gülercim bencede çok ama gerçekten beğendiğim bişyse vetakmışsam bende parasına bakmam alırım
anneninde dediği gibi az giyecek ama değecekse alınır üzülme cnm nolcak bi taneside pahallı olsun :))
güle güle giysin
evet fiyatlar yüksek ama şimdiye kadar aldığımız herşey 3 ay kullanıldı
6 ay kullansa bin şükür :))
kız çocuğu güzelim süslü olacak masraflar yeni başladı devamıda var
aa sende karra ver eskişehire gıdınce istanbul dıyordun otur oturdugun yerdee:):):)haftasonu herkes geziyor melek :))
bizde parka gittik geldik,o kadar uzun boylu gezemiyorum
aslında gidiyordumda bebek arabasının bi yeri tutukluk yapıyor kapanmıyo arabasız gitmek işime gelmiyo açıkçası
pusette eskişehirde
( eskişehiri özledimmmmmmmm
geldiktoplanın huuu nerdesiniz sohpet edelim
biz wenic..... aldık 27 tl ilk adım ayakkabısı indirimdeydibu arada kızlar ben de kıyafete öyle çok para vermem.ama işte ayak sağlığı çok önemli.babası içe doğru basıyo.tedbir alayım dedim.
kıymam eceme....hadi çiçek aşısını atlattınızzzslm kızlar şimdi doktordan geldik ecemin kontrolu vardı 9600 kg olmuş bana çok zayıf geliyor ama doktor ii dedi suçiçeği aşısınıda oldu arabada uyudu yavrum çok ağladı ama((
gülfem akşam kafasını sandalyenin kıyısına vurdu.morardı.çok ağladı bebeğim.yürüme işi gerçekten can yakıyo.aslında artık baya düzeltti yürümesini ama hala ufak tefek kazalar oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?