2009 Nisan Anneleri

sağol canım.ayak söz konusu olunca fiyatınız gözüm görmedi.

evet fiyatlar yüksek ama şimdiye kadar aldığımız herşey 3 ay kullanıldı
6 ay kullansa bin şükür :))
kız çocuğu güzelim süslü olacak masraflar yeni başladı devamıda var

ay evet ya .daha yolun başındayız di mi?

bu arada kızlar ben de kıyafete öyle çok para vermem.ama işte ayak sağlığı çok önemli.babası içe doğru basıyo.tedbir alayım dedim.

ben de çok paraa vermeyii sevmem..ama ayak sağlığııı çoookk önemliii onuu ihmall edememm..

eşimde çok futboll oynamışş azcıkkk çarpıkk bacak heheee:))

slm kızlar şimdi doktordan geldik ecemin kontrolu vardı 9600 kg olmuş bana çok zayıf geliyor ama doktor ii dedi suçiçeği aşısınıda oldu arabada uyudu yavrum çok ağladı ama ((

ahhh kıyamam...canları çok yanıyor yaa...kilosu hiç az değil..kağanda ecemle aynı kilodaa..şişman bi bebek olsun istemem zaten..sağlıklı olsun yeter..valla zıpır zıpır daha hareketli oluyolarrr..

su çiçeği aşısı 15.ayda yapılmıyo muu??ben 15. ayı bekliom daa..

geçmiş olsun eceme kilo almışmı tuğba

bizde o fiyatttan aldık ayakkabıları gülfem güle güle kullanın

küçük kadınlar hala oynuyo mu?tv den çok uzak kaldım.gülfem izlemesin diye hiç açmıyoz.ben internetten bi iki dizi takip ediyorum

maşallah eceme.
ayşe bizim doktor da 15. ayda çağırdı.
tuğba su çiçeği aşısı için kaç tl aldılar

ama doktor bile şaştı kaldı bu harekete çok ii bile dedi bu arada doktorumuzda hediye almış eceme oyuncak çok güzel

aa sende karra ver eskişehire gıdınce istanbul dıyordun otur oturdugun yerdee:):):)

toplanın huuu nerdesiniz sohpet edelim
geldik

senın keremşanti kayınvalidenlerdemi kalıcak geldimi?
annene ne aldın fikir olsun banada yaın alıcam bendeee

bu arada kızlar ben de kıyafete öyle çok para vermem.ama işte ayak sağlığı çok önemli.babası içe doğru basıyo.tedbir alayım dedim.
biz wenic..... aldık 27 tl ilk adım ayakkabısı indirimdeydi
slm kızlar şimdi doktordan geldik ecemin kontrolu vardı 9600 kg olmuş bana çok zayıf geliyor ama doktor ii dedi suçiçeği aşısınıda oldu arabada uyudu yavrum çok ağladı ama ((
kıymam eceme....hadi çiçek aşısını atlattınızzz

gülfem akşam kafasını sandalyenin kıyısına vurdu.morardı.çok ağladı bebeğim.yürüme işi gerçekten can yakıyo.aslında artık baya düzeltti yürümesini ama hala ufak tefek kazalar oluyor.

aslında melek en iysi indirimleri takip edip almak da haftaya kısa süreli bi tatilimizz var mecburen aldım.kışlık ayakkabısı da perlinadan aldım 56 tl vermiştim sezon sonu diye ama sezon olunca kuzu kuzu ödedim işte

yok melek ben çarşıya çıtım ordan kayınvalidemlere greçtim
yemek falan yedik döndük aman bırakırmıyım bi kere bırakçaz dediğimiz halde gecenin 12.30unda almaya gittim
sonra zaten size anlatmadım telde tartıştık ilk defa savundum kendimi çok şaşırdı
bugünde hiç aramadı nerdesin alan die akıllanmış demek
ee ne demişler döv gevuru dostun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…