim deniz yokluğun farkediliyor gözlerim elanın avatarını aradı vallahi
hayırlı olsun ela ya geçmişler olsun
müge okumadım yakınını vefat etmiş sanırım başınız sağolsun
ben yarın annemi çıkarcam çarşıya ne beğenirse onu alcam
kızlar bu da bizim ilk anneler günümüz olacak ben heyecanlıyım düşünsenize anladıklarında bize çiçek falan getirdiklerinine güzel bişey ya
bakalım eşler bişey almayı akıl edebileceklermi benimkinden hiç sanmıyorum
şaka yaptık zatiiiiiiiii:):):):)ben bugun saçımı boyattım kendi rengime annemle kayınvalidemede linens ten nevresim takımı aldım güllü falan kaynanamınkini verdim çok beğendi :)))
denizcim sende hoş geldin yeni eviniz hayırlı olsun
sultişim biraz kızmış sanırım ama bende benimle alakalı olduğunu sanmıyorum arkidişlerim kerem evde hiç durmuyor kız bütün gün dışarıda ne yapsın işimiz her geçen gün zorlaşıyor yürüyünce hiç giremıycez herhalde:)))
yakındır rüyannmaşallah ecemtoşa çok cesaretli zaten atıveriyo kendini:)kerem korkuyo elini ver diye çığlığı basıyo :)
bu gece rüyamda keremi gördüm salonda oturuyorum kapı açıldı kerem oşa koşa geldi anneee diye nasıl çığlık attım rüyamda çok heyecanlandım ne zaman rüyalarım gerçek olcak acaba:)
oh yaratsın bugun ne güzellll güle güle kullanın arba koltugunuzuuuuuuuugünaydın kızlar sabah keremi kahvaltısını ettirdim dün kayınpederim sabah keremi getirin demiş babasıyla birlikte yolladım kayınvalideme kereme babası oto kıoltuğu almış bu arada chicco proxima sanırım çok ii çok beğendim uyuyor bile onda çok rahat ediyor giderken bana by by yaptı yavrum büyüdüde annesiz gezmelere gidiyor:))
bende çarşıya çıkçam bugün annemle anneme hedye alcam eşim kayınvalideme güneş gözlüğü alacakmış ekstradan bende hediye almama gerek yok dimi
egede kedi iniyorr biz daha uyuyoruzz ama indikten soonra saclarımızı yoluyor uyanalım diye yada yüzünü yüzümüze yaklaştırıyor babaaaaaaa diyorrsorma sultancım ya sabah yataktan düştü sedatla benim aramdan sıyrılmış ikimizinde yüreği ağzına geldi eceme bir baktık tık yok maşallah çok cesaretli gerçektende
oyyy yerım ben keremşantiyi gerçekten oto koltuğu çok rahat güle güle kullansın şantimde tekrardan ohhh bugün analı kızlı gezin bakalım ee bir kahve içmeye uğrayın bari:)))
kolay gele kişisel temızlık ehehehehheehazır kerem yokken bende kişisel temizlik yapayım bari hehe
çiçek doktora gittimi acaba
birde elif emiyor benim işim daha zorrr çünkü gerçketen çok emiyorrr
tuğba geldi sultan geldi diyo şirvan ve melek te ondan dedim
tarlaya bakmam lazımdı açmışken burayda bakayım dedim yanlış anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?