2009 Nisan Anneleri

ohh şenlenmiş burası.gülfem 915 de uyudu.yaklaşık 1 buçuk saatte 4 kez uyandı .ne güzel di mi(

yok be selin hiç emeklemedi dedik direkt yürücek ama hiiiç tam keyif adamı umrunda değil

sultan bizim demir de hiç emeklemeden yürüdü hatta önce koştu sonra emekledi şimdi yürüyo ama suç çocuğun değil benim
aslında bizimkide keyifçiydi annem sağolsun birgün aaa bu çocuk ayağının birini sanki çekemiyo dedi ben kontrol ettirmiş olmamıza rağmen telaşlandım biraz uğraşınca bir haftada yürüdü 11 aylık yürüdü ama çok düşüyor yani bence acele etme sonuçta kalça kontrolünü falan yaptırmıştın bırak kendini iyice hazırlasın öyle yürüsün yoksa bizimki gibi düşe kalka mahvolur doğal zamanını tamamlasın.keremşantinin keyfine dokunma annesiii

sultan dırek yemek ver canım ben 2 aydır verıyorum gecendede konu gecıstı demıstım
tuğbanında net yavasmıs bı hafta ıcınde duzelır dedı
annene aldıklarını gule gule kullansın
maşallah eceme zaayıf değil canım sonucta cok hareketlıler
gulercım masallah gulfeme ne tatlı cıkmıs
ayse bızımkıde bulgur pılavını sevıyo ama gaz yapıyo dıkkat et canım ben fazla veremıyorum selene

bu arada merhaba kızlar geçmişe bakıyım derken balıklama daldım
umarım herkesin keyfi yerindedir

tabi ki öyledir ama..ben mesela kağanı annemlere bırakıyorum..orda tv sürekli açık ben evde açmasam orda görsee çocuk tv ye kilitlenirr..saat 9 da çıyorum mesela..2 saat kadar açık kalıyor..biz balkonda filan vakit geçiriyoruz..tv yi önemsemediğimiz için o öyle içirde çalıişırken biz oğlumla başka işler yapıyoruz..eğer tv hep kapalı dursa ona gizemli gelecektir..

selende aynı ayse acık ama baktığı yok bı fanta reklamı bıde su 118 yoksa onu ılgılendırmıyo tv oyuncaklarıyla oynar yada sureklı dır dır kkonusmaya calışıyo bu sabah babası öğretmış almış elıne gasteyı dırdırdır konusuyo sankı okur gıbı

ayşecim bizdede elif uyanıkken tv açılmazzz sürekli beraberizzz hiç izlemedi desem yeridir elifi bende anneme bırakıyorum orda açık annem sıkılıyorum kapatamam diyor bişey diyemiyorum ama hiç bakmıyor ilgisini bile çekmiyorr

ya hamileyken ellerim ağrırdı..garip bi ağrıydı yine aynıı yaa..eklem yerleri felaket ağrıyor..bu ara diyet yapıom kalsiyum, mağnezyum eksiği mi var nedirr..

iyi akşamlar herkeseee
gülercim pastanız çok güzelmişşş ama gülfemide ekleseydin onuda görmüş olurdukkk

canım ya fotoğrafları başka bi arkadaşın makinesiyle çektik daha alamadık.bizimkinde çok az foto vardı.

yok canım ağır olmaz.ben artık ne yersek onu veriyorum.tabi arada sırada muhallebi de yapıyorum.

estağfirullah canım.ama çocuğun tv ye maruz kalması sadece izlemesiyle olmuyo.sesle de çocuğun bilinç.altına bi sürü mesaj gidiyo.zaten çocukların duyuları bizimkilerden daha hassas yoğun bu durumda çok az tv ye maruz kaldığında bile çok etkileniyolar.

sağol sehercim.

bu arada merhaba kızlar geçmişe bakıyım derken balıklama daldım
umarım herkesin keyfi yerindedir

merhaba dilek.

bu sabah krep yaptım..ama çok zor oldu ya..sanırım krep tavası lazım..bi tarafı pişti diğer tarafını çeviremediim..siz nasıl yapıyosunuzz??
ben çeviriyorum tahta spatulayla teflon tavada yapıyosun diimi
çok mu kalın yapıyorsun acaba

kalça ultrasonu çektirmedik sanki sol bacağını sürüyor kaldımıyor ben yürütürken parmak uçlarında ve çok korkuyor düşçek die bi kaç tecrübesi varda düşmeyle:))bu arada hoşgeldin:))

bende babay tv seyrettiyorum keremi baylıyor onlarla konuşuyor tepki veriyor aşırıya kaçmamak şartıyla tv izlemsi serbst

yemek soruma cvp veren arkadaşlarıma teşekkürler
normal sıvıyağlı salçalı tuzlu dimi

allah mutluluğunuzu bozmasın canımmm gülfemede maşaallah çok güzel olmuşşş
masada harika gözüküyıorrr

sultan ben tuzu çok az koyuyorum.mevsimi olduğu için salça yerine domates kullanıyorum.baharat olarak kimyon kullanıyorum sadece

akşamları yemek veren arkadaşlar mesela baklagil felan pişirdiniz nasıl yiyorlar onu nohutu felan bütün yiyorlarmı yada onun gibi iri taneli yemekelri elif tek tek eliyle yerse yiyor ama kaşıkla verince tükürüyorrr

elifff normal yemek formunda yemiyor direk diliyle dışarı çıkarıyorrr ama eline ceviz alıp yiyebiliyor acaba yemeği niye öyle yemiyorrr bu yüzden öğlenleri sadece çorba veriyorum

yeliz bizim henüz 4 dişimiz ar.onlarda çok ufak.ben büyük parçaları çatalla ezip veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…