2009 Nisan Anneleri

olsun cnm iyi günlerde kullansın gülfemcik...

gülfem akşam kafasını sandalyenin kıyısına vurdu.morardı.çok ağladı bebeğim.yürüme işi gerçekten can yakıyo.aslında artık baya düzeltti yürümesini ama hala ufak tefek kazalar oluyor.
gecmiş olsun hepsi aynı canım ya

cok ii almış tugba valla..

kağanda çok çokkk hareketliii..ayy bi dakka durmaz mıı yokk..şimdiden yorgunluktan baygın gibiii uyuyooo..yavrum benim yaa..gece yatmadan ayaklarına masaj yapıyomm minicik ayaklarıı nasıll ağrırrr kıyamammmm..

ayy ben o pastayı da yerimm gülfemi deee.çokk güzellll..:)gerçi kıyamazdım heraldee yaaaa..

pastanız da çok güzelmiş.. gerçekten güler sen nie eklemedin face e doğumgünü fotolarını?

melek yazmayı unutmuşum ayakkabı ve çanta aldım birde balıkçıya götürdüm annemi

dün yemeğe çkımıştık yemeğin yanına garnitür olarak salçalı bulgur pilavı koymuşlardıı..kağan nasıl sevdii küçük bi kase kadar yedii..
dün çok sevdi diee bu akşama yaptımm maşallah kuzumaa nasıll yedii..tereyağlıı yaptımmm..

ayyyhh ben daha ne alacağıma bile karar vermedimm..yarın çıkıcaz bakalımm..

ayy ben o pastayı da yerimm gülfemi deee.çokk güzellll..:)gerçi kıyamazdım heraldee yaaaa..

opuyorumnanaktan

pastanız da çok güzelmiş.. gerçekten güler sen nie eklemedin face e doğumgünü fotolarını?

melek yazmayı unutmuşum ayakkabı ve çanta aldım birde balıkçıya götürdüm annemi

artık face çok uğrayamıyorum ki.tarla işini falanda bıraktım.

gülfem de bulgur pilavını çok seviyo

net çok yavaşmış..sayfalar zor açılıyomuşş..ben bu öğle gördüm burda..faceden bişeyler yazdım cevap vermedi..sanalda bile olsa burda arkadaşız..kırıldım doğrusu..

yarasın gülfemee...

bu arada bulgur bana dokunduu kağan nasıll bilemiomm..artık gece performansını sergilersee hiç şaşmammm..

sultan geçenlerde girmişti.evine yeni internet bağlanmış ama çok iyi değilmiş.haftaya düzelir demişti

iyi akşamlar herkeseee
gülercim pastanız çok güzelmişşş ama gülfemide ekleseydin onuda görmüş olurdukkk

banada öyle dedi de bi sorayım dedim

bu arada annem artık akşam çocuğa yemek ver diyor muhallebi verme diyor o artık küçük bebek değil falan öğlen yaptğımz yemeği fazla yapsak akşamada o yemeğe ekmek ufalayıp versek ağırmı gelir

güler..

haddim olmayarak bişey diycem..evde tv yi hiç mi açmıyorsunuz..bana göre tv açılmalı çünkü mutlaka tv ile karşılaşacak biyerlerde ve daha çok ilgisini çekecek..mesela ben sabah uyanınca tv yi açıyorum..doktoruma bakıom..kağan hiç bakmıyor..severek bakyığı 2 reklam varr fantanın yeni reklamı bide arçeliğin anneler ile ilgili reklamıı..onun haricinde kafasını bile çevirmiyo..

bence ağır gelmez sultan elif sadece 2 yada 3 öğün yediği için ben bir öğün etli yemek bir öğünde meyveli cevizli felan muh veriyorum herşeyden faydalansın diye birde bir doktor bir öğün yemek olması yeterli gerisi hep sütlü gıdalar olsun diyor

ben 3 aydır filan veriom sultan bizim yediğimiz yemeklerden öğlene de çorba içiyo..ama akşamda onu yerse bıkar gibime geliyor..değişik tadlar arıyorlar artık..

ayşecim bakması önemli değilki açık olması bile çocuğun çevreye algılarını zayıflatıyor

bu sabah krep yaptım..ama çok zor oldu ya..sanırım krep tavası lazım..bi tarafı pişti diğer tarafını çeviremediim..siz nasıl yapıyosunuzz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…