2009 Nisan Anneleri

günaydın kızlar sabah keremi kahvaltısını ettirdim dün kayınpederim sabah keremi getirin demiş babasıyla birlikte yolladım kayınvalideme kereme babası oto kıoltuğu almış bu arada chicco proxima sanırım çok ii çok beğendim uyuyor bile onda çok rahat ediyor giderken bana by by yaptı yavrum büyüdüde annesiz gezmelere gidiyor:))

bende çarşıya çıkçam bugün annemle anneme hedye alcam eşim kayınvalideme güneş gözlüğü alacakmış ekstradan bende hediye almama gerek yok dimi

maşallah ecemtoşa çok cesaretli zaten atıveriyo kendini:)kerem korkuyo elini ver diye çığlığı basıyo :)

bu gece rüyamda keremi gördüm salonda oturuyorum kapı açıldı kerem oşa koşa geldi anneee diye nasıl çığlık attım rüyamda çok heyecanlandım ne zaman rüyalarım gerçek olcak acaba:)

sorma sultancım ya sabah yataktan düştü sedatla benim aramdan sıyrılmış ikimizinde yüreği ağzına geldi eceme bir baktık tık yok maşallah çok cesaretli gerçektende

oyyy yerım ben keremşantiyi gerçekten oto koltuğu çok rahat güle güle kullansın şantimde tekrardan ohhh bugün analı kızlı gezin bakalım ee bir kahve içmeye uğrayın bari:)))

yok cnm ne gerek var ha sen ha eşin ikiniz birlikte vermıycekmısınız sonuçta hediyeyi bence gerek yok cnm ..

saol tuğbişim
bakarız uğarırız ararm

bu arada facede farmvilleden bi istek yaptım göndersene hemen

ya ben henuz tarlama eklemdim ya hediyeleride alamıyorum uzun zamandan beri oynamadığım içinmi acaba?

günaydn kızlr
ay deliricem demr 3 gündür saat 6 da uyanıyo
neden böyle anlamadım akşamda 10 da yatıyo
uyku saatler,i uzayacağına kısalıyo
sizinkiler kaç saat uyuyo
inş. geçici bi süreçtr

keremn koltuğu hyırlı ollsdun
ecem yürüyomuş maşallahdemir kovalamaca oynuyo
şunu 10 dkl.da zor yazdm

baş sağlığı dilkleriniz için tşkler

herkesin anneler günü kutlu olsun

tamam sultiş şimdi oldu gelmiştir saol mügecim ama ben henüz yürüyor diyemıyorum ne zaman emeklemeyi bırakır o zaman diycem sanırım :)))

bu arada ben kaçırmışım sanırım başın saolsun cnm

hazır kerem yokken bende kişisel temizlik yapayım bari hehe
çiçek doktora gittimi acaba

merhaba bayanlar bugun c.tesi kimse girmez pek.müge kayra akşam 10 gibi yatar sabah 8 de kalkar.ama bi ara bizimde uyku düzenimiz bozulmuştu sonra düzeliyo merak etme.bu arada benim anneler günü hediyem geldii çook değişik bişey almış kocam ayakkabı(( pek sevinemedim çünkü benim kocam ayakkabıcı zatenn evde bi sürrü ayakkabım varrr:)) pierre cardinin imalatçısına yaptırmış son modalardan neyse saolsun genede.bu anneler gününde annem yok memlekette hala bizde kaynanmı alıcaz yeşilköye kahvaltıya götürücez.

Bizde gez gez araba sıcak klima açmadım ama azcık da olsa cam açtık durulmuyor. Yavrum sonunda üşüttü çok dikkat ettim ama oldu sabaha kadar uyumadı şimdi azcık kestiriyor.

Özlem gel sen Ankaraya belki senin hatrına harekete geçer burdakiler buluşuruz.

Bu Ankara buluşması hep lafta kalıyor İcraat yok Niye acaba.....

İzmirin suyu çok soğuk olur bebiş denize zor girer. Benden söylemesi.....
Cornelıa Dıamond Golf Resort Spa birazcık pahalı ama bebekle olunca özellikle seçtim.İstresen bir bak

Yerinde bir karar.......

Hah işte aynı şekide hasta ettik bizde ama gezmekten....
Geçmiş olsum Ela ya

Uyku süreleri uzmayacak kısalacak diye biliyorum.......
Senin de kutlu olsun.....

aırlısı olsun eviniz canım elaya gecmişler olsun........

dün ege bana çiçek verdi oy kıyamam dedim
bide ciçegi koklamayı biliyor sıpaaaaaaaa
evet ilk anneler günümüz....
bende benımkinden sanmam sultann hiç hemdeeeee
kaynanayada gözlük tamadır işteeee

şaka yaptık zatiiiiiiiii:):):):)
yakındır rüyann

oh yaratsın bugun ne güzellll güle güle kullanın arba koltugunuzuuuuuuuu

egede kedi iniyorr biz daha uyuyoruzz ama indikten soonra saclarımızı yoluyor uyanalım diye yada yüzünü yüzümüze yaklaştırıyor babaaaaaaa diyorr
ne güzel yaaaaaaaaa
hazır kerem yokken bende kişisel temizlik yapayım bari hehe
çiçek doktora gittimi acaba
kolay gele kişisel temızlık ehehehehhee

bende yemek koydum ocaga camaşırlarımı toplucam evdeyım bennnn ne anneme ne kayınvalideme bişey almadım yarın kocişle bakkarızzzz

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, sinehas, gulfemim

birde elif emiyor benim işim daha zorrr çünkü gerçketen çok emiyorrr

canım emen çocuk bi yere gittimmi zor gerçekten..meliste emerken kimse olmasın isterdi zorlanırdım.. son zamanlarda çok emiyordu dediğin gibi sonra pompayla sıktım sütmü yetmiyor acaba diye hakikaten süt azalmıştı ve çocuk açlıktan gece saat başı kalkıyordu. süt verdim rahatladım denemeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…