hıııı hoşgeldin cnm
canım 9 gec degılmi yemek için süt muhalebi olsa tamamda yemek gec saat vermek için benceeeuzuun bi aradan sonra selam..
hastalıktı okuldu derken arayı açtım baya... biraz göz attım inş iyidir herkes....
gülercim pastanız güzelmiş...
yemek verme konusu konuşulmuş ben pınara 7-8 .aylardanberi akşamları bazen çorba şeklinde vermeye başladım ve 11.aydan beri de yemek hep veriyorum hem de 9gibi falan...
çünkü mama yemedi, muhallebi yemedi süt verdik alerji oldu yasako nedenle seçeneğim tekti
ama çok şükür bi sorun yok..
sizlerle sohbeti özledim artık okul bitsin...
herkesin 2. anneler günü kutlu olsun kızlar... öptük bebelerimizi ve sizi pın pın la.... iyi geceler....
evet bende sevıyorum onlarıgüler bu saatte yedirdin bize saol bende gofret yiyorum şu eti hoşbeşler varya denedinizmi ben çook sevdim
ohh afıyet olsun bizde yaparız mayalı pogaca derız bizdeeeay ne bilim bide muhallebi yapmış sadece dioki sabahın 6sında kalktım size talı yaptım pehhh
habersiz gelene bile evde ne varsa çıkarılır ya masanın üstünde çokokrem duruyodu utanmasaydım 1 dilim ekmek sticektim vala eheheh
hemen taksi çağırdık bize geçtik keçibacağı deriz biz puf falan da diolar hamurdan yumurtalı sütle yoğurluyo kıabartma tozu yağda küçük küçük kesip kızartıyosun
neyse eve geldik ondan yaptım çay demledik kahvaltı masası hazırladık
kusana kadar yedik afedersiniz :))
ben 7 gbi verıyorum caım yemegi...merhaba kızlar
akşam akşam benide baştan çıkaracaksınız canım tatlı istiyo ama diyetteyimmmmm
bu arada kızlar akşam muhallebi yerine yemek dedinizya kaç gibi veriyosunuz yemeği
günaydın arkadaşlar
hepimizin anneler günü kutlu olsun.a.s.
yirim ben o baranı
annem yarın gidiyo.çok alışmıştım.bakalım halim nice olacak
günaydıınnn
anneler günümüz kutlu olsun annişler
sabahsabah güllerle uyandırdıbenim canım oğlum sizlerde bu günleri görürsünüz inşallah çok başka bi duygu bunlar tarifi yok sadece diyebilirimki çokkk mutluyyuuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?