yok be selin hiç emeklemedi dedik direkt yürücek ama hiiiç tam keyif adamı umrunda değil
iyi akşamlar herkeseee
gülercim pastanız çok güzelmişşş ama gülfemide ekleseydin onuda görmüş olurdukkk
banada öyle dedi de bi sorayım dedim
bu arada annem artık akşam çocuğa yemek ver diyor muhallebi verme diyor o artık küçük bebek değil falan öğlen yaptğımz yemeği fazla yapsak akşamada o yemeğe ekmek ufalayıp versek ağırmı gelir
güler..
haddim olmayarak bişey diycem..evde tv yi hiç mi açmıyorsunuz..bana göre tv açılmalı çünkü mutlaka tv ile karşılaşacak biyerlerde ve daha çok ilgisini çekecek..mesela ben sabah uyanınca tv yi açıyorum..doktoruma bakıom..kağan hiç bakmıyor..severek bakyığı 2 reklam varr fantanın yeni reklamı bide arçeliğin anneler ile ilgili reklamıı..onun haricinde kafasını bile çevirmiyo..
sultan dırek yemek ver canım ben 2 aydır verıyorum gecendede konu gecıstı demıstım
tuğbanında net yavasmıs bı hafta ıcınde duzelır dedı
annene aldıklarını gule gule kullansın
maşallah eceme zaayıf değil canım sonucta cok hareketlıler
gulercım masallah gulfeme ne tatlı cıkmıs
ayse bızımkıde bulgur pılavını sevıyo ama gaz yapıyo dıkkat et canım ben fazla veremıyorum selene
bu arada merhaba kızlar geçmişe bakıyım derken balıklama daldım
umarım herkesin keyfi yerindedir
ben çeviriyorum tahta spatulayla teflon tavada yapıyosun diimibu sabah krep yaptım..ama çok zor oldu ya..sanırım krep tavası lazım..bi tarafı pişti diğer tarafını çeviremediim..siz nasıl yapıyosunuzz??
sultan bizim demir de hiç emeklemeden yürüdü hatta önce koştu sonra emekledi şimdi yürüyo ama suç çocuğun değil benim
aslında bizimkide keyifçiydi annem sağolsun birgün aaa bu çocuk ayağının birini sanki çekemiyo dedi ben kontrol ettirmiş olmamıza rağmen telaşlandım biraz uğraşınca bir haftada yürüdü 11 aylık yürüdü ama çok düşüyor yani bence acele etme sonuçta kalça kontrolünü falan yaptırmıştın bırak kendini iyice hazırlasın öyle yürüsün yoksa bizimki gibi düşe kalka mahvolur doğal zamanını tamamlasın.keremşantinin keyfine dokunma annesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?